Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Petovac

• Ne možete pisati na ovoj temi
23 odgovora na temu

#16 AnaIAnja

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 10. Jul 2009 - 22:55

Sonja sto se privatnog smestaja tice stvarno ne mogu da ti pomognem posto smo mi bili u hotelu pa se nisam ni raspitivala za cene pr. s.
Na plazi ima dosta turista, nije bas krcato da ne moze da se stavi peskir,ali ima ljudi... Cini mi se, kad smo mi bili, da su se mnooogo vise ljudi odlucivali za peskire nego za iznajmljivanje lezaljki, tako da njih ima slobodnih. Inace cena za 2 lezaljke i suncobran je 8 e.

#17 Jecika

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • ženski

Napisano: 14. Jul 2009 - 19:53

Bila sam u Petrovcu od 30.06-10.07.2009. Nasla sam solidan smestaj za 7 evra. Cene privatnog smestaja su od 15.07 nesto vece i krecu se od 10 evra pa na vise, posto je sezona. Cene u prodavnicama su solidne, skoro, pa kao kod nas. Iskreno iznenadila sam se cenama, ocekivala sam da su mnogo vise.
Voda je uzasno prljava, pogotovo posle podne.
Sve u svemu, ne verujem da ce u skorije vreme CG biti destinacija za moje letovanje. :blink:

#18 filafilota

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 12. Jul 2010 - 15:32

Jecika,

da li mi mozes naci kontakt za smestaj ukoiko si bila zadovoljna smestajem i u kom delu si bila smestena.Jako mi je btno jer idem sa detetom od tri godine

Hvala

Ovu poruku je izmenio filafilota: 12. Jul 2010 - 15:32

#19 igorrrr

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 18. Aug 2011 - 21:47

Odabrao sam petrovac,najvise zbog toga jer je mirno mesto.Interesuje me da li ima guzve na plazama u septembru?
Ako je neko bio u tom periodu tamo,zeleo bih da mi prenese utiske,poz.hvala.

#20 Golman

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 19. Aug 2011 - 11:52

Bio sam u Petrovcu sad pocetkom jula, i guzve nije bilo prvih 5,6 dana :) a onda, najezda ljudi, mahom Rusa, Ceha, Poljaka...ali u svakom slucaju, Petrovac je skroz super mesto za odmor. Mislim da u septembru nece biti guzve na plazama, verujem da je kao u junu i pocetkom jula, tako da nemas problema sto se tice toga :)

Ovu poruku je izmenio Golman: 19. Aug 2011 - 11:52

#21 igorrrr

backpacker

• Član

Napisano: 19. Aug 2011 - 16:48

hvala na odgovoru,poz.

#22 draganavv

backpacker

• Član
  • Poruka:46

Napisano: 29. Aug 2011 - 12:59

Petrovac,prelep je barem meni....jako cist,uredan,mirno,pravo porodicno mesto.Ali cene smestaja nisu normalne....hteli smo tu apartman ali ga nema ispod 40e i to daleko od plaze.Sve sto je recimo 100-200 m od plaze je cak i po 60 e jako je skupo.Bili smo u Lucicama na kupanju nekoliko puta,kafici isto malo skuplji nego u drugim estima ali boze moj,...voda je ove godine bila dosta hladnija za kupanje.

#23 <Greg>

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 20. Feb 2012 - 21:04

Niste naveli za koliko osoba vam je trebao smještaj, tako da je teško procjeniti da li se slažemo ili ne. Postavljena slika
Ukoliko vam je trebao apartman sa 4 ili više ležaja (imam osjećaj da ste pošli na ljetovanje sa porodicom), ne mogu da se složim da su cifre koje pominjete prevelike. Ukoliko je to cijena za 2 osobe, onda ste pronašli najskuplji smještaj u Petrovcu! Postavljena slika (60eur tj. 30 po osobi je rijetko)

Smještaja ispod 10eur po osobi ima još uvjek, ali u Sutomoru, Čanju, ili nekim drugim vašarištima,
i tu nemate prava da puno prigovarate na uslove smještaja... Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Feb 2012 - 08:36
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#24 presretach

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 04. Mar 2012 - 20:41

Da li moze neko da mi na pp posalje tel od recepcije ili vlasnika Hotel Djuric.
Hvala.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0