Napisano: 08. Jul 2009 - 14:56
Mi smo isli tom da kazem kozijom stazom od Buljarica do plaze Lucica ,i nismo imali bliski susret sa zmijama(na svu srecu),i ako je to vrlo moguce,jer je staza zapustena katastrofa(a to je bilo pre par godina).Ne znam kakvo je sad stanje,ali iskreno receno ne verujem da je bilo sta ocisceno,jedino sto verujem da je sad jos gore.Prvo smo isli po nekom kamenjaru uzbrdo,gde sam se bukvalno izlomila,jer inace imam fobiju od zmija,pa sam vise gledala okolo,i u zemlju nego sto sam gledala put ispred sebe.Jedina prednost kad se izadje sa tog kamenjara,je malo siri prasnjavi putic(ako mogu to tako da nazovem),gde ako nista drugo bar mozete da hodate normalno.Osim toga nekima te staze sluze kao javni wc,tako da nije bas primamljivo ici istima.Kad smo se vracali sa Lucica u Buljarice imala sam utisak da nikada necemo stici,i kad sam ugledala prve kuce odusevljenju nije bilo kraja.Za one avanturistickog duha ,koji nemaju strah od zmija i ostalih gmizavaca mozda i nije tako strasno,ali ja tu avanturu nisam ponovila,i ako je moje drustvo islo jos par puta za tih 15 dana.