Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:15
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Plavi horizonti tražim savjet
Napisano: 28. jul 2010 - 23:23
Napisano: 29. jul 2010 - 18:54
Napisano: 30. jul 2010 - 12:54
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:15
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 30. jul 2010 - 18:01
Ako neko zna pristojan apartmanski smestaj za cetvoroclanu porodicu (beba+cetvorogodisnje dete) neka javi na PP.
Najbitniji uslov blizina plaze (po mogucstvu na plazi)!
Jos jednom hvala
Napisano: 30. avg 2010 - 11:56
Pre neki dan sam se vratio veoma razocaran i to upravo konstantacijom da prica o najlepsoj plazi na primorju ne da nije tacna, vec predstavlja najvecu laz. More je mocvarno zelene boje sa svakakvim prljavim dodacima koje ja nigde nisam video. Nije ni cudo kada je kanalizacija dvesta metara od hotela.
Ali da krenem od pocetka.
Uzeo sam delux sobe, za koje nisam ocekivao da su nesto posebno, ali mogle su bar da budu ciste, kao i da ormani budu oprani da mozemo da stavimo stvari u njih. Vrata od ormana nisu mogla da se zatvore pa su se majstori u hotelu setili da se posluze jednom neobicnom tehnikom presavijenog papira koji je zalepljen na ivicu ormara i koji omogucava da vrata ostanu na svom mestu. Drugo iznenadjenje nas je zateklo u vezi sa kupatilom, jer ne postoji kada, tus kabina, nego se kupata na plocicama i nas slivnikom, tako da vam vise od pola kupatila bude poplavljeno, mada smo mi imali dodatno plavljenje od WC solje koju su milion puta popravljali jer je iz nje curila voda. Voda za tusiranje kupatilu je slana.
Posteljinu menjanju na svakih sedam dana, jedino sto mogu da ih pohvalim jesu peskiri koji se menjaju svaki drugi dan.
Hrana je ocajna. Svaki dan za dorucak smo imali omlet koji je bio masan, virsle ako stignete na vreme, neku masnu pitu sa sirom i mesom, koje su se samo tako zvale jer sira i mesa je bilo u tragovima, jogurt, mleko (imalo cudan ukus), margarin, zdenka, med i dzem. Moj savet je da nikako ne uzimate kafu jer cete presedeti ceo dan na wc solji.
Zbog cistoce vode i najlepse plaze, vecina gostiju je imala stomacnih problema koje su bile pracene sa visokim temperaturama.
Restoran na plazi je takodje katastrofa, npr narucite hamburger i dobijete ga hladnog, meni koji kosta 6,5 evra, ali koji kada vide da je dete sa savama sami konobari kazu nemojte slucajno da ga uzmete da vam se dete ne razboli.
Ono sto je lepo jeste park za decu i predstave koje su bile dva puta organizovane za njih.
Vecera je tek blagi uzas, osim ako volite, kuvana krilca u nekoj cudnoj tecnosti, govedji jezik, svinjski jezik, i jos neke specijalitete koje ne bih spominjao.
Zbog takvog uzasnog stanja bili smo primorani da jedemo van hotela, kao i da potrazimo plaze gde cemo se kupati.
Za one koji se zeznu i uplate plave horizonte, preporucujem da obavezno idu sa kolima, ako mogu. Plaze se zovu Obleta, Miriste, Zanjice i Racica.
Ako nekoga zanima jos nesto moze da me kontaktira preko pp.
Napisano: 16. jan 2011 - 16:34
pogodna je za malu decu hotel mi sa spoljne strane ne deluje nešto posebno na plavim horizontima ima i jedno šetalište
koje ide u polukrug oko plaže i sa jedne strane vodi do stena gde ima manje ljudi ali je više za odrasle da
se kupaju jer ima ježeva kad se ulazi u vodu
Napisano: 15. maj 2011 - 18:25
Mi smo bili veoma zadovoljni.
Hotel je čist, renovirani deo hotela je sasvim solidan, a osoblje je veoma ljubazno.
Mislim da je istina da posteljinu menjaju samo jednom u smeni, ali ih možete zamoliti kad god hoćete da je ponovo zamene i nema nikakvih problema.
Što se tiče vode i plaže zaista su bili veoma čisti.
Osim toga, plaža ima plavu zastavicu, koju nema puno plaža u Crnoj Gori.
Jedina zamerka su bili redovi za švedski sto (samo jedan za sve goste hotela), ali čuo sam da su prošle godine dodali još jedan, pa je bolje.
Hrana je dobra i raznovrsna.
Hotel je od Radovica udaljen našto više od 1 km, a od prvog sledećeg mesta 15-ak km, tako da je najbolje putovati kolima.
U svakom slučaju, sasvim solidan hotel za 2/3 zvezdice.
Napisano: 08. jun 2011 - 03:39
Posebno se ovo odnosi na krevet koji je u sobama (da li je bračni) i kupatilo...
Pretpostavljam da sobe koje nisu lux, nemaju pogled na more.
Napisano: 08. jun 2011 - 11:12
И једне и друге собе су истих димензија.
Већина "lux" соба има поглед на море, али мислим да има и оних које немају. Из већине соба на приземљу и 1. спрату (можда и 2.) које су окренуте према мору, море се не види од дрвећа.
Стандардне собе сигурно немају поглед на море.
Ми смо у соби (lux) имали француски лежај, али не знам како је у другим собама.
Поглед из собе је био фантастичан.
Napisano: 14. jun 2011 - 11:52
Plazu ciste svaki dan od morske trave, veoma ozbiljno se pripremaju za sezonu uredjujuci hotel i okolne travnjake i staze...
Pored prodavnice koja radi u okviru hotela, na svakom spratu su postavili i automate za kafu/kapucino/toplu cokoladu. Na plazi postavljeni frizideri sa frikom sladoledima...cene na plazi,bezobrazno skupo,0.5 voda jedan euro,ha,u hotelskoj prodavnici 1.5 je toliko parica...ko dolazi kolima, ok ima izbora Tivat nije daleko...
Rezimirajuci par godina unazad, mislim da su upristojili ponudu i izbor hrane, postoje dve linije za svedski sto, sve terase su otvorene pa i tu lepo moze da se doruckuje i vecera).
Definitivno uzeti lux sobu, sad sta ko od nas smatra i ocekuje da ce dobiti za te pare koliko je HB u malo nasminkanoj sobi u hotelu sa 2* iz doba komunizma koji je tada gradjen za ceske turiste...
Ako se osvrnem na ranije postove, par saveta ono sto mi obicno cinimo i ponesemo: u sobi je tepih,vlaga je od mora neminovna, ponesite neki osvezivac prostorije ili mirislavu svecu prijace sigurno! Obavezno raid night&day protiv komaraca-hotel je sav u zelenilu. Slivnik tusa u kupatilu prekrijte peskirom i reseni svi problemi miomirisa. Ormar je i dalje horor skoro u svim sobama, preostaju civiluci u hodniku i kacenje ofingera na rucke garderobera.
Zamolite ljubazno osoblje recepcije za sobu na cetvrtom,petom ili sestom spratu ako zelite lep pogled
Ipak, prijateljski savet, izaberite juni ili septembar ako zelite bas da se odmorite i uzivate u cistom moru...sezona sa sobom nosi sve one vec nabrojane i lose strane...
Napisano: 05. jul 2011 - 00:44
Napisano: 07. avg 2011 - 18:44
Hvala puno i sve najbolje!
Napisano: 07. avg 2011 - 22:05
uvek s Ljerkom
Napisano: 09. avg 2011 - 11:35
DraganV @ 07. avg 2011 - 22:05
Hvala puno na brzoj reakciji. Kontaktirao sam putem email-a HTP Primorje (organizaciju pod cijem okriljem se nalazi hotel Plavi Horizonti) i odgovor koji sam dobio od njih:
"Postovani,
Najlaksi nacin jeste da uzmete taxi direktno od aerodroma do hotela, opcije
su Vam taksi na dogovor ili poziv taksi udruzenja Red - 19729 Djir taxi -
19777.
Srdacan pozdrav,
Sale Office HTP Primorje AD"
nakon moje reakcije:
"Postovani,
hvala na brzoj reakciji i odgovoru.
Zanima me da li postoji i mogucnost autobuskog prevoza ili minibus?
Ovo pitam jos iz razloga sto sam na mnogim forumima, oko letovanja u Crnoj
Gori, procitao ne bas pozitivna iskustva putnika oko nestandardne cene taxi
usluga.
Mozete li nam data i informaciju oko standardne cene taxi-ja na relaciji
Aerodrom - Hotel Plavi Horizonti?
Veliko hvala unapred"
nisam dobio vise nikakvu informaciju.
Stoga bilo kakva informacija u vezi prevoza od aerodroma do hotela je vise nego dobrodosla.
Hvala puno i srdacan pozdrav
Ovu poruku je izmenio milea: 09. avg 2011 - 11:35
Napisano: 11. avg 2011 - 02:24
Đir taksi: +382 32 19777 (dispečer) i mobilni: +382 67 287 101; Red taksi +382 32 19729 (dispečer).

Citiraj
Odgovori na ovo