Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Plavi horizonti tražim savjet
Napisano: 08. nov 2009 - 13:11
Napisano: 17. feb 2010 - 02:45
Ko voli more, miris borovine, sitan pesak, stene, miran odmor, i ne očekuje previše od hotela sa 2*, ovo je idealno mesto.
Sobe su renovirane, dakle čiste, kreveti udobni(novi dušeci), lcd tv, klima uređaj, kupatilo ok.
Hrana je solidna(bila bi još bolja da je imalo više ribe, i uopšte morske hrane na meniju).
Osoblje hotela je bilo ljubazno i na usluzi.
Mane bi mogle biti što hotel nije generalno renoviran, restoran, lobi itd, ali bi onda verovatno cene bile mnogo više.
Jedino što je moglo da smeta su ponekad redovi za hranu, pa bi verovatno tu trebalo povesti računa oko organizacije.
Okolina je prelepa, ali bi mogla biti mnogo sređenija, staze za šetnju, parkovski inventar.
Ipak utisak je pozitivan.
Napisano: 17. mar 2010 - 23:36
Napisano: 20. maj 2010 - 00:09
Napisano: 24. maj 2010 - 13:46
Napisano: 25. maj 2010 - 14:26
Napisano: 26. maj 2010 - 23:05
Napisano: 31. maj 2010 - 09:38
Cuo sam da se izmedju Plavih Horizonata i Radovica nalazi kamp. Da li se neko mozda prosetao do tamo? Koliko je daleko od plaze? Izgleda li cisto?
Napisano: 02. jun 2010 - 20:40
Napisano: 07. jun 2010 - 10:17
Cuo sam da se izmedju Plavih Horizonata i Radovica nalazi kamp. Da li se neko mozda prosetao do tamo? Koliko je daleko od plaze? Izgleda li cisto?
Nekada je bio kamp u blizini hotela, misli da je to bilo vlasnistvo Makedonaca (ali nisam sigurna), a i radnici poste su koristili te kucice za letovanje, sada je to naravno unisteno, a ima i kamp u Radovicima Akademac se zove, mada je i on u doosta losem stanju.
Napisano: 21. jul 2010 - 03:20
Moja preporuka su stene na otvorenom moru. Voda je kristalno čista, i naravno ima i ježeva
A što se tiče kampa kod plaže, njega nema bar 5 godina.
Ovu poruku je izmenio Tina84: 21. jul 2010 - 03:22
Napisano: 27. jul 2010 - 00:13
Hotel sam komentarisao prosle godine, ove godine mogu reci samo da su utisci jos bolji. Cistoca je na visokom nivou, osoblje je ekstra i u svakom slucaju se trude da vam ugode, a hrana je vise nego odlicna i u enormnim kolicinama. Dorucak je uvek isti i podrazumeva kajganu, virsle, burek, pitu sa sirom, rusku salatu, pastete, margarine, sireve i par vrsta salama. Uz to se sluzi caj, kafa, mleko, jogurt i neki sok. Za veceru je vec druga prica i to je bolje videti nego opisivati. Za sve one koji bi uz ovo i cenu polupansiona od 30 eur u spicu sezone u renoviranoj sobi (krevet 160x200 za razliku od onih minijatura u Grckoj, klima, tv sa 80 kanala, mini frizider i terasa), pozeleli jos i bezicni internet, wellness centar i tajlandsku masazu, moj je predlog da ovaj hotel obilaze u sirokom luku. Istina hotel je rasprodat do 1. septembra, a to sve govori. Najvise je gostiju iz Srbije, CG, BiH, te Ceske, Slovacke i Poljske, ali verovali ili ne bilo je i Hrvata i Slovenaca.
Plaza kao sto rekoh je prelepa i svako jutro se cisti i odrzava. Nazalost, mi kao narod smo mnogo prljavi i nekulturni i uprkos velikom broju kanti za smece, ljudi uzivaju da ostavljaju djubre za sobom na plazi (treba videti samo kako Cesi i Slovaci uvek pociste za sobom). Momci iz odrzavanja svako jutro vec oko pet sati pocinju da ciste plazu, ravnaju pesak, ciste lezaljke i trude se maksimalno da da sve bude uredno. Video sam to jer sam ustajao rano i vodio kcerku koja boluje od bronhitisa na svakodnevne jutarnje setnje pored mora i stazama kroz borovu sumu oko zaliva. U svakom slucaju, moja topla preporuka za prosecne porodice (dvoje dece do 12 godina ima smestaj i ishranu gratis), a ja sledece godine naravno opet idem tamo.
A sto se tice vode koja povremeno izgleda kao da je nesto zeleno prosuto, to se za vreme mog boravka desilo u dva navrata. Raspitao sam se kod nekih ribara koji su mi rekli da se radi o razmnozavanju nekih algi i da je potpuno bezopasno. Takodje se u zalivu moze primetiti i neka vrsta riba koje plivaju u jatima po samoj povrsini vode sa glavama iznad vode, prilaze veoma blizu ljudima i totalno su bezopasne. Deca su ih obozavala.
Napisano: 27. jul 2010 - 12:10
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:14
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 27. jul 2010 - 18:48

Citiraj
Odgovori na ovo