Putovanja.info Forum: Plavi horizonti - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (4 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Plavi horizonti tražim savjet

#16 Korisnik je offline   jocka

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 60
  • Učlanjen: 06.09.08

Napisano: 08. nov 2009 - 13:11

Ljudi,ako je ikako moguce,gledajte da ne uzimate ovaj hotel.Ja imam kucu u Radovicima,i zaista znam koliko je dobar a koliko los.Tek sam sad videla ove postove,i obzirom da znam sve o njemu mogu samo da kazem,da je katastrofa.Nemojte se zavaravati da valja,znam i osoblje hotela,a o hotelu necemo da trosimo reci,totalan raspad.Za te pare,vise se isplati da uplatite bilo koju drugu destinaciju.Autobus ide na svakih 1-2 zavisi,a uvece skoro i da ne ide,tako da ste totalno odseceni od sveta.Mislim da je cak i porodicama sa decom dosadno,sem te plaze koaj jeste lepa,ali cev od kanalizacije se dierktno izliva u uvalicu,tako da razmislite gde se kupate

0

#17 Korisnik je offline   Nikola77

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 13
  • Učlanjen: 17.02.10

Napisano: 17. feb 2010 - 02:45

Bio sam dva puta tokom leta 2009. gost hotela. Mislim da je dobar odnos cena-kvalitet.

Ko voli more, miris borovine, sitan pesak, stene, miran odmor, i ne očekuje previše od hotela sa 2*, ovo je idealno mesto.

Sobe su renovirane, dakle čiste, kreveti udobni(novi dušeci), lcd tv, klima uređaj, kupatilo ok.

Hrana je solidna(bila bi još bolja da je imalo više ribe, i uopšte morske hrane na meniju).

Osoblje hotela je bilo ljubazno i na usluzi.

Mane bi mogle biti što hotel nije generalno renoviran, restoran, lobi itd, ali bi onda verovatno cene bile mnogo više.
Jedino što je moglo da smeta su ponekad redovi za hranu, pa bi verovatno tu trebalo povesti računa oko organizacije.

Okolina je prelepa, ali bi mogla biti mnogo sređenija, staze za šetnju, parkovski inventar.

Ipak utisak je pozitivan.
0

#18 Korisnik je offline   Shonepa

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 250
  • Učlanjen: 17.03.09

Napisano: 17. mar 2010 - 23:36

ja sam bio tamo 2007., na izlet.... prvo sam jedva nasao parking... priblizavajuci se moru osetio sam neprijatan miris... more je bilo zeleno i to svetlo zeleno, kao trava na stadionu...na ovim slikama i skoro svim ostalima more jeste plavo, ali ne znam zasto je tada bilo tako... usao sam u vodu do malo iznad kolena i stao... nisam zeleo da se kvasim dalje... oprao noge i otisao na Zanjice! Inace okolina i plaza su super...
0

#19 Korisnik je offline   Nikola77

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 20. maj 2010 - 00:09

Nisam siguran za lopte i rekete, ali verujem da su obe opcije moguće. Na plaži je moguće iznajmiti suncobran, ali postoji i deo plaže na koje se može staviti svoj suncobran. Ako ste gost hotela dobijate kupon sa kojim se iznajmljuje suncobran u pola cene. Ja tu uslugu nisam koristio, obzirom da je još bolje uživanje kupanje na obližnjim stenama.
0

#20 Korisnik je offline   kety

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 29
  • Učlanjen: 17.12.08

Napisano: 24. maj 2010 - 13:46

Samo nam jos reci kolika je cena u hotelu na Plavim horizontima na bazi polu pansiona???
0

#21 Korisnik je offline   drajabaja

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 05.07.09

Napisano: 25. maj 2010 - 14:26

polupansion 7 dana je izmedju 180 i 200 eura u zavisnosti od agencije.
0

#22 Korisnik je offline   Nikola77

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 26. maj 2010 - 23:05

Preko Jolly travela od 16.06. do 26.06., 255 eur po osobi, za 10 dana polu pansion.
0

#23 Korisnik je offline   m&f

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 12
  • Učlanjen: 22.06.09

Napisano: 31. maj 2010 - 09:38

Pozdrav,

Cuo sam da se izmedju Plavih Horizonata i Radovica nalazi kamp. Da li se neko mozda prosetao do tamo? Koliko je daleko od plaze? Izgleda li cisto?
0

#24 Korisnik je offline   Nikola77

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 02. jun 2010 - 20:40

Koliko znam, a možda grešim, između hotela i Radovića nema kampa. Prošle godine sam uz hotel video ostatke, predpostavljam auto kampa, koji je zapušten i nije u funkciji. Postoji nekoliko kamp kućica, koje izgledaju kao da u njima niko nije boravio godinama. Sve u svemu, čak i da to nazovi funkcioniše, nikako ne bih mogao nikome da preporučim. Na mestu gde su se, predpostavljam ranije, smeštali kamperi, sada se koristi kao parking za posetioce plaže, koji plaćaju dnevni parking. Inače priroda je tu jako lepa, i bilo bi idealno za kamp.
0

#25 Korisnik je offline   Rajko Nikolic

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 4
  • Učlanjen: 12.05.10

Napisano: 02. jun 2010 - 21:36

Opisi za hotel su super.
0

#26 Korisnik je offline   Timos

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1793
  • Učlanjen: 18.08.08

Napisano: 07. jun 2010 - 10:17

Pogledaj porukum&f @ 31. maj 2010 - 09:38

Pozdrav,

Cuo sam da se izmedju Plavih Horizonata i Radovica nalazi kamp. Da li se neko mozda prosetao do tamo? Koliko je daleko od plaze? Izgleda li cisto?

Nekada je bio kamp u blizini hotela, misli da je to bilo vlasnistvo Makedonaca (ali nisam sigurna), a i radnici poste su koristili te kucice za letovanje, sada je to naravno unisteno, a ima i kamp u Radovicima Akademac se zove, mada je i on u doosta losem stanju.
0

#27 Korisnik je offline   Tina84

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 5
  • Učlanjen: 26.02.10

Napisano: 21. jul 2010 - 03:20

Ja nisam bila u hotelu tako da o tome ne mogu da kažem ništa. Peskovita plaža je prelepa, ali je i puno ljudi na njoj. Prošle godine je bila prenatrpana ležaljkama i suncobranima, ostao je jedan jako mali deo slobodan za ljude koji žele da leže na pesku. Ja se na peskovitoj plaži nisam ni jednom okupala prošle godine, gadno mi je prolazim kroz onaj plićak gde se kupa hiljadu ljudi i svi te prskaju a i verovatno vrše nuždu u vodi pa mi je to odvratno. Na toj plaži se kupam samo ako idem na more posle 20-og avgusta kad već nema puno turista, kad mogu lepo da uđem u vodu i i kad na plaži nema više od 50 ljudi. Ono što je neko spomenuo da je voda bila zelena, mogu reći da sam ja bila 2008-e na izletu i tad je bila žuto-crvena. Rekli su nam organizatori izleta (tad sam letovala u H.Novom) da je to od algi, da u to vreme puštaju boju (to je bilo posle 20-og avgusta). E sad da li im treba verovati na tome ili ne, ne znam. Prošle godine sam letovala u Radovićima i svakodnevno odlazila na Plave horizonte i ni jednom voda nije bila zelena, žuta ili crvena.
Moja preporuka su stene na otvorenom moru. Voda je kristalno čista, i naravno ima i ježeva :). Za 10 dana nisam se ni jednom nabola.
A što se tiče kampa kod plaže, njega nema bar 5 godina.

Ovu poruku je izmenio Tina84: 21. jul 2010 - 03:22

0

#28 Korisnik je offline   Alnek

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 10
  • Učlanjen: 12.09.08

Napisano: 27. jul 2010 - 00:13

Prosle godine sam letovao na Plavim horizontima sa porodicom, a ove godine kako su ukinute vize, zaista sam hteo otici negde u Grcku. Kako su cene smestaja za termin od 10. jula na Halkidikiju bile zaista vise nego porazne za prosecan srpski budzet, a u poredjenju sa jednom Paralijom, Olimpic Beach ili Leptokarijom, gde je samo cena pristojnog apartmana u tom terminu bila oko 500 eur plus eventualna doplata za klimu, a sem toga ne mozete decu svaki dan hraniti samo girosom i suvlakijem, odlucio sam se opet za Plave horizonte. Ne volim mesta masovnog turizma, gde ima po nekoliko desetina hiljada ljudi na jednoj plazi, a prelepih pescanih plaza sa svetlo plavom vodom ima hvala Bogu i u Crnoj Gori. A ova plaza je sigurno jedna od najlepsih. Plaza ima plavu zastavicu EU za cistocu plaze i mora, a za neverne Tome, ovo ne dodeljuje ni Djukanovic ni Tadic :). Plaza je odlicna za neplivace i za malu decu, jer je voda plitka sigurno bar 50 m u daljinu. Ujutro je voda predivna i cista, dok poslepodne,pogotovo vikendom moze da se zamuti zbog velikog broja ljudi i peska. Ali svejedno,plaza ima nekih 400m duzine i uvek mozete naci slobodno mesto. Polovina plaze je pod lezaljkama i suncobranima (5 eur komplet za goste hotele, 8 eur za ostale, dok je iznajmljivanje suncobrana 2-3 eur), dok je druga polovina plaze slobodna.
Hotel sam komentarisao prosle godine, ove godine mogu reci samo da su utisci jos bolji. Cistoca je na visokom nivou, osoblje je ekstra i u svakom slucaju se trude da vam ugode, a hrana je vise nego odlicna i u enormnim kolicinama. Dorucak je uvek isti i podrazumeva kajganu, virsle, burek, pitu sa sirom, rusku salatu, pastete, margarine, sireve i par vrsta salama. Uz to se sluzi caj, kafa, mleko, jogurt i neki sok. Za veceru je vec druga prica i to je bolje videti nego opisivati. Za sve one koji bi uz ovo i cenu polupansiona od 30 eur u spicu sezone u renoviranoj sobi (krevet 160x200 za razliku od onih minijatura u Grckoj, klima, tv sa 80 kanala, mini frizider i terasa), pozeleli jos i bezicni internet, wellness centar i tajlandsku masazu, moj je predlog da ovaj hotel obilaze u sirokom luku. Istina hotel je rasprodat do 1. septembra, a to sve govori. Najvise je gostiju iz Srbije, CG, BiH, te Ceske, Slovacke i Poljske, ali verovali ili ne bilo je i Hrvata i Slovenaca.
Plaza kao sto rekoh je prelepa i svako jutro se cisti i odrzava. Nazalost, mi kao narod smo mnogo prljavi i nekulturni i uprkos velikom broju kanti za smece, ljudi uzivaju da ostavljaju djubre za sobom na plazi (treba videti samo kako Cesi i Slovaci uvek pociste za sobom). Momci iz odrzavanja svako jutro vec oko pet sati pocinju da ciste plazu, ravnaju pesak, ciste lezaljke i trude se maksimalno da da sve bude uredno. Video sam to jer sam ustajao rano i vodio kcerku koja boluje od bronhitisa na svakodnevne jutarnje setnje pored mora i stazama kroz borovu sumu oko zaliva. U svakom slucaju, moja topla preporuka za prosecne porodice (dvoje dece do 12 godina ima smestaj i ishranu gratis), a ja sledece godine naravno opet idem tamo.
A sto se tice vode koja povremeno izgleda kao da je nesto zeleno prosuto, to se za vreme mog boravka desilo u dva navrata. Raspitao sam se kod nekih ribara koji su mi rekli da se radi o razmnozavanju nekih algi i da je potpuno bezopasno. Takodje se u zalivu moze primetiti i neka vrsta riba koje plivaju u jatima po samoj povrsini vode sa glavama iznad vode, prilaze veoma blizu ljudima i totalno su bezopasne. Deca su ih obozavala.

0

#29 Korisnik je offline   waikiki

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 27.07.10

Napisano: 27. jul 2010 - 12:10

Mene intresuje ovaj smestaj posto imam dvoje male dece. Preko koje agencije bi bilo najpovoljnije uplatiti aranzman ili direktno hotel da zovem ?. Ako bi neko mogao da mi odgovori. Hvala

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:14
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

0

#30 Korisnik je offline   Alnek

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 10
  • Učlanjen: 12.09.08

Napisano: 27. jul 2010 - 18:48

najpovoljnije je preko kontikija, ali kako su mi rekli pre par dana u hotelu, sve je rasprodato do 1. septembra

0

• (4 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com