Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Plavi horizonti

48 odgovora na temu

#46 kriticarka_nickova

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:363

Napisano: 12. Aug 2011 - 17:29

Ijao bijah na Plavom horizontu, isto ko u Bjerutu...jedno na drugom nacickano pa sam isla tamo gdje su stijene...nije mi se dopalo dzaba sam upropastila dan..

#47 dalton007

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 12. Aug 2011 - 20:58

ovo leto smo proveli na plavim horizontima! odusevljeni smo! i prirodom i hotelom i ljubaznoscu osoblja, pa i hranom! prirodom najvise, predivna uvala! steta sto ce da ga ruse, prava steta!!!! (kupili su ga arapi i pravice se tri hotela sa 5 zvezdica)

#48 bubamarica

turista

• Član
  • Poruka:80
  • ženski

Napisano: 15. Aug 2011 - 09:26

Pogledaj porukumilea @ 09. Aug 2011 - 11:35

Stoga bilo kakva informacija u vezi prevoza od aerodroma do hotela je vise nego dobrodosla.

Hvala puno i srdacan pozdrav

Vec nekoliko godina od apt TIV idemo taksijem do hotela, standardna tarifa je 10 eura i bice da je to najbolje resenje... Mogu da posaljem na PP broj naseg taksiste Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 15. Aug 2011 - 14:09
skracen citat

#49 draganavv

backpacker

• Član
  • Poruka:46

Napisano: 29. Aug 2011 - 13:01

Na Plavim horizontima za decu je savrseno,najbolja plaza za decu u CG definitivno.Plicak 200m,pesak na obali, slobodno dete moze samo u vodi da se igra,voda puno toplija od otvorenog mora.Kafici i onaj restorancic,skuplje nego u manjim mestima ali eto to je to u principu.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0