Putovanja.info Forum: Plavi horizonti - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (4 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Plavi horizonti tražim savjet

#1 Korisnik je offline   drajabaja

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 05.07.09

Napisano: 05. jul 2009 - 22:18

Interesuje me da li je neko bio u hotelu Plavi horizonti, ili bar čuo utiske od nekoga ko je bio ove 2009. god. Naime aranžman nije skup, slike ne izgledaju loše ali kako je to u stvari ne znam. Pošto imamo dvoje male djece ne bih se izlagala riziku da pokupe neku zarazu zbog prljavih soba, hotela, plaže, itd. Nikad nismo do sada ni bili sa njima u Crnoj Gori. Čula sam od nekih poznanika da je plaža bila ok prije par godina ali niko nije bio u skorije vrijeme. Molim za vaše mišljenje pošto bi uskoro da rezervišemo!!!
0

#2 Korisnik je offline   onakask

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 10.07.09

Napisano: 11. jul 2009 - 10:58

I ja cekam da neko malo vise opise ovaj hotel.Da li je cisto, jel hrana dobra, kakav je smestaj, parking, plaza i sl. Pozdrav iz Skoplja

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:08
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

0

#3 Korisnik je offline   Jelena-Kv

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 177
  • Učlanjen: 17.06.09

Napisano: 11. jul 2009 - 11:33

Imas na ovom forumu NAJBOLJE PLAZE U CG pa na trecoj strani to sto te zanima,post je od TAJA14.pozzz Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:09

0

#4 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 5052
  • Učlanjen: 17.02.07

Napisano: 11. jul 2009 - 13:16

Pogledaj porukudrajabaja @ 5. 07. 2009 - 22:18

Interesuje me da li je neko bio u hotelu Plavi horizonti...

Pretraži malo forum! Hotel je često pominjan!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:09
Razlog promene: skracen citat

0

#5 Korisnik je offline   Alnek

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 10
  • Učlanjen: 12.09.08

Napisano: 25. jul 2009 - 01:51

Ja sam se pre par dana vratio sa letovanja u Plavim Horizontima i moram priznati da sam odusevljen. Hotel je delimicno renoviran, sve sobe koje gledaju prema moru su renovirane, a manji broj soba jos uvek ima stari namestaj. Sto se tice renoviranih soba, svaka ima francuski lezaj, pomocni lezaj, CATV sa 80 kanala, klima uredjaj, mali frizider, renovirano kupatilo i naravno terasu sa pogledom na more.
Hrana je fantasticna, a ono sto me je najvise odusevilo je ljubaznost osoblja i cistoca. Zaista se mnogo vodi racuna o higijeni, kante za otpatke su svuda u okolini hotela i po plazi i zaista je cisto. Sobarice svakodnevno ciste sobe, kupatilo i menjaju peskire, a na zahtev menjaju i posteljinu. U hotelu nema nikakvih drugih sadrzaja, plaza je na 20-tak metara udaljenosti, a pored plaze se nalazi jos jedan restoran i bar. Svuda okolo su zelene povrsine, palme, borovi i ono sto je najbitnije za decu - park u hladovini sa toboganima, ljuljaskama, decijim kucicama... Moje dete, je bilo odusevljeno!
Hotel je izolovan (jer je najblize mesto Radovici udaljeno 1 km) i ko je dosao samo zbog odmora, ovo je savrseno mesto. Medjutim, u hotelu ima samo jedna mala prodavnicica sa grickalicama, sokovima i suvenirima, te najblizi lekar je u Radovicima. U svakom slucaju, ovde treba ici svojim autom, mada koliko sam primetio ima i redovna autobuska linija za Tivat koja ide dosta cesto u toku dana (ali ne i noci). Hotel je uvek pun, ima dosta turista iz Rusije, Ceske i Slovacke, te nasih iz CG, Srbije i R. Srpske.
Za ove pare, koliko kosta polupansion (svedski sto) u renoviranoj sobi, ovo je sigurno po meni najbolja ponuda za letovanje u CG sa porodicom ove godine. :)

0

#6 Korisnik je offline   stedrag

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 27.07.09

Napisano: 27. jul 2009 - 21:22

Pogledaj porukudrajabaja @ 5. 07. 2009 - 22:18

Interesuje me da li je neko bio u hotelu Plavi horizonti, ili bar čuo utiske od nekoga ko je bio ove 2009. god. Naime aranžman nije skup, slike ne izgledaju loše ali kako je to u stvari ne znam. Pošto imamo dvoje male djece ne bih se izlagala riziku da pokupe neku zarazu zbog prljavih soba, hotela, plaže, itd. Nikad nismo do sada ni bili sa njima u Crnoj Gori. Čula sam od nekih poznanika da je plaža bila ok prije par godina ali niko nije bio u skorije vrijeme. Molim za vaše mišljenje pošto bi uskoro da rezervišemo!!!

ПОШТОВАНИ ЧИТАОЦИ,

НИКАД НИСМО СИГУРНИ У ПОЈЕДИНЕ НАТПИСЕ ДА НИСУ НАРУЧЕНИ ОД ХОТЕЛА И СЛ. ПО МОЈИМ НАТПИСИМА САМИ ИЗВУЦИТЕ ЗАКЉУЧАК.

ПИШЕМ ДИРЕКТНО СА ЛЕТОВАЊА ИЗ ХОТЕЛА "ПЛАВИ ХОРИЗОНТ". ХОТЕЛ НАРАВНО НЕМА ИНТЕРНЕТ КОНЕКЦИЈУ ЗА ГОСТЕ, А ЗАДОВОЉСТВО ИЛИ ПОСЛОВНА ОБАВЕЗА КОРИШЋЕЊА ИСТОГ ЋЕ ВАС КОШТАТИ СТАРТНО 34 ЕВРА ЗА МОДЕМ И КАРТИЦУ ЗА 3Г ИНТЕРНЕТ(HDSPA/UMTS). МОДЕМЕ ПРОДАЈУ СВЕ ТРИ МРЕЖЕ. НАЈПОВОЉНИЈИ ЈЕ ПРОМОНТЕ, АЛИ СА НАЈЛОШИЈИМ СИГНАЛОМ. ИМАТЕ ИСТО У ПОНУДИ ОД T-COM I M:TEL. ОСТАЛО ДОКУПЉУЈЕТЕ КАО УНИВЕРЗАЛНУ ДОПУНУ-ВАУЧЕР ЗА ГОВОР ИЛИ ИНТЕРНЕТ. ВАШЕ ЈЕ ДА ПОНЕСЕТЕ LAP-TOP И НОВАЦ.

ПРВО ЋУ ИСТАЋИ ПРИМЕДБЕ И СУГЕСТИЈЕ, А НА КРАЈУ ПОХВАЛЕ.
  • ЧУВАРА ЗА ПАРКИНГ ГОСТИЈУ НЕМА, МАДА ЋЕ РЕЦЕПЦИОНЕР ТЕЛЕФОНСКИ ЉУБАЗНО ОДГОВОРИТИ ДА ИМА. ВЕРОВАТНО ЗА ЊИХОВ СЛУЖБЕНИ! ГОСТИ СЕ ПАРКИРАЈУ БЕЗ НЕКОГ РЕДА И ХОТЕЛСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ТАКО ДА НИКО НА РЕЦЕПЦИЈИ НЕ ЗНА КОЈИМ ЈЕ ПРЕВОЗОМ НЕКО ДОШАО. У ВИШЕ НАВРАТА ТО ИЗГЛЕДА ТАКО ДА ЈЕ ЗАКРЧЕН ЕВАКУАЦИОНИ ПУТ(ПОЖАРНИ) ПА И ЗА ПРОЛАЗ ВОЗИЛА ХИТНЕ ПОМОЋИ. ПАРКИНГ ЈЕ УГЛАВНОМ НЕОСВЕТЉЕН АЛИ НИСАМ ЧУО ДА ЈЕ БИЛО ОБИЈАЊА И СЛ. МОТОРИЗОВАНИ ГОСТИ СУ УГЛАВНОМ ИЗ СРБИЈЕ.
  • ВЕЋИНА ТЗВ ЛУКС ПРЕУРЕЂЕНИХ СОБА НИЈЕ ДО КРАЈА РЕНОВИРАНА, ПА СЕ ТАКО МОЖЕТЕ ЗАТЕЋИ У СОБИ ГДЕ ВЕОМА СМРДИ ИЗ КАНАЛИЗАЦИОНИХ ИЗВОДА У КУПАТИЛУ, ПА СЕ ТАЈ МИРИС ШИРИ У СОБУ. ТЕРАСЕ И ХОДНИЦИ НИСУ ОЧИШЋЕНИ ОД ФАРБЕ И СМОЛА. СКИНУТА СУ ВРАТА ИЗМЕЂУ КУПАТИЛА И СПАВАЋЕГ ДЕЛА ПА МОЖЕТЕ ЧУТИ СВА ДЕШАВАЊА У ХОДНИКУ. КАБЛОВСКА ЈЕ СОЛИДНА, МАДА НЕМА 80 КАНАЛА КАКО НАПИСА ЈЕДАН ЧИТАЛАЦ ЈЕР СУ ТРИ ТЕСТ КАНАЛА И ДОСТА ЗАКЉУЧАНИХ.

• ХРАНА ЈЕ ПРОСЕЧНА, А ВОЋЕ ЈЕ РЕТКОСТ. САМО ЈЕДАН ПУТ ЈЕ БИЛА ЛУБЕНИЦА.
  • СА ЈЕДНЕ СТРАНЕ ПЛАЖЕ ИМАТЕ УРЕДАН ТОАЛЕТ КОЈИ СЕ НЕ ПЛАЋА, А СА ДРУГЕ НЕМАТЕ, ТАКО ДА АКО ИМАТЕ ПРЕКУ ПОТРЕБУ, А ОДАБРАЛИ СТЕ МЕСТО БЛИЖЕ ХОТЕЛУ, МОРАТЕ ТРЧАТИ У ХОТЕЛ.

• ТЕХНИЧКЕ ВОДЕ ИМА ДОСТА, АЛИ НИЈЕ ЗА ПИЋЕ, ЧАК ЈЕ ПОМАЛО И ЖУТА. ПОСЛЕ ПРАЊА ЗУБА НИЈЕ ЛОШЕ ДА МАЛО ПОТРОШИТЕ И ФЛАШИРАНЕ ЧИСТЕ ВОДЕ.

• У МОЈОЈ СМЕНИ МНОГО ТУРИСТА ЈЕ ДОБИЛО СИМПТОМЕ ВИРУСНЕ ИНФЕКЦИЈЕ ИЛИ ТРОВАЊА НЕ ЗНАМ?? СИМПТОМИ ПОВРАЋАЊЕ ПАР ДАНА, А ДОСТА ЊИХ И ДИЈАРЕЈУ(ПРОЛИВ). МЕЂУ ЊИМА САМ БИО И ЈА СА ПРВОМ ПОЛОВИНОМ СИМПТОМА.
САДА МАЛО И ПОХВАЛА КОЈЕ СУ У ЦЕНИ АРАНЖМАНА

• ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ АГЕНЦИЈЕ СЕ ОДМАХ ОДАЗИВА НА СВАКУ ПРИМЕДБУ(КОН ТИКИ) !!
  • ОСОБЉЕ ХОТЕЛА ЈЕ РЕЛАТИВНО ЉУБАЗНО.
  • ХОТЕЛ ЈЕ ОКРУЖЕН ЗЕЛЕНИЛОМ.
  • ПЕШКИРИ СЕ МЕЊАЈУ СВАКИ ДРУГИ ДАН, А ПОСТЕЉИНА СЕДМИЧНО. ПО ПОТРЕБИ И ДОГОВОРУ СА СОБАРИЦАМА МОЖЕТЕ НАПРАВИТИ И ПОВОЉНИЈИ РАСПОРЕД.
  • ОД 23 САТА ПА ДО 07 УЈУТРО ЈЕ РЕЛАТИВНО МИРНО.
  • ДОБРО ЈЕ ЗА ПОРОДИЦЕ СА МАЛОМ ДЕЦОМ.
ЗАКЉУЧАК:

ХОТЕЛ ЗАСЛУЖУЈЕ 2+ ЗВЕЗДА И МОЖЕ СЕ ПРЕПОРУЧИТИ УЗ НАВЕДЕНЕ НАПОМЕНЕ !!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:10
Razlog promene: skinut bold fonta

0

#7 Korisnik je offline   tantal71

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 3545
  • Učlanjen: 21.11.07

Napisano: 27. jul 2009 - 22:12

Poštovani stedrag svoje ime pišeš malim slovima a ovaj post si napisao velikim . Na forumima se to smatra da vičeš ,tako da ću te moliti da naredne postove pišeš malim slovima . Inače izveštaj je OK.
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
0

#8 Korisnik je offline   bubamarica

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 80
  • Učlanjen: 25.07.08

Napisano: 28. jul 2009 - 10:35

Koliko je hotelski kompleks udaljen od Tivta i apt TIV?
Osim taksija, postoji li jos neka mogucnost dolaska s aerodroma...kako funkcionise lokalni saobracaj (ako ga ima)?
0

#9 Korisnik je offline   kaca

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 270
  • Učlanjen: 20.07.07

Napisano: 28. jul 2009 - 18:33

mene zanima da li je jeftinije uplatiti preko agencije ili direktno zvati hotel i rezervisati (ako uopste postoji takva mogucnost)?
0

#10 Korisnik je offline   Alnek

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 10
  • Učlanjen: 12.09.08

Napisano: 28. jul 2009 - 22:31

Poštovani stedrag i ostali,

Mišljenja i utisci su različiti i to je normalno, jednostavno ako se nekome svidja nešto ne mora značiti da je to naručeno mišljenje od bilo koga. S druge strane, to je opšte poznato, postoje ljudi koji će svemu naći bar neku zamerku, pa verovatno i nekom all inclusive hotelu sa 5 zvezdica u Turskoj. Pa sta onda očekivati od 2+ zvezdice tamo negde u Crnoj Gori. Što se stomačnog virusa tiče, to je tačno, i moja supruga je imala probleme dva dana iako smo jeli istu hranu, disali isti vazduh i pili istu (flaširanu) vodu. Po mom mišljenju samo avanturisti u današnje vreme piju česmovaču daleko od sopstvene kuće. Svaki kraj i svaka voda ima svoje bakterije i viruse na koje se nekad organizam ne može lako da adaptira. Sem toga, čuo sam da su ljudi koji su letovali u Egiptu, Grčkoj, pa i po nekim banjama u Srbiji takodje patili od stomačnog virusa (iz ko zna kojih razloga).
Što se tiče bežičnog interneta u hotelu Plavi Horizonti i još nekih zamerki, onda je verovatno greška u odabiru hotela. Jer ako uplatite 280 evra (preko jedne već pomenute agencije, inače su ponude oko 350 evra u drugim agencijama, a može da se rezerviše i direktno u hotelu - cena je izmedju ove dve) za 11 dana polupansiona sa švedskim stolom u renoviranoj sobi, onda zaista ne možete očekivati kule i gradove. Treba biti realan! Za ovaj novac hotel i plaža zaista mnogo nude, pa čak i više od mnogih skupljih ponuda. Znam, jer sam mesec dana obilazio agencije i pretraživao internet gde bih mogao da odem da se zaista odmorim sa suprugom i dvogodišnjim detetom.
Inače hotelski kompleks je najbliži Kotoru (stiže se za nekih 15-tak minuta autom), do Tivta ima 20-tak minuta, a do Budve pola sata, ne znam koliko je to u km. Redovna autobuska linija ide od Tivta, više puta u toku dana, a uvek možete uzeti i taksi, recimo sa aerodroma.

0

#11 Korisnik je offline   bubamarica

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 80
  • Učlanjen: 25.07.08

Napisano: 29. jul 2009 - 11:05

Ne bih da sad to zvuci kao da sam puna predrasuda, al imam osecaj da je samo one-way-taxi sa apt TIV kao pola avio karte Postavljena slika da li je bilo ko isao taxi-jem?!?!?
Realno za tu kilometrazu bi trebalo nam naplate oko 15 evra Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:12

0

#12 Korisnik je offline   200 na sat

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 234
  • Učlanjen: 24.02.08

Napisano: 30. jul 2009 - 08:30

Pogledaj porukukaca @ 28. 07. 2009 - 18:33

mene zanima da li je jeftinije uplatiti preko agencije ili direktno zvati hotel i rezervisati (ako uopste postoji takva mogucnost)?

Pogledaj po agencijama ko ima nabolju ponudu, obično je ta cena niža nego da uplatite u samom hotelu (plus pogodnost plaćanja čekovima, karticom,admin. zabranom itd). Nekome možda zvuči neverovatno ali nije i nelogično. Naime, agencije obično rade za proviziju koju dobiju od hotela (recimo 10%) pa se često i odreknu svog dela zarade zbog većeg prometa. Promuvaj se malo po netu sigurno ćeš naći najbolju ponudu :rolleyes:
0

#13 Korisnik je offline   put-pod-noge

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 6
  • Učlanjen: 16.05.09

Napisano: 12. avg 2009 - 08:45

dali hotel plavi horizonti imaju odvojeni deo na plazi samo za goste hotela?
0

#14 Korisnik je offline   Brana 76

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 32
  • Učlanjen: 24.11.08

Napisano: 12. okt 2009 - 13:00

Plavi horizonti su, po mom iskustvu, odličan izbor za letovanje sa malom decom. Tamo smo proveli prelepih sedam dana početkom septembra i vratili se odmorni i puni utisaka. Hotel "Plavi horizont" je posle par godina pod češkim vlasništvom ponovo u rukama AD "Primorje" Tivat, što se osetilo i po strukturi gostiju. Najbrojniji su bili gosti iz Srbije, Bosne i Crne Gore. Ljubaznost nas je pratila na svakom koraku, od prijema na recepciji, preko sobarice koja mi je uvek izlazila u susret, u hotelskom restoranu, restoranu na plaži. Sobe su zaista, kao što je Alnek rekao, čiste, nameštaj nov, terasa dovoljno velika. Moja jedina zamerka je što je pod pokriven itisonom, sa neizbežnim flekama. Hrana je bila odlična. Posluženje je tipa kao u ekspres-restoranu, izbor je veliki. Vodili su računa o tome da ima mnogo malih gostiju, pa je uvek na meniju bilo lakših jela. U našoj smeni nije bilo stomačnih infekcija, ali ni velike gužve, ni visokih temperatura, voda je bila kristalno čista, ipak su to prednosti postsezone. Plaža je sjajna, vrlo čista. Ujutru uživate u nestvarnom mirisu mora pomešanom sa mirisom borove šume u kojoj se i nalazi čitav kompleks. Uveče je bilo vrlo mirno i tiho, na šetalištu čak i pusto. Razlog: deca se premore i zaspu odmah posle večere. Dečije igralište je dobro opremljeno, nalazi se ispred restorana na plaži, pa imate problema da nagovorite dete da sedne da ruča. Cene obroka su pristojne, 4-7 eura. Večernji mir je naglo prekinut sa početkom radničkih-sportskih igara "Sport za sve", mada se niko nije bunio. Na otvaranju su nastupile male mažoretkinje iz Tivta, što je bilo jako simpatično, a onda su bučno pozdravljena sva društva, pretpostavljate, iz Podgorice, Valjeva, Đevđelije, iz Slovenije, svi srećni što se vide! Eh, da nije političara... Retko su se viđali na sportskim terenima, ali su zato uveče, uz muziku, svi bili na broju.
I samo još da napomenem. U nekoliko navrata sam čula druge goste da negativno komentarišu, te hranu, te smeštaj, te uslugu, a po meni sve štimaPostavljena slika . Ukusi su različiti, kao i horizont očekivanja i to je normalno.
Ilustracije radi, evo i nekoliko fotki: pogled sa terase, plaža, parkić,....
Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika
Postavljena slika Postavljena slikaPostavljena slika
Postavljena slika
0

#15 Korisnik je offline   DraganSt

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 62
  • Učlanjen: 14.08.06

Napisano: 19. okt 2009 - 16:31

U hotelu nisam bio, ali je plaza jedna od najlepsih u Crnoj Gori.
0

• (4 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com