Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
- (4 Strane)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Poslednja »
Plavi horizonti tražim savjet
Napisano: 05. jul 2009 - 22:18
Napisano: 11. jul 2009 - 10:58
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:08
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 11. jul 2009 - 11:33
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:09
Napisano: 11. jul 2009 - 13:16
drajabaja @ 5. 07. 2009 - 22:18
Pretraži malo forum! Hotel je često pominjan!
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:09
Razlog promene: skracen citat
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 25. jul 2009 - 01:51
Hrana je fantasticna, a ono sto me je najvise odusevilo je ljubaznost osoblja i cistoca. Zaista se mnogo vodi racuna o higijeni, kante za otpatke su svuda u okolini hotela i po plazi i zaista je cisto. Sobarice svakodnevno ciste sobe, kupatilo i menjaju peskire, a na zahtev menjaju i posteljinu. U hotelu nema nikakvih drugih sadrzaja, plaza je na 20-tak metara udaljenosti, a pored plaze se nalazi jos jedan restoran i bar. Svuda okolo su zelene povrsine, palme, borovi i ono sto je najbitnije za decu - park u hladovini sa toboganima, ljuljaskama, decijim kucicama... Moje dete, je bilo odusevljeno!
Hotel je izolovan (jer je najblize mesto Radovici udaljeno 1 km) i ko je dosao samo zbog odmora, ovo je savrseno mesto. Medjutim, u hotelu ima samo jedna mala prodavnicica sa grickalicama, sokovima i suvenirima, te najblizi lekar je u Radovicima. U svakom slucaju, ovde treba ici svojim autom, mada koliko sam primetio ima i redovna autobuska linija za Tivat koja ide dosta cesto u toku dana (ali ne i noci). Hotel je uvek pun, ima dosta turista iz Rusije, Ceske i Slovacke, te nasih iz CG, Srbije i R. Srpske.
Za ove pare, koliko kosta polupansion (svedski sto) u renoviranoj sobi, ovo je sigurno po meni najbolja ponuda za letovanje u CG sa porodicom ove godine.
Napisano: 27. jul 2009 - 21:22
drajabaja @ 5. 07. 2009 - 22:18
ПОШТОВАНИ ЧИТАОЦИ,
НИКАД НИСМО СИГУРНИ У ПОЈЕДИНЕ НАТПИСЕ ДА НИСУ НАРУЧЕНИ ОД ХОТЕЛА И СЛ. ПО МОЈИМ НАТПИСИМА САМИ ИЗВУЦИТЕ ЗАКЉУЧАК.
ПИШЕМ ДИРЕКТНО СА ЛЕТОВАЊА ИЗ ХОТЕЛА "ПЛАВИ ХОРИЗОНТ". ХОТЕЛ НАРАВНО НЕМА ИНТЕРНЕТ КОНЕКЦИЈУ ЗА ГОСТЕ, А ЗАДОВОЉСТВО ИЛИ ПОСЛОВНА ОБАВЕЗА КОРИШЋЕЊА ИСТОГ ЋЕ ВАС КОШТАТИ СТАРТНО 34 ЕВРА ЗА МОДЕМ И КАРТИЦУ ЗА 3Г ИНТЕРНЕТ(HDSPA/UMTS). МОДЕМЕ ПРОДАЈУ СВЕ ТРИ МРЕЖЕ. НАЈПОВОЉНИЈИ ЈЕ ПРОМОНТЕ, АЛИ СА НАЈЛОШИЈИМ СИГНАЛОМ. ИМАТЕ ИСТО У ПОНУДИ ОД T-COM I M:TEL. ОСТАЛО ДОКУПЉУЈЕТЕ КАО УНИВЕРЗАЛНУ ДОПУНУ-ВАУЧЕР ЗА ГОВОР ИЛИ ИНТЕРНЕТ. ВАШЕ ЈЕ ДА ПОНЕСЕТЕ LAP-TOP И НОВАЦ.
ПРВО ЋУ ИСТАЋИ ПРИМЕДБЕ И СУГЕСТИЈЕ, А НА КРАЈУ ПОХВАЛЕ.
- ЧУВАРА ЗА ПАРКИНГ ГОСТИЈУ НЕМА, МАДА ЋЕ РЕЦЕПЦИОНЕР ТЕЛЕФОНСКИ ЉУБАЗНО ОДГОВОРИТИ ДА ИМА. ВЕРОВАТНО ЗА ЊИХОВ СЛУЖБЕНИ! ГОСТИ СЕ ПАРКИРАЈУ БЕЗ НЕКОГ РЕДА И ХОТЕЛСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ТАКО ДА НИКО НА РЕЦЕПЦИЈИ НЕ ЗНА КОЈИМ ЈЕ ПРЕВОЗОМ НЕКО ДОШАО. У ВИШЕ НАВРАТА ТО ИЗГЛЕДА ТАКО ДА ЈЕ ЗАКРЧЕН ЕВАКУАЦИОНИ ПУТ(ПОЖАРНИ) ПА И ЗА ПРОЛАЗ ВОЗИЛА ХИТНЕ ПОМОЋИ. ПАРКИНГ ЈЕ УГЛАВНОМ НЕОСВЕТЉЕН АЛИ НИСАМ ЧУО ДА ЈЕ БИЛО ОБИЈАЊА И СЛ. МОТОРИЗОВАНИ ГОСТИ СУ УГЛАВНОМ ИЗ СРБИЈЕ.
- ВЕЋИНА ТЗВ ЛУКС ПРЕУРЕЂЕНИХ СОБА НИЈЕ ДО КРАЈА РЕНОВИРАНА, ПА СЕ ТАКО МОЖЕТЕ ЗАТЕЋИ У СОБИ ГДЕ ВЕОМА СМРДИ ИЗ КАНАЛИЗАЦИОНИХ ИЗВОДА У КУПАТИЛУ, ПА СЕ ТАЈ МИРИС ШИРИ У СОБУ. ТЕРАСЕ И ХОДНИЦИ НИСУ ОЧИШЋЕНИ ОД ФАРБЕ И СМОЛА. СКИНУТА СУ ВРАТА ИЗМЕЂУ КУПАТИЛА И СПАВАЋЕГ ДЕЛА ПА МОЖЕТЕ ЧУТИ СВА ДЕШАВАЊА У ХОДНИКУ. КАБЛОВСКА ЈЕ СОЛИДНА, МАДА НЕМА 80 КАНАЛА КАКО НАПИСА ЈЕДАН ЧИТАЛАЦ ЈЕР СУ ТРИ ТЕСТ КАНАЛА И ДОСТА ЗАКЉУЧАНИХ.
- ХРАНА ЈЕ ПРОСЕЧНА, А ВОЋЕ ЈЕ РЕТКОСТ. САМО ЈЕДАН ПУТ ЈЕ БИЛА ЛУБЕНИЦА.
- СА ЈЕДНЕ СТРАНЕ ПЛАЖЕ ИМАТЕ УРЕДАН ТОАЛЕТ КОЈИ СЕ НЕ ПЛАЋА, А СА ДРУГЕ НЕМАТЕ, ТАКО ДА АКО ИМАТЕ ПРЕКУ ПОТРЕБУ, А ОДАБРАЛИ СТЕ МЕСТО БЛИЖЕ ХОТЕЛУ, МОРАТЕ ТРЧАТИ У ХОТЕЛ.
- ТЕХНИЧКЕ ВОДЕ ИМА ДОСТА, АЛИ НИЈЕ ЗА ПИЋЕ, ЧАК ЈЕ ПОМАЛО И ЖУТА. ПОСЛЕ ПРАЊА ЗУБА НИЈЕ ЛОШЕ ДА МАЛО ПОТРОШИТЕ И ФЛАШИРАНЕ ЧИСТЕ ВОДЕ.
- У МОЈОЈ СМЕНИ МНОГО ТУРИСТА ЈЕ ДОБИЛО СИМПТОМЕ ВИРУСНЕ ИНФЕКЦИЈЕ ИЛИ ТРОВАЊА НЕ ЗНАМ?? СИМПТОМИ ПОВРАЋАЊЕ ПАР ДАНА, А ДОСТА ЊИХ И ДИЈАРЕЈУ(ПРОЛИВ). МЕЂУ ЊИМА САМ БИО И ЈА СА ПРВОМ ПОЛОВИНОМ СИМПТОМА.
- ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ АГЕНЦИЈЕ СЕ ОДМАХ ОДАЗИВА НА СВАКУ ПРИМЕДБУ(КОН ТИКИ) !!
- ОСОБЉЕ ХОТЕЛА ЈЕ РЕЛАТИВНО ЉУБАЗНО.
- ХОТЕЛ ЈЕ ОКРУЖЕН ЗЕЛЕНИЛОМ.
- ПЕШКИРИ СЕ МЕЊАЈУ СВАКИ ДРУГИ ДАН, А ПОСТЕЉИНА СЕДМИЧНО. ПО ПОТРЕБИ И ДОГОВОРУ СА СОБАРИЦАМА МОЖЕТЕ НАПРАВИТИ И ПОВОЉНИЈИ РАСПОРЕД.
- ОД 23 САТА ПА ДО 07 УЈУТРО ЈЕ РЕЛАТИВНО МИРНО.
- ДОБРО ЈЕ ЗА ПОРОДИЦЕ СА МАЛОМ ДЕЦОМ.
ХОТЕЛ ЗАСЛУЖУЈЕ 2+ ЗВЕЗДА И МОЖЕ СЕ ПРЕПОРУЧИТИ УЗ НАВЕДЕНЕ НАПОМЕНЕ !!
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:10
Razlog promene: skinut bold fonta
Napisano: 27. jul 2009 - 22:12
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Napisano: 28. jul 2009 - 10:35
Osim taksija, postoji li jos neka mogucnost dolaska s aerodroma...kako funkcionise lokalni saobracaj (ako ga ima)?
Napisano: 28. jul 2009 - 18:33
Napisano: 28. jul 2009 - 22:31
Mišljenja i utisci su različiti i to je normalno, jednostavno ako se nekome svidja nešto ne mora značiti da je to naručeno mišljenje od bilo koga. S druge strane, to je opšte poznato, postoje ljudi koji će svemu naći bar neku zamerku, pa verovatno i nekom all inclusive hotelu sa 5 zvezdica u Turskoj. Pa sta onda očekivati od 2+ zvezdice tamo negde u Crnoj Gori. Što se stomačnog virusa tiče, to je tačno, i moja supruga je imala probleme dva dana iako smo jeli istu hranu, disali isti vazduh i pili istu (flaširanu) vodu. Po mom mišljenju samo avanturisti u današnje vreme piju česmovaču daleko od sopstvene kuće. Svaki kraj i svaka voda ima svoje bakterije i viruse na koje se nekad organizam ne može lako da adaptira. Sem toga, čuo sam da su ljudi koji su letovali u Egiptu, Grčkoj, pa i po nekim banjama u Srbiji takodje patili od stomačnog virusa (iz ko zna kojih razloga).
Što se tiče bežičnog interneta u hotelu Plavi Horizonti i još nekih zamerki, onda je verovatno greška u odabiru hotela. Jer ako uplatite 280 evra (preko jedne već pomenute agencije, inače su ponude oko 350 evra u drugim agencijama, a može da se rezerviše i direktno u hotelu - cena je izmedju ove dve) za 11 dana polupansiona sa švedskim stolom u renoviranoj sobi, onda zaista ne možete očekivati kule i gradove. Treba biti realan! Za ovaj novac hotel i plaža zaista mnogo nude, pa čak i više od mnogih skupljih ponuda. Znam, jer sam mesec dana obilazio agencije i pretraživao internet gde bih mogao da odem da se zaista odmorim sa suprugom i dvogodišnjim detetom.
Inače hotelski kompleks je najbliži Kotoru (stiže se za nekih 15-tak minuta autom), do Tivta ima 20-tak minuta, a do Budve pola sata, ne znam koliko je to u km. Redovna autobuska linija ide od Tivta, više puta u toku dana, a uvek možete uzeti i taksi, recimo sa aerodroma.
Napisano: 29. jul 2009 - 11:05
Realno za tu kilometrazu bi trebalo nam naplate oko 15 evra
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:12
Napisano: 30. jul 2009 - 08:30
Pogledaj po agencijama ko ima nabolju ponudu, obično je ta cena niža nego da uplatite u samom hotelu (plus pogodnost plaćanja čekovima, karticom,admin. zabranom itd). Nekome možda zvuči neverovatno ali nije i nelogično. Naime, agencije obično rade za proviziju koju dobiju od hotela (recimo 10%) pa se često i odreknu svog dela zarade zbog većeg prometa. Promuvaj se malo po netu sigurno ćeš naći najbolju ponudu
Napisano: 12. avg 2009 - 08:45
Napisano: 12. okt 2009 - 13:00
I samo još da napomenem. U nekoliko navrata sam čula druge goste da negativno komentarišu, te hranu, te smeštaj, te uslugu, a po meni sve štima
Ilustracije radi, evo i nekoliko fotki: pogled sa terase, plaža, parkić,....

Napisano: 19. okt 2009 - 16:31
- (4 Strane)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Poslednja »

Citiraj
Odgovori na ovo