Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Costa Del Sol

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 Aleksat

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 04. Jul 2009 - 23:46

Sinoc smo se vratili iz Fuengirole (Costa Del Sol) u kojoj smo bili 16 dana. Sami smo organizovali ceo put (preko neta). Zelim toplo da preporucim celu obalu jer je fantasticna. Nije za neki lud provod, mada ima i mesta za izlazak, ali ako vas interesuje da vidite nesto lepo i naucite nesto o istoriji ovo je pravo mesto za vas. Jedina mana je sto je more malo hladnije, ali ne znam da li je to bilo jer smo mi otisli malo ranije ili je kriv okean. Temperature su od 32 - 35, ali stalno pirka vetric pa i nije tako strasno. Cene su pristojne, a ako se sami hranite (kao mi) cene hrane su iste kao ovde s tim sto treba voditi racuna gde kupujete. Ima nekoliko super marketa pa izvolite. Mi smo obisli celu obalu (Benalmadena, Toremolinos, Marbelja, Mijas Costa...), Sevilju koja je fenomenalna i fascinantna, Granadu sa Al Hambrom i Rondu. Steta. Nahodali smo se, ali se vise nego isplati jer je svuda lepota. U Maroko nismo mogli da odemo jer nismo imali vize, a na to smo skroz zaboravili ovde. Iznajmili smo auto koji nas je za 16 dana kostao 222 evra + 45 evra za puno osiguranje (opciono). Dzabe! Sve u svemu, Andaluzija je pravo mesto za odmor. Uzivali smo. Putevi su novi i fantasticni, a policija nas nijednom nije zaustavila. Cak, na autoputevima ih nigde nismo ni videli. Mi smo odusevljeni, ali 16 dana je malo da bi se sve videlo. Sledece godine cemo nadoknaditi propusteno. Pozdrav!

#2 Makarena

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 04. Jul 2009 - 23:51

Zvuci super!! Jos kad bi pala neka fotkica.. :)

#3 Aleksat

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 05. Jul 2009 - 17:13

Biće fotkica samo da dođemo sebi i sredimo se.

#4 fernanda

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 06. Aug 2009 - 17:00

Ćao
možeš li mi reći koju rent a car agenciju ste koristili? I ako se sećaš gde se nalazi u Fuengiroli?
Hvala unapred!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0