METEORI
Napisano: 28. Jun 2006 - 10:15
Koliko se dugo putuje i da li ići preko naših agencija ili imaju i neke lokalne koje su jeftinije?
Pozdrav i hvala !!!!!
Napisano: 28. Jun 2006 - 14:34
Pozdrav
Napisano: 28. Jun 2006 - 15:40
Srecan put!
Napisano: 28. Jun 2006 - 15:46
Srecno!
Napisano: 29. Jun 2006 - 08:26
Pozdrav!!!!
Napisano: 01. Jun 2010 - 20:13
Unaprijed hvala na odgovorima
Napisano: 01. Jun 2010 - 20:29
Priloženi fajlovi
Napisano: 01. Jun 2010 - 20:33
Napisano: 01. Jun 2010 - 20:37
Sagittarius @ 01. Jun 2010 - 20:13
Kad već ideš kolima, normalno je da i na Meteore odeš autom. U Meteorima se nalazi 6 manastira i da bi mogao da ih sve obiđeš dobro će ti tamo doći auto. Ja te savetujem da proveriš kada je koji manastir otvoren za javnost. Mislim da su jedino subotom svi otvoreni (ali ipak proveri).
Napisano: 02. Jun 2010 - 09:03
Sagittarius @ 01. Jun 2010 - 20:13
Ja idem u Pefkohori od 5.7.-og, a planiram (i vec sam rezervisao smjestaj) da krenem dan/dva ranije i obidjem Meteore. Od Beograda do Meteora je nekih 850 km - precizne podatke mozes naci na viamichelin.com ili na google.com -> maps, pa u polju search ukucaj: 'Egnatia Odos'. Egnatia Odos je novi autoput kojim se ide od Soluna do Igumenice (na mapi mozete naci skretanje za Meteore, odnosno, Kalambaku, u cijoj se neposrednoj blizini nalaze Meteori). Blizu Meteora je i selo Metsovo, za koje mi je dao preporuku prijatelj koji je tamo bio proslog ljeta i kaze da je interesantno za jedan izlet (ako se vec ide u Meteore, to je blizu, mozes proguglati o Metsovu ili ga naci u gugl mapama, otkucas: Egnatia Odos Metsovo). Ja sam rezervisao jedno nocenje na Meteorima, a svakako cemo obici i Metsovo.
Pomenuti prijatelj je proslog ljeta isao kolima na Krf preko Egnatia Odos-a i kaze da je put savrsen i da je voznja pravo uzivanje ...
Sto se tice isplativosti puta, to moras sam procijeniti - mi (cetvoroclana porodica), recimo, preferiramo da svuda idemo kolima.
Pozdrav i prijatne utiske sa Meteora ...
Napisano: 21. Jul 2010 - 16:51
Da li mozes da nam naznacis gde treba da se iskljucimo za Meteore u povratku sa Krfa? U odlasku nismo sigurni da cemo svracati, ali mozes da nam opises i to iskljucenje za Meteore pri odlasku na Krf.
Hvala puno!
Napisano: 21. Jul 2010 - 18:20
ivanjuska @ 21. Jul 2010 - 16:51
Hvala puno!
Napisano: 12. May 2011 - 11:25
( Ja idem u Pefkohori od 5.7.-og, a planiram (i vec sam rezervisao smjestaj) da krenem dan/dva ranije i obidjem Meteore. Od Beograda do Meteora je nekih 850 km - precizne podatke mozes naci na viamichelin.com ili na google.com -> maps, pa u polju search ukucaj: 'Egnatia Odos'. Egnatia Odos je novi autoput kojim se ide od Soluna do Igumenice (na mapi mozete naci skretanje za Meteore, odnosno, Kalambaku, u cijoj se neposrednoj blizini nalaze Meteori). Blizu Meteora je i selo Metsovo, za koje mi je dao preporuku prijatelj koji je tamo bio proslog ljeta i kaze da je interesantno za jedan izlet (ako se vec ide u Meteore, to je blizu, mozes proguglati o Metsovu ili ga naci u gugl mapama, otkucas: Egnatia Odos Metsovo). Ja sam rezervisao jedno nocenje na Meteorima, a svakako cemo obici i Metsovo.
Pomenuti prijatelj je proslog ljeta isao kolima na Krf preko Egnatia Odos-a i kaze da je put savrsen i da je voznja pravo uzivanje ...
Sto se tice isplativosti puta, to moras sam procijeniti - mi (cetvoroclana porodica), recimo, preferiramo da svuda idemo kolima.
Pozdrav i prijatne utiske sa Meteora ... _)
Gde si rezervisao smestaj i koliko je jedna noc (meni treba najmanje trokrevetni smestaj/3 odraslih i jedno dete) nameravamo da na putu za Hanioti svratimo i obidjemo Meteore
Napisano: 17. May 2011 - 12:14
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0