Evo jednog pitanja koje me muci neko vreme... Isao bih sa drustvom do etno sela Stanisici, no kako je to u Bosni, mnogi su me naprzili da mi treba ovlascenje. Naime, auto se vodi na rodjenog brata (koji nece biti u kolima), a njegova adresa je kao i moja, dakle ista (ista i u saobracajnoj). E sada, mnogi mi kazu da mi treba ovlascenje i to ono iz AMSS-a, za takav put. Drugi mi pak kazu da mi je dovoljno ovlascenje iz suda ili opstine (nisu sigurni ni oni). I konacno, brat (kao i ja) tvrdi da ne treba nista jer smo na istoj adresi, a to pravdam time da sam isao za Hrvatsku jednom pa mi nisu trazili ovlascenje, vec samo zeleni karton, a pre 2 nedelje sam bio i u Visegradu (tada smo isli do Mokre gore pa smo rekli ajd usput da okusamo srecu, ako nas vrate sa granice zbog ovlascenja nista ne gubimo) i isto samo zeleni karton.... E sad, moguce je da sam imao srece u oba slucaja, a moguce i da su zbog relativno slicnih imena (Milos/Milan) prevideli...
Zna li neko precizno da mi kaze i da daje glavu za svoju tvrdnju, jer ne bih vozio 2-3h do tamo pa da me vrate?