Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Izlasci u Herceg Novom i okolini

14 odgovora na temu

#1 last

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 29. Jun 2009 - 00:07

Zdravo, ja sam nova ;) U CG sam bila nekoliko puta, najvise poznajem Budvu, a moji su ove godine kupili vikendicu u Morinju, pa me zanima sta bi pametno moglo da se vidi u okolini, da se poseti i obidje, na kojim mestima postoje rock svirke (ako postoje :unsure: ), kakav je provod u NH-u i Kotoru, kakav je gradski saobracaj u NH i idu li busevi do Morinja, kakva je veza sa Dubrovnikom i postoje li lokalne ture do Hrvatske, gde su najbolje plaze i slicno.
Unapred hvala svakome ko se odazove na temu.
Pozzz :D

#2 elle

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2009 - 00:26

najbolja plaza na zanjicama.. ide se brodicem... oko 5e je povratna karta... mzoes i na njivice, cistija je voda nego u hn, imas bus nekoliko puta dnevno,cena neka bzvz tipa 1e, tamo je i nudisticka plaza, jedini problem je sto sunce ranije zadje za brdo...
u hn su uglavnom na toploj mladi, betonska plaza...
mzoes i u igalo, ides dugo dok ne stignes do dubine...
sve u svemu, imas gomilu plazica...

veza sa dubrovnikom super... najbolje da odes do autobuske stanice i vidis kad ima bus...

za ostalo ne znam...

#3 drugarica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3809
  • ženski

Napisano: 30. Jun 2009 - 22:49

cao,
sto se tice svirke u HN u sezoni meni je bilo super u Yachting-u, tamo obicno sviraju So Sabi :srce: i skroz je opustena letnja atmosfera u latino ritmu a za rock ne znam (ima jedna plaza malo ispred Yachting-a gde prave rock zurke ali nije bila ziva svirka)

sto se tice gradskog saobracaja cesto ide taj jihov tzv. kruzni bus koji ide od Njivica ali ne znam dokle na drugu stranu :blush:

za Dubrovnik ima i redovnih linija sa buske stanice ali mislim da je nesto rano zadnji bus za povratak iz DU pa smo mi uvek isle sa nekom od agencija, prosle godine je bila 15e povratna karta a kretale smo u 9h iz HN a povratak je bio nesto kasno 21-22h ali dovoljno da se obidje sami centar ili ako se dobro organizujes s vremenom stignes i na ostrvce Lokrum na kupanjac ;)

plaze u HN - moj izbor su definitivno od hotela Plaza pa ka Meljinama, sve su kombinacija beton i sljunak a ispred restorana Aquarius (pored hotela Plaza) je ulaz u vodu par metara sljunkovit i onda ima jedan duzi deo pescan, voda do ramena (na mojih metar i zilet :D )

a definitivno treba obici i plaze brodicima koji idu svaki cas i iz luke i ispred hotela Plaza

pisala sam vec ponesto o HN i ranije pa da se ne ponavljam slobodno pitaj ako te zanima jos nesto konkretno :stidljivko:

Ovu poruku je izmenio drugarica: 30. Jun 2009 - 22:50

Nesavrsenstvo nije negacija savrsenstva, konacnost ne porice beskonacnost.
To se samo celina pokazuje u delovima, to se beskraj otkriva u granicama...

#4 elle

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 30. Jun 2009 - 23:29

samoda dodam da brodici idu sa skoro svake malo vece plaze od igala do luke...

#5 drugarica

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 30. Jun 2009 - 23:39

Pogledaj porukuelle @ 30. 06. 2009 - 23:29

samoda dodam da brodici idu sa skoro svake malo vece plaze od igala do luke...
cini mi se da ti pokrivas informacijama deo od luke prema Igalu a ja ovu drugu stranu ;)

jos da dodam da sto se tice Kotora moja preporuka je da se popnes do tvrdjave, pogled je WOW
Postavljena slika
Postavljena slika
moze se popeti za satic opusteno a ako ne slikas svaki kamicak moze i za 45 min :D

a super pogled na HN imas sa tvrdjave Spanjola koja je iznad magistrale
Postavljena slika
ili sa ove terasice iznad manastira Savina
Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio drugarica: 01. Jul 2009 - 00:20

#6 last

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 04. Jul 2009 - 20:53

Hvala vam puno, ako se setim jos necega, pitacu :srce:

#7 Vasilisa

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 11. Jul 2009 - 23:04

U HERCEG NOVOM NEMA ROCK SVIRKI......................trenutno..ima pivnica kod setalista ,tacnije preko puta Yahtinga ,tu je kao rock atmosfera i opustena furka a ostalo ti je ,sta turisti vole ,daj sta dasBuseve aima,na pola sata kruzna linija,to su ti vec kazali..provod je katastrofa trenutno,nema gostiju,nema dobre clabing atmosfere,ma nema niti clubova...Casa,Peoples,Yahting ploca latino furka,Rafaelo ti je narodna muzika,Lobelia nesto slicno i Sain Tropez u Igalu takodje narodna.Picerija Tweens na setalistu ima odlicnih pizza i one su ti sve isteb cene 4,5 eura,Nautilus ti je kao gradska slasticarna,svega ima od kupova do pizza,cene solidne.i KONOBE kRUSO I fERAL....i to je sve..a da ..moj favorit ovoga leta je cafe Bianco ,na setalistu preko puta Rafaela..cafic extra,muzika sjajna,bila sam na dnevnoj party coctel zurci pre nekoliko dana..ma bombona je cafic a i atmosfera,muzika extra..palacinke su im mrak a samo 1,30 centi...takodje je lepo i u Igalu ,novi cafic sa klopom do Case neznam mu ime....Imas svega pa uzivaj,Ture za Dubroovnik su ti 2o eura a sa autobuske stanice imas svakodnevnom liniju ,povratna karta je bila 8 eura koliko se ja secam ..etooooooo pozzzzzzzzzzz]

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:03
ispravka slovne greske u nazivu

#8 Jabucilo

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 17. Jul 2009 - 23:21

Uf, a Tondo, Forte Mare (nekada davno Fuzija), hercegovsko pozoriste (gde sam bio na nekim sjajnim rok svirkama)? Nije valjda da nista od toga ne radi?

Ovu poruku je izmenio Jabucilo: 17. Jul 2009 - 23:21

#9 malaplava

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • ženski

Napisano: 24. Jul 2009 - 12:36

Ja sam bila u pozoristu i svirka je bila bzv Postavljena slika

Inace niej nesto nocni zivot u HN... Mi smo bili kad su Suncane skale pa ajde kao ok je. I jedno vece u Lobeliji, gde svira Mega mix bend (oni sa Bravo showa Postavljena slika )
Najbolje je otici u Milasinovic diskoteku u Igalo jer radi do 4h Postavljena slika U HN ne radi nista posle 1h Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:04
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

Mmmmmmmmmmmmmore <3

#10 Guru

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:274

Napisano: 24. Jul 2009 - 14:08

Refresh exitov Kotor...ako uskoro ides...tu ce biti provoda...:)

#11 rikos i maros

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 25. Jul 2009 - 01:17

da li ima ljudi u herceg novom, molim iskren odgovor, devojka i ja ne volimo samocu

#12 drugarica

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2009 - 16:23

Ima ljudi.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:06

#13 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 25. Jul 2009 - 16:46

ono, vidi se i neka kuca u dvoristu ali ljudi su u vecini. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:06

Postavljena slika

#14 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 25. Jul 2009 - 17:21

Pogledaj porukudrugarica @ 30. 06. 2009 - 22:49

plaze u HN - moj izbor su definitivno od hotela Plaza pa ka Meljinama, sve su kombinacija beton i sljunak a

Ja sam voleo na tom putu malu plazicu , jedina ostala prirodna, bez betona ispred restorana‚"Kontiki" iza "Lutke",mislim da od nje počinju stene prema Meljinama, zatim Mirište, Mamulu.
Postavljena slika

#15 rikos i maros

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 26. Jul 2009 - 00:36

da li znate koje su cene dvokkrevetnih soba na plazi , da li je pametno ici na BOOM pocetkom avgusta? pozz

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:07

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0