Na sajtu http://www.mts.telek...nastandard.html imas sve lepo objasnjeno , da sad ne pisemo ovde kako funkcionise mobilna telefonija
Jeftino telefoniranje iz Grcke
Napisano: 11. Jul 2011 - 15:16
Na sajtu http://www.mts.telek...nastandard.html imas sve lepo objasnjeno , da sad ne pisemo ovde kako funkcionise mobilna telefonija
Napisano: 19. Jul 2011 - 14:04
http://www.open.tele...&sid=124&id=654
Napisano: 03. Aug 2011 - 03:44
Napisano: 03. Aug 2011 - 13:58
Napisano: 05. Aug 2011 - 12:46
Mladen84 @ 03. Aug 2011 - 03:44
gde si uzeo ovu karticu..posto ih u leptokariji nije bilo cini mi se..jel znas koliko je kartica dal dobijas neki kao kredit na njoj i kako je dopunjujes
Napisano: 10. Aug 2011 - 23:38
Mladen84 @ 03. Aug 2011 - 03:44
pitala bih da li kartice koje su kupljene prosle godine vaze i ove, moram proveriti o kojoj je tacno rec, kada sam je kupovala registrovala sam je, cak mi se cini i da je ostalo nesto kredita
Napisano: 11. Aug 2011 - 02:57
Vladarr, sigurno ce ti biti dovoljno i 3 evra za celo letovanje. 1225 je broj na kom proveravas kredit, i tu mozes promeniti jezik na engleski, ali i grcki ces razumeti, Ena, dia, tria, tesera, pende... tako idu brojevi, i znaces o kojoj se svoti radi, recimo ako imas evro i 20 centi kredit, automat ce ti reci ena evro, ikusi lepta
mmajaa, imas ih u svim makretima i na benzinskim stanicama. pocetni kredit je 1 evro. uz svaki kupljeni kredit od 3 evra , na gore, dobijas bonus u istom iznosu.
smesko, mislim da vaze 18 meseci.
I da napomenem, da se mnogo vise isplati kupovina q kartice, nego fejs kartice. Za fejs karticu morate traziti govornicu, cekati red... a mobilni je uvek pored vas, i sami znate da danas covek bez mobilnog ne moze. Na fejs kartici za govornicu jeste da imate 120 minuta razgovora sa fixnim, i duple manje sa mobilnim, i to svakako, mislim kartica ta ima svoje prednosti, ali svima toplo preporucujem Q card. Kupite je na prvoj pumpi u grckoj, to je eko helenik pumpa, ljudi su ljubazni i usluzni, znaju srpski i engleski i sporazumecete se. Ukoliko jos neko ima pitanje vezano za telefoniranje, neka pita.
Ovu poruku je izmenio Mladen84: 11. Aug 2011 - 03:00
Napisano: 11. Aug 2011 - 08:40
http://www.vodafone....quest_locale=en
Napisano: 11. Aug 2011 - 22:16
Napisano: 19. May 2012 - 00:31
Ali smo se siti napričali/izdogovarali sa prijateljima koji žive tamo. Pozivi na Grčke mobilne su 7 centi po minutu. Na fiksne su 1 cent po minutu, ali njih nismo zvali pošto naši nemaju fiksne telefone. Pre puta smo uplatili dopunu od 5€ preko firme ARIN što nam je bilo dovoljno za letovanje.
Napisano: 19. May 2012 - 15:56
VolimOdmor @ 19. May 2012 - 00:31
Ali smo se siti napričali/izdogovarali sa prijateljima koji žive tamo. Pozivi na Grčke mobilne su 7 centi po minutu. Na fiksne su 1 cent po minutu, ali njih nismo zvali pošto naši nemaju fiksne telefone. Pre puta smo uplatili dopunu od 5€ preko firme ARIN što nam je bilo dovoljno za letovanje.
Napisano: 19. May 2012 - 16:54
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 23. May 2012 - 23:41
Napisano: 24. May 2012 - 07:19
Pre puta podesite telefon da ne radi prenos podataka u roamingu ( da se ne kaci na internet, da proverava vreme, facebook i slicne stvari).
Ako ne znate kako idite do vaseg operatera i zamolite da to uradi umesto vas. Mozete i da skroz obrisete podesavanja za internet ali opet obratite paznju ako u medjuvremenu vadite i vracate sim karticu u telefon moze da se dogodi da dobijete sms sa automatskim podesavanjima, zato je nabolja varijanta ovo prvo sto sam vam rekla. I nemojte da dajete deci da igraju igrice na telefonu u roamingu pogotovo ako niste sigurni da li je ta igrica instalirana na telefonu ili vuce podatke sa interneta.
Takodje obratite paznju (informisite se) da li vas telefon ima ugradjene mape u sebi ili vuce podatke sa interneta!!! Ako niste sigurni, iskljucite internet na telefonu i pokusajte da aktivirate navigaciju, ukljucice se ali necete imati mape...
Takodje sto se tice poziva idite aktivirajte putne pakete ili druge popuste koje nude operateri ako planirate da zovete dok ste u roamingu. U svakom slucaju najpovoljnija varijanta je da vas pozivaju! Nekad cak i 2-3 x jeftinije.
Ako koristite pre paid onda neke zemlje imaju mogucnost koriscenja USSD koda-pozivanje putem povratnog poziva, i to je povoljnije, isto se i za to raspitajte kod svog operatera.
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 24. May 2012 - 17:50
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0