Tranzitna viza kroz Grčku
Napisano: 27. Jun 2009 - 13:34
Koliko sam video putevi kroz Grčku su dosta bolji i čekanje na granici za prelaz u Tursku je daleko manje. Ako može brz odgovor bio bih veoma zahvalan.
Napisano: 27. Jun 2009 - 14:07
forestlander @ 27. 06. 2009 - 13:34
Koliko sam video putevi kroz Grčku su dosta bolji i čekanje na granici za prelaz u Tursku je daleko manje. Ako može brz odgovor bio bih veoma zahvalan.
Ovu poruku je izmenio Зоки: 27. Jun 2009 - 14:08
Napisano: 27. Jun 2009 - 23:06
Rekao si mi sve što mi je potrebno. Zanimala me ova opcija radi upoređenja sa tranzitom kroz Bugarsku ali definitivno otpada. Hvala.
Napisano: 20. Jul 2009 - 13:15
me zbunjuje to 10 dana sta to u stvari podrazumeva?
Udjem u Madajrsku dali se to racuna kao 1 ulazak ili 1 dan?Mogu li ja onda ostati 15 dana u Grckoj??
Pomozite hitno mi bi da putujemo!!!!
Ovu poruku je izmenio kimstrong: 21. Jul 2009 - 11:27
Napisano: 21. Jul 2009 - 16:44
kimstrong @ 20. 07. 2009 - 13:15
me zbunjuje to 10 dana sta to u stvari podrazumeva?
Udjem u Madajrsku dali se to racuna kao 1 ulazak ili 1 dan?Mogu li ja onda ostati 15 dana u Grckoj??
Pomozite hitno mi bi da putujemo!!!!
Нажалост, не можеш са том визом остати у Грчкој 15 дана него само онолико колико је остало неискоришћено.
Napisano: 22. Jul 2009 - 16:04
Нажалост, не можеш са том визом остати у Грчкој 15 дана него само онолико колико је остало неискоришћено.
Ovu poruku je izmenio kimstrong: 22. Jul 2009 - 16:04
Napisano: 23. Jul 2009 - 01:12
kimstrong @ 22. 07. 2009 - 16:04
Правила боравка странаца на територијама земаља шенгенског споразума су прилично компликована и НИСУ уједначена, мада се труде да направе колико - толико јединствен систем а, пре свега, ефикасан коме је, поред безбедности, један од главних задатака спречавање неконтролисане миграције становништва.
Препорука је, и то врло јака, да не прекорачиш дати термин, нарочито јер си туриста и никаква те нужда не тера да то чиниш. Ако желиш да останеш дуже у Грчкој можеш да затражиш грчку визу која почиње наредног дана од истека мађарске. Онда можеш остати без прекида до истека грчке визе. Додуше, мораћеш да је платиш али, сада си у таквој ситуацији и нема бољег решења.
Napisano: 23. Jul 2009 - 09:29
Правила боравка странаца на територијама земаља шенгенског споразума су прилично компликована и НИСУ уједначена, мада се труде да направе колико - толико јединствен систем а, пре свега, ефикасан коме је, поред безбедности, један од главних задатака спречавање неконтролисане миграције становништва.
Препорука је, и то врло јака, да не прекорачиш дати термин, нарочито јер си туриста и никаква те нужда не тера да то чиниш. Ако желиш да останеш дуже у Грчкој можеш да затражиш грчку визу која почиње наредног дана од истека мађарске. Онда можеш остати без прекида до истека грчке визе. Додуше, мораћеш да је платиш али, сада си у таквој ситуацији и нема бољег решења.
Zanimljivo,medjutim vrlo komplikovano meni u pasosu pise da viza vazi do 30 o9.2009 e tu su problemi,hteli smo mi da uzmemo Grcku vizu ali kazu da ne moze da se preklapa viza.Nikad gore organizovanog letovanja ko ove godine zahvaljujuci mom divnom muzu koji nas upleo u sve ovo.Tebi hvala puno na odgovorima!!!POZDRAV!!!!!
Napisano: 24. Jul 2009 - 01:22
kimstrong @ 23. 07. 2009 - 09:29
Napisano: 24. Jul 2009 - 12:24
Zakazuje se i nema guzve,mi smo imali zakazano utorkom u pola 12,i nismo uopste cekali na salterima,a u petak smo vec digli pasos sa vizama.Dobra stvar je da ne placas odmah 35 evra vec ti pregleda svu dokumentaciju i tek ako je sve ok onda ides u banku da uplatis.Odlucili smo da cemo biti 9 dana u Grckoj a po povratku u Srbiju svraticemo do Soko banje.Hvala na svemu!!
Ovu poruku je izmenio kimstrong: 24. Jul 2009 - 12:25
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0