Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

RENTA CAR / Renta motorbike

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 IvanPKV

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 26. Jun 2009 - 11:44

Pozdrav svima!

Izvinjavam se unapred ako sam duplirao temu.

Potrebna mi je informacija u vezi rentiranja automobila ili skutera. Skutera prvensveno.
Interesuje me kako se krecu cene rentiranja. Gde se nalaze agencije i kako se zovu?

Razmisljam o varijanti rentiranja skutera. Ima li smisla rentirati skuter i vozikati se po Kusadasiju? Od plaze do plaze, od lokacije do lokacije.

Nije mi ideja da prodjem sto jeftinije, nego da boravak u Kusadasiu bude sto interesantiji. Ideja je iskljucivo avanturistickog karaktera. Voleo bih da sednem na skuter i neke lokalitete u blizini Kusadasija sam obidjem :)

Sta vi mislete o svemu ovome? Ima li ko iskustva sa ovim?

#2 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 29. Jun 2009 - 14:10

Pa po načinu koji Turci voze,po meni i nije dobra ideja. :) Mada ti proceni sam. Ideja je odlična i nama je prošla kroz glavu,ali posle nekoliko dana smo odustali. Videli smo jedan rent-a-bike u "Srpskoj ulici" i činimi se da je skuter bio oko 11 evra dnevno.

#3 Velimir

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 29. Jun 2009 - 19:23

Jel treba neka dozvola kad iznajmis skuter ?

#4 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 30. Jun 2009 - 10:57

Pogledaj porukuVelimir @ 29. 06. 2009 - 19:23

Jel treba neka dozvola kad iznajmis skuter ?
Pa treba sigurno,ali da li treba međunarodna nemam pojma!

#5 Marijabo

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 18. Aug 2009 - 13:11

Ne znam da li treba vozacka(mislim da ne)Trazice ti pasos da ostavis kao dokaz da im neces ukrasti ili ostetiti motor,mi nismo hteli da im damo pasos pa smo im ostavili medjunarodnu vozacku.Nikad nas milicija nije zaustavila,tako da ne znam da li ti treba.
Nas je skuter kostao oko 100e za 10 dana. Mi smo sami na Efes otisli,platili na ulazu i razgledali.Poneli smo na put laptop a u sobi smo imali wifi,lepo odes na net i pogledas sta sve ima da se vidi u i oko Kusadasija,sednes na skuter i obilazis. Meni je to bio najbolji provod do sada.
S'obzirom da mi je hotel bio udaljen 2km od centra,preci 2km na skuteru i nije bilo nista rizicno,jeste guzva ali samo u tom delu ka centru,nije velika guzva i nisu vozili toliko ludacki,meni je bilo bas bezbedno i stvarno se ni jednog trenutka nisam uplasila.Kad smo isli na Efes i u akvapark(posto su na istoj strani) tek nije bilo guzve,put je sirok i stvarno nema nikakvih problema. Isto je bilo i kad smo isli za Selcuk. Taj saobracajni haos je uglavnom uvece i u centru Kusadasija,mada je i voznja uvece jako bezbedna.Voze oni ko ludaci ali niko ne vozi toliko ludo da te ubije.Moja topla preporuka je skuter :)
I ako se odlucis skuterom do efesa ponesi tonu vode i kapu :)
Prvo skoci pa reci hop.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0