StarDust @ 09. Jul 2011 - 14:02
Ja sam bila od 25.06.-06.07. takodje s Argusom u istom hotelu. Sto se hotela tice, decko i ja smo dobili jako malu sobu i to je jedino sto nam se vezano za hotel nije svidelo. Osoblje je jako ljubazno, redovno menjeju peskire, bacaju smece iz soba, brisu pod sve na mestu. Svaka sobica ima i sef u ormanu koji moze besplatno da koristi. Dorucak i veceru smo imali u obliznjem hotelu Beti, od istog vlasnika i obroci su super. Plaze su na par minuta pesaka kao i jedna slobodna plaza, druga je s druge strane luke, a ostale su privatne i niko iz nase grupe nije isao ni na jednu privatno jer su cene poprilicno jake, desetak eura po osobi pa navise.
Sredom i subotom vredi otici na pijacu, mogu se naci povoljne stvarcice, najvise torbe i obuca. Ima i soping centar le befane koji je takodje povoljan, vredi otici, ja sam fino sopingovala tamo.
Ne preporucujem nikakav obilazak s Argusom, sve mozete za 2-3 puta povoljnije obici i sami autobusom ili vozom npr za San Marino s Argusom je 18e po osobi a mozete kod zeleznicke stanice kod jedne gospodje kupiti kartu za oba smera za 8e, uzmete i red voznje i sa istog mesta krece autobus tamo.
Nama je bilo uzasno vreme i to nam je najvecim delom pokvarilo letovanje, bilo je kao i u Srbiji oblacno i kisno, kao i samo more koje je sivo od sitnog peska koji se podigne cim udjes u vodu pa voda deluje jako muljava i puna skoljki.