Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Rimini

168 odgovora na temu

#151 sladjar

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 10. Jul 2011 - 17:42

Pogledaj porukuStarDust @ 09. Jul 2011 - 14:02

Pročitala sam sve što ste napisali o Riminiju i u suštini,koliko sam iz vaših postova uspela da saznam imam neku malo jasniju sliku u glavi,šta treba da očekujem šta ne,hvala svima.Drugarica i ja samo uplatile preko Argusa,hotel Toledo koji se nalazi u San Guilano Mare.Kategorizacija mu je samo 2 *,ali znam da je njihova kategorizacija inače nešto skroz levo,tako da ne očekujem ništa puno,ali bi me zanimalo ako ne može da napiše o samom mestu San Guliano Mare i hotelu značilo bi puno.Izabrale smo taj hotel jer je najbliži od svih ostalih,a inače u Argusu jeste sve skoro rasprodato naš termin je tek 18.08.Da li je neko išao u to vreme u Rimini?

Ja sam bila od 25.06.-06.07. takodje s Argusom u istom hotelu. Sto se hotela tice, decko i ja smo dobili jako malu sobu i to je jedino sto nam se vezano za hotel nije svidelo. Osoblje je jako ljubazno, redovno menjeju peskire, bacaju smece iz soba, brisu pod sve na mestu. Svaka sobica ima i sef u ormanu koji moze besplatno da koristi. Dorucak i veceru smo imali u obliznjem hotelu Beti, od istog vlasnika i obroci su super. Plaze su na par minuta pesaka kao i jedna slobodna plaza, druga je s druge strane luke, a ostale su privatne i niko iz nase grupe nije isao ni na jednu privatno jer su cene poprilicno jake, desetak eura po osobi pa navise.
Sredom i subotom vredi otici na pijacu, mogu se naci povoljne stvarcice, najvise torbe i obuca. Ima i soping centar le befane koji je takodje povoljan, vredi otici, ja sam fino sopingovala tamo.
Ne preporucujem nikakav obilazak s Argusom, sve mozete za 2-3 puta povoljnije obici i sami autobusom ili vozom npr za San Marino s Argusom je 18e po osobi a mozete kod zeleznicke stanice kod jedne gospodje kupiti kartu za oba smera za 8e, uzmete i red voznje i sa istog mesta krece autobus tamo.
Nama je bilo uzasno vreme i to nam je najvecim delom pokvarilo letovanje, bilo je kao i u Srbiji oblacno i kisno, kao i samo more koje je sivo od sitnog peska koji se podigne cim udjes u vodu pa voda deluje jako muljava i puna skoljki.

#152 Noemi

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 10. Jul 2011 - 22:57

Pogledaj porukubelladonna @ 29. Jun 2011 - 13:36

Izvinjavam se sto odgovor poprilicno kasni, ali sam na neko vreme prestala sa pracenjem ove teme, ali evo me ponovo Postavljena slika

Cao Belladonna! Postavljena slika
Interesuje me, kakvi su ti utisci o hotelu Giovane Italia? Gde ima u blizini besplatne plaze? Kakav je bio dorucak? Dali ste imali mogucnost, da upakujete sa dorucka neke sendvice za dan? Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jul 2011 - 23:13
skracen citat

#153 StarDust

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 12. Jul 2011 - 13:14

Pogledaj porukusladjar @ 10. Jul 2011 - 17:42

Ja sam bila od 25.06.-06.07.

Hvala puno!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 12. Jul 2011 - 13:29
skracen citat

#154 lazzaro

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 13. Jul 2011 - 02:34

Sredinom avgusta idemo u Ravennu(kolima), zamolio bih one koje znaju da mi kazu kakve su cene po restoranima i kaficima,ili bilo sta o ravenni sto bi mi koristilo...

#155 dadino

backpacker

• Član
  • Poruka:47
  • ženski

Napisano: 15. Jul 2011 - 15:30

Upravo sam procitala jedan tekst na internet stranici yahooa italijanskog i zgrozila se.Kada pada kisa,zbog velike navale vode u kanalizacine otvore,da ne opterete preciscivace vode koji su stari,ne preradjuju tu kanalizacionu vodu,vec je pustaju direktno u more,i zvaniicno je posle svake kise zabranjeno kupanje 48 sati.

#156 Noemi

backpacker

• Član

Napisano: 18. Jul 2011 - 21:37

Kako znate, italijani su zabranili unosenje hrane u drzavu?

#157 nensi_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 18. Aug 2011 - 22:09

Putujem u Rimini 27.08.,hotel PRESTIGE. Ako bi,oni koji su bili ove godine,bili raspolozeni da napisu svoje utiske,bila bih im jako zahvalna :))

#158 padabre

putnik

• Član
  • Poruka:154
  • muški

Napisano: 21. Aug 2011 - 00:05

I ja idem od 26.08. u Rimini i ne mogu da verujem koliko je zamrla ova tema, kao da niko nije bio ove godine tamo.Javite se ljudi, ima li koga???

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Aug 2011 - 18:16
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#159 Pineapple

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • ženski

Napisano: 22. Aug 2011 - 18:36

Evo ja sam bila u Riminiju krajem jula i iznenađena sam koliko ima preuveličavanja na ovom forumu. Plaža je peščana, lepa i čista, jedino sto su ležaljke skupe. Voda je kao i sa druge strane Jadrana, neki dan talasi izbace travu i druge morske biljke, ali nije ništa strašno. Što se tiče hotela, birajte one bliže plaži jer je tamo šetalište, a u centru grada je pustoš i morate prelaziti kanal da bi došli do pristojne plaže. Mi smo išli u San Marino, Firencu, Bolonju i Ravenu samostalno, ne palaćajte bespotrebno agencijama duplo više, prevoz je fantastično uređen u Italiji, a i u svakom mestu imate "Turist info" gde možete besplatno dobiti mapu grada i vodič.
Ako imate nekih konkretnih pitanja, slobodno pitajte...

Ovu poruku je izmenio Pineapple: 22. Aug 2011 - 18:53

#160 tanja jo

backpacker

• Član
  • Poruka:11
  • ženski

Napisano: 07. Sep 2011 - 10:40

Slazem se, mesto je sasvim ok za odmor, opustavnje i brckanje. Klasicna morska destinacija.
Duga pescana plaza, sa milion hotela, od kojih svaki ima svoju plazu koja se naravno placa, public varijanta plaze ne postoji.
Cene u kaficima i restoranima> Pizza 7-10 eur, spagetti 7-9 eur, coca cola, fanta, sprite 3-4 eur, sladoled 3-6 eur itd.
Cene u prodavnicama> Voda 0.50l 1 eur, coca cola 0.5l 1.50 eur, gusti sokovi 1l 1.20-2eur, vino oko 4 eur itd

#161 marijanans

backpacker

• Član

Napisano: 08. Sep 2011 - 11:38

ulazak na plazu se ne placa a postoje plaze na kojima nema postavljanih suncobrana i lezaljki koji se placaju tako da mozete staviti svoj peskir, suncobran ili sta vec... tako da nije tacno da nema kako ih zovete public plaza, mislim da ih ima tri ako nekog interesuje pokazacu mu na karti gde su dve za trecu ne znam...

#162 zvoncica13

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 18. Mar 2012 - 13:26

Zamolila bih one koji su bili u hotelu Prestige u Riminiju da mi ispisu neke informacije o njemu,tipa hrana,plaza,da li je cist,lokacija...Posle proslogodisnjeg fijaska preko Argusa,kada smo na letovanje isli u Spaniju,ne verujem agencijskim tekstovima,vec pretrazujem svaki forum na kom su obicno najtacnije informacije.Ovaj hotel mi na slikama deluje najpristojnije,vidim da ima i neki mali bazen.
Veliki pozdrav za sve.

#163 Jelica84

backpacker

• Član
  • Poruka:45

Napisano: 12. May 2012 - 00:35

I mene zanima dal je neko skoro bio u hotelu Toledo? Da li plaza mora svaki dan da se placa po 10 evra za suncobran i lezaljke,dal moze negde slobodno da se udje i stave peskiri?

#164 natasa-le

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • nije upisan

Napisano: 15. May 2012 - 11:16

Planirali smo letovanje u Riminiju sredino avgusta ali su mi u agenciji rekli da generalno nemaju neku kulturu odrzavanja plaza tako da su pri kraju sezone dota prljave, a to sam se i uverila iz kometara. Ipak nastavljam sa daljim pretrazivanjem :nempojma:

#165 zvoncica13

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 18. May 2012 - 22:19

Na kraju sam odlucila i uplatila Rimini.Idem 30juna u hotel Splendor.Ako je neko bio u ovom hotelu,zamolila bih za utiske.Takodje bih volela da neko preporuci dobre restorane.Pozdrav svima

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0