Rimini
Napisano: 15. Apr 2010 - 09:13
Napisano: 15. Apr 2010 - 22:03
DraganV @ 14. Apr 2010 - 19:11
Jos uvek ne znam u koji hotel cu ici,zato me i zanimaju ovakve stvari...Na primer,jedan hotel koji mi se svidja je u u Miramare-u, 10km od centra,drugi u Rivazzurru,8km od centra itd.Cherry,hvala na objasnjenju,sad mi je jasnija situacija
Napisano: 10. May 2010 - 08:13
Još nešto...gde je sve zabranjeno pušenje...u baštama kafića, na plaži, na ulici, ili?
Cene ležaljki i suncobrana koliko su?
Napisano: 10. May 2010 - 10:57
Ovo su mi potvrdili i neki prijatelji Italijani, koji čak iz regije Veneta idu u Rimini, među kojima i jedan DJ koji leti tamo pušta muziku. Rimini je letnji centar zabave celog ovog dela Italije, pa sam požurio tamo dok su mi još te godine i prilike
Napisano: 10. May 2010 - 15:02
I za zabranu pušenja?
Nešto mi vrdaju ovi iz agencije.... Da mi zabava ne presedne!?
Napisano: 12. May 2010 - 11:44
natasha @ 10. May 2010 - 08:13
Još nešto...gde je sve zabranjeno pušenje...u baštama kafića, na plaži, na ulici, ili?
Cene ležaljki i suncobrana koliko su?
Ma kakvo seoce?? naravno ako si do sad letovala u grckoj i sl. ne mozes ni imati predstavu kako sve to izgleda.....totalna suprotnost grckoj. opstina rimini je ooooogromna...rimini je prvenstveno GRAD sa sve trznim centrima,ogromnim kopleksima zabavnih parkova, zgradama, a pored mora u dva tri reda su naredjani hoteli kojih ima jako puno i koji se protezu kroz sva ta mesta oko riminija, a prakticno sve je spojeno..i sva ta mesta imaju kilometarske plaze koje i da hoces ne mozes obici celom duzinom, jer bi trebalo da prepesacis jedno 30 km! plaza me podesca na onu iz serije bejvoc, znaci ogromna pescana ravna plaza bez ikakve uvalice i sl...italijanska jadranska obala mi se uopste ne svidja i licno tamo nikada ne bih letovala! s druge strane rimini stvarno vazi za centar zbave i sve je podredjeno tome...diskoteke i kafici su na svakom koraku (budva bi bila najprikladnija za poredjenje samo 10 puta vece), ma ne moze da ti bude dosadno nikako! Znaci nemas potrebe za centrom Riminija jer u svakom delu imas zanimacija.
Sto se pusenja tice ZABRANJENO JE SVUDA kao i u celoj Italiji, znaci mozes pusiti jedino u bastama kafica. Ne znam za plazu s obzirom da nisam letovala tamo. Eto jednom recju ko ne trazi lepo more, plazu i odmor vec zabavu i ludovanje na odmoru Rimini je pravi izbor.
Napisano: 12. May 2010 - 11:52
Aleksandar Đuričić @ 10. May 2010 - 10:57
Da da poznato je da Italijani OBOZAVAJU Rimini, ali opet ponavljam verovatno zbog velikog izbora za zabavu i najboljeg zezanja na moru...jer imaju oni i druge delove (jug, sicilija) sa mnogo lepsim morem i plazama, ali kazu onog 'ludila' kao u riminiju nigde nema....tako da lep provod vam zelim!
Ovu poruku je izmenio DraganV: 16. Jan 2011 - 18:03
skracen citat
Napisano: 12. May 2010 - 13:38
Verho, da li moze samo 7 dana ili moze spajanje 2 smene? Nesto to ne vidim, ne znam da li sam previdela...
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 12. May 2010 - 15:42
Ovu poruku je izmenio suki: 12. May 2010 - 15:44
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 31. May 2010 - 14:35
Kolika je cena suncobrana i lezaljki na plazama?
Napisano: 31. May 2010 - 14:57
Napisano: 07. Jun 2010 - 15:03
I, zapravo-koliko je bitno da je hotel u centru (recimo u Kusadasiju jeste, bar meni je drasticna razlika bila u centru i van njega)....prvi put idem u Rimini, tako da slobodno izvolite sa predlozima i komentarima.....sta ne bi trebalo propustiti?...itd.
Hvala unapred!
Ovu poruku je izmenio Lana*: 07. Jun 2010 - 15:05
Napisano: 08. Jun 2010 - 12:47
Pokusala sam preko Argusa da saznam cenu lezaljki i suncobrana kazu 2 lez.+ suncobran 5 eu dnevno ali na druggom forumu ljudi koji su tamo letovali kazu da je duplo vise pa sa timosnovnim troskom treba racunati pre polaska.
Takodje nisu u agenciji znali da mi kazu cene izleta za Firencu?
Srbi ggeneralno nisu zaintereesovani za obilazak muzeja tako da ce verovatno biti skuplje ako uopste
uspeju da sakupe ggrupu od 10 ljudi.
I ovde vidim da Jadran sa te strane nije nesto i da je nemoguca guzva na plazi ali gde nije u jeku sezone?
ako nista drugo necemo morati da placamo mini-bus do plaze kao u Turskoj jer nam je hotel na 100m od vode.
Napisano: 08. Jun 2010 - 16:47
Ovu poruku je izmenio DraganV: 16. Jan 2011 - 18:04
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0