Zvoncice na kojoj plazi je tvoj hotel (plaze u Riminiju su izdeljene po brojevima)? Zivela sam u Riminiju godinu dana pa pitaj sta god te interesuje. :-)
Rimini
Započeo/la: hera, 23. Jun 2009 12:08
168 odgovora na temu
Napisano: 19. May 2012 - 09:30
Napisano: 19. May 2012 - 23:40
zivim u Riminiju vec 12 godina tako da slobodno pitajte za info....idem kolima na relaciji Bg- Rimini 10. ili 11. juna pa ako ima netko zainteresiran da podelimo troskove????
Napisano: 21. May 2012 - 15:49
mene zanima koliki su troskovi puta ako se ide kolima? i da li se uopste isplati ako ide dvoje?
Napisano: 22. May 2012 - 13:08
Zvoncice na kojoj plazi je tvoj hotel (plaze u Riminiju su izdeljene po brojevima)? Zivela sam u Riminiju godinu dana pa pitaj sta god te interesuje. :-)
Ne znam tacno koji je broj plaze,ali nalazi se u ulici Viale Regina Elena 143,Centar Marino,izabrali smo ga zbog lokacije,posto nista konkretno nismo uspeli da nadjemo na netu.Zanam za njihovu cudnu kategorizaciju,i glavne zamerke za ovaj hotel su male sobe i kupatila,to sam uspela da pronadjem na nekim italijanskim forumima..
Ne znam tacno koji je broj plaze,ali nalazi se u ulici Viale Regina Elena 143,Centar Marino,izabrali smo ga zbog lokacije,posto nista konkretno nismo uspeli da nadjemo na netu.Zanam za njihovu cudnu kategorizaciju,i glavne zamerke za ovaj hotel su male sobe i kupatila,to sam uspela da pronadjem na nekim italijanskim forumima..
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0