Nina90 @ 01. avg 2010 - 05:14
Cao! Zamolila bih sve one koji imaju dosta pozitivnih komentara (samo pozitivnih)
da podele, tacnije da me utese, jer smo ja i decko uplatili i rezervisali bukvalno 10
dana pred polazak arazman za Tunis, Sus, hotel El hana beach preko Argus tursa.
Kada sam pretrazivala komentare nakon uplate, videla sam dosta negativnih komentara
ali i dosta pozitivnih. Nisam ni ocekivala crveni tepih u hotelu, ali neki komentari su me
stvarno uplasili. Tako da posto smo vec uplatili nema nazad, hteli smo da zamenimo za
Hurgadu, Egipat, ali koliko sam shvatila iz opstih uslova putovanja, morali bi da platimo
od 10-100% celokupnog iznosa, jer se tretira kao odustajanje od putovanja...
I posto hotel nema Tv, nosila bih lap top, koji je mali, ne bih ga iznosila iz sobe, ali
koliko sam shvatila nije sigurno nista cuvati u sobi a po nekima ni sefovi nisu nista
sigurniji???
Jos nije cak ni last minute ponuda, a i avgust je pa je skuplje nego sto smo mi racunali...
Kao sto vidite glava mi je puna informacija, pa vas molim 10 dobrih stvari u vezi
ove destinacije, dobro bi mi doslo malo stimulacije da se opustim i uzivam u
putovanju.... Pozdrav
neno, ti si izgleda u tolikoj panici da nisi ni primetila da si postavila pitanje na pogresnoj temi
evo, mogu da ti nabrojim neke prednosti (bila sam pre 5 godina).
1. ima veliki i lep bazen (to je bitno jer ume da bude veoma prljavo more od algi).
2. hotel je spolja lep i velik i ima lep hol za hotel od 3*
3. hrana je prosecna (to zavisi od sezone do sezone i od kuvara)
4. ima animatora i svako vece neke predstave (kvizovi, litrije, trbusne plesacice, kabare, fakiri...), to je vazno jer se u Susu sve desava u okviru hotela uvece.
5. hotel se sastoji iz kompleksa hotela, tj. sa jos 2-3 hotela cini lanac ElHana, ostali hoteli su svi pored, tako da moze i do njih da se proseta, koliko znam mogu da se koriste neki njihovi sadrzaji...sto je O.K. jer svi oni imaji vise zvezdica.
6. ElHana se nalazi u prvom nizu hotela do plaze i nema uopste da se pesaci
7. plaza je pescana
8. hotel se nalazi na veoma dobrom polozaju, blizu je centra, stare medine.
9. odmah pored hotela su prodavnice za kupovinu suvenira.
Ovu poruku je izmenio srcetova_srcetina: 03. avg 2010 - 12:06