Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zapadna Lefkada - Kathisma, Porto Katsiki i ostale plaze

92 odgovora na temu

#91 pekunio

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 15. Jun 2011 - 22:28

Pogledaj porukuFoki loki @ 15. Apr 2011 - 21:56

Negde sam procitala da je voda generalno hladna na plazama Lefkade, pa me zanima koliko je ta informacija tacna?

Na Lefkadi smo bili od 27.05.2011. do 12.06.2011. i temperature su bile svaki dan 30 - 36 stepeni a voda da ne izlaziš iz mora ceo dan.Kupali smo se na svim plažama koje postoje na ostrvu i svugde je bila izuzetno topla. Bili smo prošle godine u isto vreme kao i ove i bilo je toplo ali je ove godine mnogo toplije . Samo je zadnja dva dana duvao vetar ali je bilo toplo.Ako se po jutru dan poznaje nadajte se lepom vremenu i toplom moru.

#92 sensa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:377
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2011 - 00:52

hvala....hvala.. do septembra ima da zagreje kao u fritezi.:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Ovu poruku je izmenio sensa: 16. Jun 2011 - 00:53

#93 Gokimi

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • muški

Napisano: 11. Aug 2011 - 14:41

Pogledaj porukuFoki loki @ 15. Apr 2011 - 21:56

Negde sam procitala da je voda generalno hladna na plazama Lefkade, pa me zanima koliko je ta informacija tacna?

Немој да бринеш, вода је таман толико топла да ти се не излази, а таман толико хладна да те расхлади од врелине!
Боље се спреми за заштиту од сунца са свим реквизитима и кремама и наравно највећи проблем на плажама је недостатак тоалета, тако да мораш и то да некако испланираш!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0