Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

KVALITET EVRO DIZELA U MAKEDONIJI

• Ne možete pisati na ovoj temi
25 odgovora na temu

#16 total

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 16. Aug 2009 - 13:28

Pa kazem ti ako sipas na lukoil nemas izbora, od dizel goriva samo D5 ima tamo, ako sipas na makpetrol opet ti preporucujem ovaj isti D5 dizel iako ima tamo i D4 i Biodizel, koje su iste cene (D4 i D5) sve su dobre ali eto ja od ovog D5 tocim i zadovoljan sam, inace usput imas vise Pumpa Makpetrol i lukoil, isto je na kojoj oces ako ti je zgodno mozes na neku vecu sa restoranom, da popijes kafu dok ti toce... Postavljena slika

Srecan vam put bio, lepo se provedite

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:53
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#17 Oleg

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 17. Aug 2009 - 18:04

Total,
Hvala puno na odgovoru,

#18 samoil

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 20. Aug 2009 - 22:54

Pogledaj porukuOleg @ 14. 08. 2009 - 12:56

E sada ako moze rezime? Krecemo u sredu, 19.08 iz BG-a za GR hteli smo da tempiramo da imamo goriva do Makedonije i da tamo natocimo, pa posle U Grckoj. Imamo euro 3, dizel, naravno, gde sipati i koji?
Hvala unapred svima

Napuni slobodno kad udjesh u Makedoniji i kasnije kod Gevgelije dopuni rezervoar da imash da vozish kroz Grcku
Ja imam veci broj vozila i nikad n isam imao problema sa dizelom kod nas u Makedoniji,a u Srbiji mislim da je najbolji dizel na MOL ovim pumpama od OMV nisam zadovoljan cak ni u Sloveniji i u Hrvatsku tako da preporucujem Makpetrol u Makedoniji a u Srbiji MOL

#19 millic

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 21. Aug 2009 - 10:46

Evo i mene ste ubedili da sipam u Makedoniji :-) , samo me interesuje da li na pumpama primaju evre ili bi trebalo zameniti evre za denare i gde?

#20 millic

backpacker

• Član

Napisano: 25. Aug 2009 - 09:23

Gde su svi nestali :blink:

#21 hensk

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:343
  • muški

Napisano: 25. Aug 2009 - 09:25

ja sam ovde reci buraz

#22 hensk

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 25. Aug 2009 - 09:28

ako je za goriva onda prvo pitaj ,ali mislim da ce ti svugde uci u susret
ALI PRVO PITAJ
.
Kad ulazis u MKD imas do Kumanova mislim 3 pumpe na putu,na bilo koju zastani i pitaj
dali mozes da stavis goriva za EURO,
za kvaliteta ne brini SAMO EURO 4 normu ima kod nas.

#23 millic

backpacker

• Član

Napisano: 25. Aug 2009 - 16:11

Hvala na odgovoru, posto sam u Makedoniji negde oko 3 ujutru u prolazu prema Grckoj pa rekoh da u to vreme verovatno nigde nemogu da zamenim evre za denare. A razlika u ceni nije zanemarljiva :-)

Hvala jos jednom
Pozdrav

#24 total

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 25. Aug 2009 - 18:44

Pogledaj porukumillic @ 21. 08. 2009 - 10:46

Evo i mene ste ubedili da sipam u Makedoniji :-) , samo me interesuje da li na pumpama primaju evre ili bi trebalo zameniti evre za denare i gde?

Pa sad na to ti tesko mogu makedonci odgovoriti, jer oni u denarima placaju ali mislim da ne bi bilo problem i da primaju i evrice

:P

#25 MartinTrajkovic

putnik

• Član
  • Poruka:122

Napisano: 31. Aug 2009 - 10:12

Bez problema, primaju EUR-e. 1 EUR = 61 DEN.
Posto vozim kola na benzin, mogu da vam kazem da mi je od BGD-a do Ohrida trosio 6.5 litara na 100km, BMB 95 oktana koji je sipan u Srbiji. U povratku sam sipao pun rezervoar u Makedoniji sa BMB 98 oktana i tada mi je do BGD-a trosio 6.2 litre na 100 km.
Kvalitet ne mogu da ocenim po radu motora jer je auto nov, ali sigurno ne moze biti losije od naseg. U Fordovom servisu su mi preporucili da cistim rezervoar na svakih 40-50.000 km.

#26 hensk

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 30. Sep 2009 - 13:16

momentalno bas svako gorivo u Makedonii je EURO 4 NORM
a auta i samo nova imaju tu normu ,tako da bez probleme mozete tociti:D:D

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0