Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Borsko jezero

• Ne možete pisati na ovoj temi
53 odgovora na temu

#46 sandracale

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1544
  • ženski

Napisano: 17. Dec 2010 - 23:33

Pa nemam pojma da li ima Bor ili su to Novosadjani?
A Hajat Jelen na zalost propada :tuzni: Sta je gore moglo da bude, cudo, da dolaze turisti ne samo iz Srbije vec i okoline ali na zalost to sve tako stoji i ceka neka bolja vremena ... Ne znam da li ima nekog gore, to bi trebalo ipak da pitamo Borane :D
When there is a will there is a way, impossible is nothing...

#47 sandracale

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Dec 2010 - 11:54

Evo jos malo prirodnih lepota u okolini Borskog jezera :srce: :srce: :srce:
Slikano avgusta 2010.

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#48 sandracale

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 19. Dec 2010 - 23:28

Evo najnovije vesti od juce vezane za htl Jelen-Hajat na Crnom vrhu i htl Jezero na Borskom jezeru, nadam se da ce nesto od toga biti realizovano :srce:
18. decembar 2010. | 13:13 | Izvor: B92, Press
Rusi završavaju Hajat na Crnom vrhu
Bor - Gaspromnjeft, koji je preko Naftne industrije Srbije najveći deoničar hotela „Jelen-Hajat" na Crnom vrhu, je zainteresovan da investira u njegov završetak

Postavljena slika
Predstavnici ove ruske državne kompanije obišli su objekat, u čiji završetak bi trebalo uložiti oko 50 miliona dolara, a konačnu odluku obznaniće početkom naredne godine, rečeno je u borskoj lokalnoj samoupravi. Inače, ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić je još u junu rekao da su u toku su pregovori jednom kompanijom iz Rusije koja je zainteresovana da završi izgradnju hotela "Hajat-ridžensi - Jelen" na planini Crni Vrh kod Bora.
On je naveo da je ta ruska firma preliminarno prihvatila ponudu Vlade
da nastavi gradnju hotelskog kompleksa na Crnom vrhu, čija je izgradnja prekinuta tokom bombardovanja Srbije 1999. godine.
Stručnjaci su procenili da je potrebno više para da se ta građevina
konzervira, nego da se završi", rekao je Mrkonjić i naveo da je do sada u taj objekat uloženo oko 65 miliona dolara.
Uporedo sa interesivanjem Rusa za "Jelen-Hajat", dogovoreno je i
renoviranje hotela Jezero na Borskom jezeru, kapaciteta 250 ležaja, koji
se nalazi u podnožju planine Crni vrh, za šta će u prvoj fazi biti
izdvojeno 2,7 miliona evra. "Renoviranje hotela biće finansirano sredstvima iz sektora turizma i delimično RTB-a Bor, koji je i vlasnik ovog objekta", rekao je prilikom nedavne posete Boru Mlađan Dinkić, ministar za ekonomiju i regionalni razvoj.

Moj link

Ovu poruku je izmenio sandracale: 19. Dec 2010 - 23:30

#49 Todorovic

turista

• Član
  • Poruka:98
  • muški

Napisano: 12. Sep 2011 - 15:37

Bas izgleda pozeljno, rado bih prosetao svoj aparat, pa nadam se da cu oktobra i ja prezentovati malo jesenjih slika

#50 sandracale

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 12. Sep 2011 - 15:49

Cekamo jesenje fotke ondak a sume suncokreta vise nema, ove godine su sadili zito :lud: Totalno razocarenje je bilo :tuga: ali mozda ce ih biti sledece godine :D

#51 amadeuss

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 01. Mar 2012 - 01:26

Evo da postavim i ja slike koje imam sa Borskog jezera. Jeste da su slike od pre 3 godine, ali nadam se da je sada jos lepse. Bio sam jedan dan i bilo je sasvim ok.

Postavljena slika

#52 amadeuss

backpacker

• Član

Napisano: 01. Mar 2012 - 01:30

Postavljena slika

Postavljena slika

#53 amadeuss

backpacker

• Član

Napisano: 01. Mar 2012 - 01:35

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#54 spaske1

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 20. Mar 2012 - 20:40

Hotel "Jezero" se već renovira i mislim da će ponovo biti ok, nekada su tu dolazile ekskurzije iz cele države dok je hotel bio održavan i dok je radila diskoteka u samom hotelu, pećina se može obići od aprila ili maja do oktobra ulaz je bio 200din prošlo leto a priroda i pogled sa vidikovca su savršeni, zaista lepo da se vidi, prošle godine se moglo naći prenoćište u vili na jezeru za 600 din.

Jezero je super za kupanje voda zaista odlična a ima šta da se vidi i u okolini kao što je već rečeno, a gamzigradsku banju i felix romulijanu obavezno obići u romulijani je sve lepo organizovano a kada sam bio prošlo leto vidim da su stranci česti posetioci te carske palate i kompleksa.

Pozdrav iz Bora.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0