Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vreme u C.Gori...

6 odgovora na temu

#1 predrag82

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 19. Jun 2009 - 21:15

Gledam po ovim sajtovima za vremensku prognozu za nedelju,ponedeljak i utorak javljaju lose vreme a mi bi trebali bas u nedelju da krenemo,ne znam sta da radimo,da li da verujemo prognosticarima ili put pod noge pa ili dza ili bu :)...

#2 MajaB

turista

• Član
  • Poruka:61
  • ženski

Napisano: 20. Jun 2009 - 01:16

Vjerujte prognostičarima (sigurno su sve prepisali sa Eurometeo), ali uvijek je najbolje put pod noge pa... Ljeti na planini nikad ne znate kad može da vas iznenadi kiša, a na moru nikad ne znate kad može da vas iznenadi sunce. Ja bih krenula pa dža ili bu... Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:14
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

Добар путник не зна гдје иде. Савршен путник не зна одакле долази.

#3 anaone

backpacker

• Član
  • Poruka:42

Napisano: 20. Jun 2009 - 11:45

Ako ste odlucili i znate gde ce te put pod noge i onako ne moze biti toliko lose vreme ,a i ako kiasa padne posle nje moze se na plazu.

#4 predrag82

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 20. Jun 2009 - 12:46

ma ici ce mo,pre sve svega mi smo planirali da prenocimo u Ostrogu pa da se posle spustimo na primorje...kazu da ne valja da se odlaze put kada se ide u neki manastir...

#5 anaone

backpacker

• Član
  • Poruka:42

Napisano: 20. Jun 2009 - 21:52

Tako kazu,ostaje vam samo da se lepo provedete i za nas koji jos ne mozemo

#6 Milica.sk

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 30. Jun 2009 - 22:30

Ja sam bas gledala vremensu prognozu kao kazu da ce se od 9 jula poboljsati vreme valjda ce druga polovica jula biti toplija...e sad nikad se nezna...:))))

#7 karadjordje

putnik

• Član
  • Poruka:159
  • muški

Napisano: 16. Jul 2009 - 21:40

U Crnoj Gori ti se nikad ne zna s obzirom da planincine stalno navlace oblake.Jednom prilikom u Igalu sam imao situaciju da se tokom dana barem 8 puta promenila kisa i sunce.Posle 3 puta sam resio da ne izlazim iz vode..

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0