Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Neum

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 17. Jun 2009 - 21:44

Da li je bio neko? Kakva je plaza, grad, cene, ljudi...

#2 majche

turista

• Član
  • Poruka:94
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2009 - 10:41

bila sam ja nekoliko puta ali uglavnom u nekom proljetnom periodu na seminarima i za toga je super jer u tom periodu nema guzve a ljeti je totalno druga prica
puno bosanaca na jednom mjestu Postavljena slika, nema mjesta na plazi, cijene su solidne u odnosu na hrvatsku, ima par kafica, nista specijalno. Neum je malo mjesto i puno raje ide samo na vikend zbog blizine tako da tek tad bude velika guzva.
ima par finih hotela, a i privatni smjestaj je sasvim solidan.
Dobro je kao jeftinija varijanta odmora za starije i porodice kojima netreba nocni zivot.
Plaze se nesjecam, jedan dio je kamencici a ima jedan dio gdje ima molova.
Nadam se da sam makar malo pomogla:)

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Dec 2010 - 14:01
Nije potrbno citirati ako se post odnosi na prethodnu poruku

#3 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2009 - 19:38

Interesuje me kako izgleda grad, da li su ulicice uske i strme, da li se tesko prolazi autom. Po nekim fotografijama na internetu na kojima se reklamiraju vile na obali, zakljucila sam da je obala strma, svuda se spusta nekim stepenistem do plaze, pa me zanima da li uopste postoji setaliste pored obale?
Da li postoji neki trg i staro jezgro grada?
Da li postoji luka ili pristaniste za jahte u gradicu?
Da li kanalizacija odlazi u more?
Ima li problema sa vodom kao u Crnoj Gori?
Kakvo je raspolozenje mestana prema turistima iz Srbije?
Kakve su cene po restoranima, hrane i pica, koliko se naplacuju lezaljke itd.

#4 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2009 - 22:00

Postavljena slika

Bubice, Neum je jedini izlaz BiH na more. Put od Sarajeva, je odlican, preko Konjica, divnim kanjonom Neretve, preko Mostara,Metkovica, i kod Opuzena se odvajas za Dubrovnik koji je od Neuma udaljen oko 70 km.

Nalazi se odmah ispod magistrale, na samom kraju zaliva Peljesac. Put kroz Neum je dovoljno sirok, a postoje i stepenice kojim se mozes spustiti do mora. Ne postoji neko staro jezgro grada, ima 4, 5 hotela i cene nisu previsoke u odnosu na komsije u Hrvatskoj. Ima dosta i privatnog smestaja, postoji pijaca i dobro je snabdeven. Glavni posetioci su iz Sarajeva. Tu je i mala lucka kapetanija.... More je cisto i toplo, blizu ti je Ston na Peljescu....

Nista posebno, ali ugodno....

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Dec 2010 - 14:01
Nije potrbno citirati ako se post odnosi na prethodnu poruku

#5 shonery

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 09. Jul 2011 - 22:42

hajde da malo ozivimo temu....

planiramo da odemo tamo krajem avgusta, ima li neko svezije informacije.

po onome sto sma cuo, cene su jako pristojne, apartmani su oko 25-30 evrica u drugoj polovini avusta...

izgleda da put nije los, jedino sto ima 550 km od Beograda, ima li neko jos koju informaciju?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0