Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Smeštaj u Čanju

5 odgovora na temu

#1 sasans

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • muški

Napisano: 17. Jun 2009 - 14:00

Pozdrav svima, interesuje me ima li u Čanju tro i četvoro krevetnih kompletno opremljenih apartmana blizu obale. Da poseduju kompletno opremljenu kuhinju, klimu, Tv parking za auto i da ima vode i hladne i tople non stop. Trebaju mi dva za period od 25.07. i da cena bude prihvatljiva a ne kao da se letuje na Palma de Majorci. Hvala. Možete mi odgovoriti na pvt ili na dakostic@sezampro.yu

#2 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 17. Jun 2009 - 14:40

neizvodljivo.ipak je u pitanju crna crna gora Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 02:12
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#3 200 na sat

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • muški

Napisano: 18. Jun 2009 - 08:39

Znači po CG standardu All Inclusive :D

#4 tomasd

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • muški

Napisano: 22. Jun 2009 - 07:11

Ja sam 2001 bio u nekoj vili preko puta Hotela Galeb. Nova vila tada nije imala klimu i TV ali su verovatno to do sada ubacili. Svega toga je bilo u Hotelu Galeb i to po malo većoj ceni ako se dobro sećam. To je možda malo pretenciozno nazvano Hotel,više mi je ličio na klasičan smeštaj sa restoranom u kome hrana nije bila baš neka. Nalazi se jedno stotinak metara od plaže pored nekog kampa, to su ustvari bungalovi za decu ili tako nešto. Na tom putu ima još nekoliko vila koji su mi bolje izgledale nego ova u kojoj sam bio. Ako se dobro sećam osim TN Biserna obala tu se jedino mogao naći pristojan smeštaj.
Imaš još neke stvari na ovom sajtu pa pogledaj.
Link

Inače vode je bilo non-stop kao i narednih godina kada sam letovao u Rafailovićima i Petrovcu,kao i ostalog osim parking mesta u Rafailovićima tako da nije baš da ne može da se nađe. Crnogorci u svaki aprtman ubacuju klimu i TV.
Jedino što je Čanj jedna velika rupa, bar je tako bilo, plaža je velika i lepa ali kao i sve na kojima sam bio, prljava kako obala tako i more. Možda se nešto promenilo do sada.

#5 sasans

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • muški

Napisano: 22. Jun 2009 - 12:45

Hvala na odgovoru i ja tražim u tom delu to je kada se prođe biserna obala i cela plaža pa u toj uvali. Mislim da sam našao nešto. A što se tiče rupe bitno je mir i tišina i peščana plaža u tom delu zbog dece a kolim možemo stići bilo gde u šetnju. Pozdrav.

#6 tomasd

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • muški

Napisano: 22. Jun 2009 - 14:00

Da pa i ja sam išao tamo jer su mi deca bila mala 1 i 3 godine. Jedino je veliki problem ona ulica do Biserne obale koja je ujedno i šetalište. Ako ste autom onda je OK mada je onaj prilaz katastrofalan još ako se neki autobus zaglavi..

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 02:13
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0