Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

vila Beograd

4 odgovora na temu

#1 slavovac

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. Jun 2009 - 18:27

Nasao sam vrlo jeftino letovanje u Vili Beograd u Budvi pa me interesuje sta se krije iza toga ako je neko bio tamo i zna o cemu se radi?Kakvi su utisci?

#2 anaone

backpacker

• Član
  • Poruka:42

Napisano: 18. Jun 2009 - 12:01

Nisam sigurna da li je to to sto mislim. Mislim da je vila Beograd u Becicima,ako je to ta onda ona ima neke veze sa mupom srbije i tu idu njeni radnici,cak se i dinarski moze placati i zato su cene male.

#3 slavovac

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 19. Jun 2009 - 12:14

Ne nije to u pitanju znam na sta mislis,ali hvala u svakom slcaju

#4 kaca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:270
  • ženski

Napisano: 21. Jun 2009 - 20:25

i ja sam nasla sad na netu ponudu za tu vilu, extra je jeftino 16E za pun pansion. Imaju ponude jos i Za Bar i Sutomore, s tim sto je za Bar cena jos niza 14E pun pansion. U pitanju je izgleda crnogorska agencija talaturs, tj njihovi apartmani.

jel neko cuo za to? I meni je malo cudno zbog cene, a na slikama uopste ne izgleda lose...

#5 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 21. Jun 2009 - 20:39

Pogledaj porukuslavovac @ 16. 06. 2009 - 18:27

Nasao sam vrlo jeftino letovanje u Vili Beograd u Budvi pa me interesuje sta se krije iza toga ako je neko bio tamo i zna o cemu se radi?Kakvi su utisci?

Nadji Budvu u destinacijama i pogledaj opise. Jedna devojka je pisala ne bas pohvalno o toj vili.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0