Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

UKIDAJU SE VIZE

260 odgovora na temu

#16 brzi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3114
  • muški

Napisano: 06. Oct 2008 - 18:21

Da citiram sam sebe:

Pogledaj porukubrzi @ 6. 10. 2008 - 17:37

Nemoguce da bude fora, ko ima novi pasos, on je beloj listi a sa starim plavim trk po vizu...

E pa upravo tako. 45 minuta nakon sto sam ovo napisao procitam u BG hronici da je ministar policije gosp. Dacic, izjavio upravo ovo, da ce bela sengen lista vaziti samo za one sa novim pasosem. I da zbog toga poziva gradjane da promene LK i pasose sto pre.

Pri tome, ne znam da li znate koje probleme imaju ljudi koji su uzeli nove LK sa cipom. Retko koja banka i firma su se opremile sa citacima za LK. I onda recimo odete da kupite nesto i da uzmete brzi kes kredit, i date licnu kartu, sledi hladan tus. Ne moze. Trazi se kopija licne karte sa svim podacima, a licna karta koja ima cip nema nista osim slike i imena. Sve ostalo je, jel, na cipu koji oni ne mogu da ocitaju... :besan:
Тасос МФТ Део 1, Део 2 и Део 3

"Сваки новчић има две стране."

#17 HaMa3aHa

putnik

• Član
  • Poruka:184
  • ženski

Napisano: 06. Oct 2008 - 19:23

hahaha dosetili se kako da nam doakaju da pazarimo nove LK i pass :bolje-da-cutim:

ako oćete da putujete ajd navali na punjenje državne kase...pa na belu listu....
stvarno su inventivni :)
... ja neću ništa da menjam dok ne zagusti, jer ću prvo da sačekam da se banke i ostali naoružaju čitačima.

#18 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • Poruka:4249
  • muški

Napisano: 06. Oct 2008 - 19:55

Pogledaj porukuHaMa3aHa @ 6. 10. 2008 - 19:23

hahaha dosetili se kako da nam doakaju da pazarimo nove LK i pass :bolje-da-cutim:

ako oćete da putujete ajd navali na punjenje državne kase...pa na belu listu....
stvarno su inventivni :)
... ja neću ništa da menjam dok ne zagusti, jer ću prvo da sačekam da se banke i ostali naoružaju čitačima.
Ja ću prvi da razglasim po "Merkatoru" da nemaš novu LK pa neka te zezaju do mile volje! :)
A to sve jer mi nisi donela kolače iz Slovenije! :)
A obećala si :(
Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....

#19 HaMa3aHa

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 06. Oct 2008 - 19:59

priznajem grešna sam :crven-od-stida:

a el mogu da se izvadim sa nekom čokoladicom iz švajcrske:)) sad ću donesem, ovih dana:)))

#20 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3610
  • muški

Napisano: 06. Oct 2008 - 23:07

Za sutra najavili da će u skupštini usvajati zakone koji su vezani za dolazak na belu šengenušu. Ajd da vidimo dokle će da dođu ako uopšte i krenu. 
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#21 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 06. Oct 2008 - 23:53

Sumnjam u tu vrstu dela :huh: ili NEdela!
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#22 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • muški

Napisano: 07. Oct 2008 - 01:10

Pogledaj porukuHaMa3aHa @ 6. 10. 2008 - 19:59

priznajem grešna sam :crven-od-stida:

a el mogu da se izvadim sa nekom čokoladicom iz švajcrske:)) sad ću donesem, ovih dana:)))
Nope... :besan:
Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.

#23 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • muški

Napisano: 07. Oct 2008 - 01:13

Pogledaj porukutantal71 @ 6. 10. 2008 - 23:07

Za sutra najavili da će u skupštini usvajati zakone koji su vezani za dolazak na belu šengenušu. Ajd da vidimo dokle će da dođu ako uopšte i krenu.
Plašim se da će i to biti mrka kapa, kako su efikasni i sa svim opstrukcijama, neće to usvojiti narednih pola godine, pa posle dok EU kaže da-ne, pa dok ne počne primena pa... ne smem ni da pomislim.,..
A moglo bi se završiti dok pucneš prstima, samo da se hoće.
Bitno je da uzimaju ogromne plate, ko šiša birače kad jednom završe izbori....
Ej, Srbijo...
Postavljena slika

#24 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 07. Oct 2008 - 01:23

Pogledaj porukucodemaker @ 7. 10. 2008 - 01:13

Plašim se da će i to biti mrka kapa, kako su efikasni i sa svim opstrukcijama, neće to usvojiti narednih pola godine, pa posle dok EU kaže da-ne, pa dok ne počne primena pa... ne smem ni da pomislim.,..
A moglo bi se završiti dok pucneš prstima, samo da se hoće.
Bitno je da uzimaju ogromne plate, ko šiša birače kad jednom završe izbori....
Ej, Srbijo...

Molim te kazi mi, kako mozes onda biti optimista? Ja sam u vezi ove stvari prestala zaista da verujem, to mi vise dodje kao vec otrcana prica koja se ponavlja, pa opet... :)

#25 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 07. Oct 2008 - 01:30

Negde u to vreme bice i besplatne akcije.

PA ONDA idemo svi na trg Sv. Marka u Veneciju, da pijemo espresso. Ili Jelisejska polja, samo sto cemo tamo sampanjac...

#26 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 07. Oct 2008 - 01:41

He, za te akcije, pod uslovom ako budu, neces moci ni do Soluna ili Budimpeste na kafu.
:mellow2:

#27 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 07. Oct 2008 - 01:49

Zato i kazem. Evo, Dinkic kaze da em nece da bude koliko je trebalo (koliko god to bilo, bice MANJE)...i jos ima da se ceka STABILIZACIJA NA SVETSKOM TRZISTU, bez obzira sto su po Zakonu o akcijama obavezni da to zavrse za godinu ipo dana...

Dobar je Mladja...

#28 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • muški

Napisano: 07. Oct 2008 - 03:32

Pogledaj porukuINFOPUTNIK @ 7. 10. 2008 - 01:23

Molim te kazi mi, kako mozes onda biti optimista? Ja sam u vezi ove stvari prestala zaista da verujem, to mi vise dodje kao vec otrcana prica koja se ponavlja, pa opet... :)
Pa optimista sam jer nekako verujem da će naći načina da se spreči opstrukcija rada, da će se onda parlament zalaufati i doneti neophodne zakone pa ćemo nekako u "klizećem startu" da pre leta sledeće godine idemo lepo ko ljudi bez viza po Evropi...
Optimista sam jer ne mogu da verujem da ćemo i tu šansu upropastiti...
Optimista sam jer sam evo već 8 godina uzalud optimista, pa mora bre makar i po zakonu velikih brojeva i nama jednom da krene...
E zato sam optimista.. :D

Ovu poruku je izmenio codemaker: 07. Oct 2008 - 03:33

Postavljena slika

#29 HaMa3aHa

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 07. Oct 2008 - 08:44

Pogledaj porukuNikola S. @ 7. 10. 2008 - 01:49

Dobar je Mladja...
super je za zezanje.

#30 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 07. Oct 2008 - 15:21

Pogledaj porukucodemaker @ 7. 10. 2008 - 03:32

Pa optimista sam jer nekako verujem da će naći načina da se spreči opstrukcija rada, da će se onda parlament zalaufati i doneti neophodne zakone pa ćemo nekako u "klizećem startu" da pre leta sledeće godine idemo lepo ko ljudi bez viza po Evropi...
Optimista sam jer ne mogu da verujem da ćemo i tu šansu upropastiti...
Optimista sam jer sam evo već 8 godina uzalud optimista, pa mora bre makar i po zakonu velikih brojeva i nama jednom da krene...
E zato sam optimista.. :D
Svaka cast na energiji :D
I ja bih zelela da budem optimista, ali ne ide mi bas <_< Licno smatram da nema ko da presece i spreci opstrukciju, zakoni koji su do sada doneseni su jako losi, opet ce neke menjati, u klizeci start verujem, a u LETECI ne. Ja sam sada pesimista jer sam 8 godina bila optimista. A mozda se ipak desi nesto :unsure:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0