Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

UKIDAJU SE VIZE

• Ne možete pisati na ovoj temi
260 odgovora na temu

#256 KANIGGIA

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 14. Jan 2010 - 08:13

12. januara sam bio u Sloveniji na jedan dan. Na granici me niko nije nesto cimao. Pitali su gde idem i koliko ostajem i pozeleli mi sretan put. Malo im je policija nezgodna (nema dogovora). Naime, imao sam nepropisno obilazenje i pricao sam telefonom u automobilu. Upracen sam i zaustavljen, gospodin mi je uljudno objasnio da je kazna za nasilnicku voznju 300 eura, a za koriscenje mobtelefona kazna je 60 eura, ali je dodao da cemo se dogovoriti. Rehoh mu da sam ja uvek za dogovor i pomislih da mu dam 20_30 eura i to je to. Medjutim on mi rece da ce mi vecu kaznu naplatiti, a manju naplatiti i ode i napisa mi kaznu od 60 eura. Znaci da se mora covjek pridrzavati pravila i propisa.

#257 Ultralamb

putnik

• Član
  • Poruka:154
  • muški

Napisano: 16. Jan 2010 - 00:34

Pogledaj porukuClara @ 02. Jan 2010 - 18:59

I sad pre neki dan na aerodromu u Italiji svedok sam da su putnike iz naseg aviona "istresali iz gaca" sa sve pokazivanjem rezervacija hotela, novca i platnih kartica.
uh uh... Moze li neko pozitivno iskustvo neko da navede? Mislim na putovanja posle 19. decembra.

#258 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 16. Jan 2010 - 13:54

Ja stvarno jos uvek nisam cula da su bilo koga vratili, tako da su mi stvarno sve te price smesne. A i logicno je valjda kada vec putujes bilo gde u inostranstvo da imas i uplaceno osiguranje, i to ne samo zbog mogucih problema na granici vec zbog samog sebe! Meni zaista nista nisu trazili, samo su me pitali gde idem i stavili pecat. :)

#259 shaban

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. Jan 2010 - 22:39

evo mog iskustva.

krajem decembra/pocetkom januara sam bio u francuskoj - moja devojka i ja smo usli bez ikakvih problema, niko nista nije pitao na aerodromu. dakle, samo su pogledali pasose, ubacili u citac, lupili pecat i dovidjenja. na izlasku cak nisam dobio ni pecat u pasos.

pre nedelju dana sam otisao u bec, danas sam se vratio - na ulasku niko nista nije pitao, kao ni na izlasku, samo sto sam ovaj put dobio pecat.

dakle, ljudi, pasos u dzep i put pod noge, nema nikakvih problema ni cimanja.

#260 Ultralamb

putnik

• Član
  • Poruka:154
  • muški

Napisano: 17. Jan 2010 - 23:10

Pogledaj porukushaban @ 16. Jan 2010 - 22:39

pre nedelju dana sam otisao u bec, danas sam se vratio - na ulasku niko nista nije pitao, kao ni na izlasku, samo sto sam ovaj put dobio pecat.
I ovo je bilo avionom?
Hvala.

#261 shaban

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 18. Jan 2010 - 14:50

jeste, bilo je avionom. ako budem skorije negde putovao i kopnom, javicu utiske i odatle.

inace, imao sam spremnu i rezervaciju, i povratnu kartu i osiguranje - i niko nista nije trazio.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0