UKIDAJU SE VIZE
Napisano: 05. Oct 2008 - 12:05
Meni lično ne miriše da će ispuniti obećenje kao i do sada što nisu ispunili ni jedno.
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Napisano: 05. Oct 2008 - 13:10
Кроз античку Грчку 1, Кроз античку Грчку 2
Порто Хели
Рабат, Маракеш, Фес
Сијаринска Бања
Куба Куба кроз пределе Куба кроз Хавану
Napisano: 05. Oct 2008 - 14:28
Marija Lj. @ 5. 10. 2008 - 13:10
a prikupljanje papira, cekanje ispred ambasade satima, gubljenje vremena i stresovi, to nista ? pa ja bih barem jednom u dva meseca ishao negde (sedens na voz/bus pa vikend u bechu, parizu, berlinu...), ovako sa vizama ti ubiju skoro svaku zelju za putovanjem, em sto moras sve x nedelja unapred da isplaniras, em sto ti uzmu pare i izgubis gomilu vremena...znam gomilu mladih ljudi (uglavnom studenti) koji su ispusili za vizu a zeleli bi da odu da vide evropu... pogledaj kako putuju mladi po evropi a kako kod nas u srbiji...
ne znam kada si poslednji put vadila vizu (ili da li si uopste), ali to nije posao od par minuta gde odes u ambasadu i samo ti zalepe vizu u pasos bez pitanja...
(ja nikad nisam bio odbijen za vizu, ali mi je prosto muka kada vidim da neko razmishlja na nacin KO IMA PARE DA PUTUJE TAJ SIGURNO DOBIJE VIZU, narocito na forumu koji se bavi PUTOVANJIMA)
Napisano: 05. Oct 2008 - 15:47
Очигледно да ниси схватио поенту мог претходног поста. Иако путујем, нисам слепа да не видим шта се дешава и да сем виза постоје много битнији проблеми који се не помињу. И на крају, понављам хоћу резултат а не празне приче (у вези виза).
Кроз античку Грчку 1, Кроз античку Грчку 2
Порто Хели
Рабат, Маракеш, Фес
Сијаринска Бања
Куба Куба кроз пределе Куба кроз Хавану
Napisano: 06. Oct 2008 - 00:40
Marija Lj. @ 5. 10. 2008 - 13:10
Mislim da je ovo forum putovanja. Ovde niko ne razmislja o zaposljenju, nego o putovanju

Napisano: 06. Oct 2008 - 13:12
Napisano: 06. Oct 2008 - 13:29
Ovu poruku je izmenio tantal71: 06. Oct 2008 - 13:30
Napisano: 06. Oct 2008 - 14:01
Moj izvor iz Brisela direktno iz ONIH kancelarija kaže ne pre Mladića.
i Ne pre 2011;)
Napisano: 06. Oct 2008 - 15:01
INFOPUTNIK @ 6. 10. 2008 - 00:40
Slazem se!
Napisano: 06. Oct 2008 - 16:09
HaMa3aHa @ 6. 10. 2008 - 14:01
Moj izvor iz Brisela direktno iz ONIH kancelarija kaže ne pre Mladića.
i Ne pre 2011;)
Da li pričaš o ulasku u EU ili o bez viznom režimu. Iskreno rečeno meni Evropa i nije krajnji cili već samo bez vizna putovanja. Volim svoju Srbiju i ljude u njoj i ne smeta mi da mi baza bude u Srbiji samo želim da putujem bez VIZAAAAAAA.
Napisano: 06. Oct 2008 - 17:09
Napisano: 06. Oct 2008 - 17:37
Zar nije jedan od obaveznih uslova za belu sengen listu bio taj zakon (koji ce mozda i usvojiti do kraja godine) i novi pasos, jer stari plavi nije dovoljno bezbedan. Meni se cini da je Boza potencirao taj pasos i da je zbog toga u startu rok vazenja trebao da bude samo do ove nove godine. Posle su produzili do kraja 2009., sto ce reci da ni taj uslov nece biti ispunjen, nego tek od 2010 godine. Nemoguce da bude fora, ko ima novi pasos, on je beloj listi a sa starim plavim trk po vizu...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0