Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Mashrabeya vs. Royal Palace

• Ne možete pisati na ovoj temi
2 odgovora na temu

#1 cocili

backpacker

• Član
  • Poruka:37

Napisano: 01. Jun 2009 - 22:39

narode moj dobri ja sam ove godine svoje letovanje sveo na ova dva hotela...znaci mashrabeya ili royal palace....pa vas molim ukoliko neko ima iskustva sa ova dva hotela ili barem nekim od njih da me posavetuje bicu mi veoma zahvalan.....pozdrav svima i unapred hvala :D

#2 Estella

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:350
  • ženski

Napisano: 02. Jun 2009 - 12:39

Royal Palace je dosta star hotel, ali sada nude i novu zgradu po doplati od 4 evra dnevno, za sta bih se ja opredelila. Hotel ima prelepu bastu i ogroman je, ima jedan manji bazen i jedan olimpijski koji nikad nije bio pun, plaza je lepa, nije mnogo velika ali je uvek bilo mesta, nema ribica i korala, hrana ok, namestaj u sobama stariji i moze se desiti (u tom starom delu) da nesto od stvari ne funkcionise, ali po pozivu dolaze u sobu i sredjuju sijalice, cesme i sl. Mi smo bili u glavnoj zgradi gde je recepcija i soba nam je bila velika, ali su nasi prijatelji bili u bungalovu i imali su bukvalno veliki apartman, jedino sto je bio u prizemlju i macke su im ulazile u sobu, lude macke bile. All inclusive je u ovom hotelu dobro resenje, sluzili su pice u flasama a ne u plasticnim casicama, i mogao si sve da uzmes koliko i kad hoces, to je bilo pre dve godine, ne znam da li se nesto promenilo. Mi smo bili na polupansionu i pokajali smo se. Hotel je u novom centru Hurgade, na lepom setalistu, taksijem mozes do Sakale uz obavezno cenkanje. Mnogo mi se vise dopalo da budem u tom novom centru Hurgade nego u Sakali koja je ludnica.
Za taj drugi hotel ne bih ti znala nista reci. Nadam se da sam pomogla.

#3 ikiM

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 05. Aug 2009 - 15:19

Prosle godine sam se razmisljao o Al Mashrabeya hotelu. Ipak sam otisao u Sun&Sea, ne mogu bas da se setim razloga, verovatno nije bilo mesta u prvopomenutom hotelu.

Kada smo posli u setnju, zena i ja, jedno vece, po novijem delu Hurgade (Memsi), stali smo taksijem bas kod Mashrabeya hotela. Usli smo unutar objekta i videli da je unutar njega bilo dosta zivo. Mislim da je bilo dosta rusa, a pretpostavljam i drugih nacionalnosti.

Kako se udje na glavna vrata, sa desne i leve strane se ide ka hotelskim prostorijama, a ako se nastavi pravo, dolazi se do dela sa restoranima i malo zatim do dela parka koji vodi do plaze. Uz put se prolazi pored bazena, koji je (mislim) pravougaoni, nije nista spektakularan, i prolazi se pored bungalova. Citav taj park je u lepom zelenilu i prijatno je za setnju. Mi smo se malo i slikali tu. Pred ulazak na plazu, prolazi se pored reda palmi, a sa strane ima i neki restorancic u etno stilu.

Na plazi nismo bili, bila je noc, a video sam da nije skroz mala.

Meni se dopalo kako je spolja. Unutra vec ne znam kako je i hrana kakva je, takodje.

Toliko od mene, mozda nekom pomogne!

P.S. Sad sam video da je cena ovom hotelu nesto manja od cene za Romu, u koju 100% ne bih otisao pre nego u Mashrabeyu!!!

Ovu poruku je izmenio ikiM: 05. Aug 2009 - 15:23

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0