Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Plaže na Sitoniji

999 odgovora na temu

#991 teax

turista

• Član
  • Poruka:86
  • ženski

Napisano: 28. Mar 2012 - 10:24

Da li ste na plazi kompleksa Porto Karas bez problema koristili lezaljke i suncobran i da li se naplacuje?
Hvala

#992 marijamia

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:210
  • ženski

Napisano: 28. Mar 2012 - 10:30

Na žalost, nismo se kupali na plaži u Porto Karasu. Platili smo ulazak u sam kompleks i samo prošetali.

#993 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 28. Mar 2012 - 16:35

Pogledaj porukumarijamia @ 28. Mar 2012 - 10:13

Ja sam bila sa porodicom prošle godine, početkom jula na Sitoniji i ni na jednoj plaži (od onih na kojima smo mi bili) nije bilo gužve. Bili smo na gradskoj plaži u Nikitiju, Lagomandri, Kalogria, Karidi, Talgo, Toroni, Porto karas...

Divno! Hvala :)

#994 marjanche

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 30. Mar 2012 - 22:34

Pogledaj porukuteax @ 28. Mar 2012 - 10:24

Da li ste na plazi kompleksa Porto Karas bez problema koristili lezaljke i suncobran i da li se naplacuje?
Hvala
Postoji plaza za goste koji dolaze sa strane i koliko se secam platili smo 24eur za dvoje odraslih idvoje dece za lezaljke.Delovalo mi je da se moze provuci i na plaze samo za goste kompleksa ali nismo probali.

#995 milenaidaki

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2623
  • ženski

Napisano: 02. Apr 2012 - 15:45

Pogledaj porukusuki @ 28. Mar 2012 - 16:35

Divno! Hvala Postavljena slika

Suki, imajte na umu da vikendom može da bude veća gužva, naročito na onim najpopulranijim plažama. Posebno bih izdvojila nesnosnu gužvu na Orange beach-u i Karidi plaži. Doduše, mi smo bili u avgustu mesecu, ali vikendom se Grci iz Soluna i okoline svi spuste ka plažama Halkidikija.

#996 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 02. Apr 2012 - 16:25

Da, da znam za vikend turiste. Iskreno i ja bih, da mi je more tako blizu :)
Tada cu da izbegavam one ultra popularne plaze.
Mada, sad nam je iskrsla jos jedna destinacija, jos uvek smo u razmatranju, ko zna sta ce na kraju biti. :lol:

#997 Saphira

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 08. May 2012 - 09:17

Mi smo bili prošle godina na Las Bandidas, i oduševili se!
Jedino što je divkao vetar pa je bilo hladnjikavo kad izađeš iz vode,ali onaj beli pesak,more,i sama uređenost plaže je super!
Postavljena slika

#998 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 10. May 2012 - 12:09

Može li se izvesti zaključak da su plaže u Vurvuruu i okolini krajem avgusta i u septembru skoro neupotrebljive zbog vetra, a samim tim talasa i trave? Moje iskustvo je takvo, a čitam gore i isustvo Obožavatelja, koje je isto. Fava 2009. sredinom jula i Fava 2010. u drugoj polovini avgusta i septembru, su nebo i zemlja, na moju veliku žalost. Šta vi kažete?

#999 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1368
  • ženski

Napisano: 11. May 2012 - 21:30

ja kazem da ste me totalno pogubili sa toliko plaza .... da me prosto hvata panika da necu obici sve sto treba, da cu se pobrkati i necu otici na najlepse plaze...salu na stranu ali nije mi svejedno :)
Mislila sam za pocetak prva plaza da bude Lagomandra posto smo mi u Psakudiji, a kako sam skapirala ona je lepa ali i uredjena, lezaljke, hrana... da se moji muški ne naviknuti na divlje plaze, vucaranja suncobrana i ostalih rekvizita ne uplase i odluce da se ne pomaknu iz Psakudije do kraja letovanja. Sta vi mislite o tome? Posle polako Fava i ostale...

#1000 dadi-bg

turista

• Član
  • Poruka:91
  • muški

Napisano: 11. May 2012 - 22:19

Pogledaj porukuteax @ 28. Mar 2012 - 10:24

Hvala
Na plaži hotela Porto Carras ne možete da se kupate kao posetioci već je isključivo za goste hotela. Međutim u sklopu rizorta postoji izdvojena plaža koja je isključivo za posetioce. Na njoj se plaćaju ležaljke i suncobran i to imaju dve vrste kompleta. Ako se dobro sećam pre dve godine su bili 8 i12 evra. Inače meni lično je ta plaža bila jedna od najboljih.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0