cmoka80 @ 3. 06. 2009 - 17:04
Pozdrav svim bivšim i budućim putnicima na Sitoniju!
Oduševili ste me ovom temom! Dugo nisam svraćala na forum i sada nađem iz cuga baš ono što me zanima.
Milena, za tebe
Čini mi se da mojim zahtevima odgovara pomenuta Lagomandra i Porto Banana. Da li sam u pravu?
Molim vas za pomoć i sve preporuke
CMOOOK!
Zdravo Cmoki!

Drago mi je da ti se svidela ova tema.
Kako vidim po ovim opisima do sada izgleda da te dve plaže imaju hlada. Meni po slikam izgleda da i Elia ima hladovine na plaži. Malo ćemo da prostudiramo druge plažice, verovatno još ima plaža koje izgledaju kao u našim snovima.
patuljak @ 3. 06. 2009 - 22:51
Vodiću te dogodine, pa izmeri kilometražu!
Jedno pitanje za Milenu: da li si ti mislila na Paradiso plažu ili Porto Paradiso? To su dve različite plaže, na dve različite strane!
Iskreno, toliko hvaljena Orange beach uopšte na mene nije ostavila neki utisak: prepuno je kampera i homoseksualaca, već oko 11 sati je toliko velika gužva, da je nemoguće proći, a kamoli se okupati u vodi ... ja sam ipak za neke mirnije varijante, tipa Karidi beach, koji ima isto tako čistu i prozirnu vodu, pesak, stene (ne baš oranž boje, ali blizu) i nema gužve.
Meni su se svidele i Talgo, Kalogria, Ag.Ioannis, Livrochio beach, Lagomandra ....
Meni je potpuno jasno da je Paradiso plaža na zapadnoj strane, malo pre Neos Marmarasa, a da je Porto paradiso na istočnoj strani ostrva. Sada ne mogu da se setim gde tačno... Nisam na spisak stavila ovu Talgo plažu. Gde se ona nalazi?
Nije ti se svidela Orange beach zbog velike gužve na njoj. Nažalost, čim je plaža lepa, puno ljudi želi da bude na njoj.
Ovu poruku je izmenio milenaidaki: 04. Jun 2009 - 14:59