Plaže na Sitoniji
Napisano: 01. Jun 2009 - 14:43
Mene trenutno konkretno interesuje gde se nalazi plaža Porto Paradiso.
Napisano: 01. Jun 2009 - 22:40
milenaidaki @ 1. 06. 2009 - 14:43
Mene trenutno konkretno interesuje gde se nalazi plaža Porto Paradiso.
Plaža Porto Paradiso se nalazi izmedju Vourvouroua i Sartija. Sa glavnom puta se silazi nekih desetak km, prodje se pored kampa (koji je zatvorenog tipa) i dolazi se do male uvale - Porto Paradiso. Uredjena plaža sa kafićem, šljunkom ... ali je to plaža za mlade i plaža gde okupljanje počinje posle 17 h i gde žurka traje do ranih jutarnjih časova.
Koliko se sećam, Sitonija je tvoja destinacija ove godine, pa ćeš nam i ti otkriti neke nove plaže.
Ovu poruku je izmenio patuljak: 01. Jun 2009 - 22:41
Napisano: 01. Jun 2009 - 22:48
patuljak @ 1. 06. 2009 - 22:40
Koliko se sećam, Sitonija je tvoja destinacija ove godine, pa ćeš nam i ti otkriti neke nove plaže.
u jeeeeeeeeeee gde nadje tih 10km
Napisano: 02. Jun 2009 - 08:45
patuljak @ 1. 06. 2009 - 22:40
Igzakli! Nadam se da cu moci da vidim sto vise plaza na Sitoniji i da vam prenesem utiske! Anča kaže da nije baš 10km udaljena plaža Porto Paradiso od glavnog puta...
Napisano: 02. Jun 2009 - 14:21
Napisano: 02. Jun 2009 - 14:29
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Napisano: 02. Jun 2009 - 15:39
anastasija @ 2. 06. 2009 - 14:21
Da li je Kavurtripi negde blizu Lagomandre? Lagomandra je negde na putu od Nikitija prema Neos Marmarasu. Ako Lagomandra, kako kažeš ima veliki hlad to je zaista fantastično! Moje mišljenje je da si u pravu što se tiče tvog stava prema temi deca i sunce.
Napisano: 02. Jun 2009 - 16:18
Napisano: 02. Jun 2009 - 16:57
Kada već govorimo o tome šta nam se kod neke plaže sviđa, mogla bih da navedem sledeće. Hladovina, što svetliji pesak, čista voda, dalje od naseljenog mesta, interesantan krajolik, veličina i naravno što manja gužva. Možda sam malo zahtevna, ali šta je tu je....
Po veličini plaže jako su mi se dojmile Glifada i Agios Gergios na Krfu, ali to su plaže bez i jedne travke. Plaža koja je zaista prostrana i u širinu a bogami dobrano i u dobinu jeste Tripiti na Tasosu. Na toj plaži na ulazu u vodu su neke stene i zato je plaža poluprazna. To mi se svidelo.
Fantastičan krajolik, znači visoka brda, plaža i more ima Paradiso plaža na Tasosu. Sve ovo što sam nabrojala očekujem da ću videti i na Sitoniji, možda ne na jednoj plaži... Trudiću se da ne očekujem baš previše, ti si se tako razočarala kada si videla Porto Karas, koji me uzgred rečeno ne zanim sem možda za neki večernji izlazak na pićence.
Lepo si rekla to za porodicu i potpuno si u pravu. Ako imaš još nešto da kažeš o plažama, sigurna sam da bismo svi voleli da čujemo.
Napisano: 02. Jun 2009 - 22:55
Najlepša plaža za mene na Sitoniji i anywhere in Greece (tiče se naravno samo onih mesta na kojima sam bila
Milenaidaki, potpuno se slažem sa tobom za Tasos - i moj favorit je Paradiso beach, iako joj mnogi zameraju široki plićak na početku, ja baš volim takve plaže.
Mislim da će Sitonija biti pun pogodak za vas ove godine, jer po prirodnim lepotama ni malo ne zaostaje za bilo kojim ostrvom!
Napisano: 03. Jun 2009 - 09:18
Napisano: 03. Jun 2009 - 09:21
Napisano: 03. Jun 2009 - 09:58
Orange beach je zanimljiva zbog boje mora, razlikuje se od ostalih plaza, pa je i popularna.Ali je guzva, prljavo je. Meni lepsa, cistija, ima hlad za decu i plicak, je Karidi u Vurvuru (potrazite mft ima puuuno slika).
Porto Karras ima plaze ispred hotela i sasvim su ok, malo juznije je Kohi beach odlicna preko dana jer nema ljudi, tu mladi luduju nocu.
A tu je i prolaz na privatne plaze vlasnika hotela, moze se proci peske i uzivati u lepotama prirode...
Meni omiljena je Lagomandra, i to ovaj miran prazan deo, ne ispred hotela, vec prema N.M. Cisto mirno more, visoko drvece za hlad...mi sami...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0