Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Istanbul + neko turističko mesto...

16 odgovora na temu

#1 cetko

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 15. Jun 2006 - 17:40

Ćao svima :ph34r:

Interesuje me da li neka turistička organizacija ili neki drugi način da provedem ovo leto u Turskoj, ali sa tim da budem jedno 2-3 dana u Istanbulu, a ostatak(7-10dana) da provedem u nekom turističkom mestu da bi se i kupao...

Gledao sam neke ponude ali nigde ne nađem da neko nudi ovako nešto...

Ili da se upustim sam u avanturu???

Pomozite mi molim vas jer mi je bezveze da idem u tursku a da zaobiđem Istanbul....

pozdrav svima!

#2 marzoryy

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 08. Jul 2006 - 09:42

cao cetko,ja imam isti plan ,ali ne idem preko agencije.beograd-istanbul vozom,3 dana u istanbulu, a onda kampovanje blizu kusadasija.za tako nesto nije ti potrebna organizacija agencije.

#3 Dea

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 10. Jul 2006 - 21:29

halo turs ima ponude za ovu varijantu 9 dana Kusadasi ili Marmaris plus 2 nocenja na Mramornom moru a mislim da je agencija KMGSPUTNIK imala verziju sa Istanbulom,ali proverite...

#4 cetko

backpacker

• Član

Napisano: 12. Jul 2006 - 14:08

Hvala puno na odgovorima, već sam mislio da mi niko neće odgovoriti.... :P

Pošto si već (verovatno) u kasnijoj fazi planiranja nego ja možeš li mi molim te (ili neko drugi ako zna) reći koliko bi me izašla takva avantura, tj. koliko je voz povratna, gde ćeš biti smešten/a u Istanbulu ili neko da mi peporuči neki dobar a jeftin smeštaj tamo...

Ali odavde se naši planovi razlikuju jer ja planiram da odem u neko mestašce oko preko puta ostrva Lezbos(verovatno me privuklo ime ostrva :rolleyes: ) autobusom, ali za tamo ću verovatno srediti smeštaj preko neke naše agencije, mislim da je tako najbolje, ako neko ima neki predlog neka napiše...hvala vam svima unapred....

#5 Dea

backpacker

• Član

Napisano: 12. Jul 2006 - 21:30

povratna do Istanbula ti je oko 50 e, a tamo se lepo smesti u neki hostel,sto ce te izaci oko 10e/noc (odes na sajt www.hostelworld.com i lepo rezervises,da se posle ne cimas sam sa prtljagom po gradu...) a onda kad budes zeleo imas autobuse ka obali i odaberi npr. Sarimsakli,koji "by the way" upravo nasuprot Lezbosa, i to je to...ako te jos nesto detaljnije interesuje,pisi...

#6 cetko

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jul 2006 - 16:09

Zanima me hotel u sarimsakliju....

pošto nisam baš pun para, ahotel mi nije najbitnija stvar interesuje me da li neko ima neka iskustva sa hotelom OLCAY? Procitao sam da je gazda neki nas lik, a iskreno to me malo i brine?!?!?!?

#7 Dea

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jul 2006 - 18:40

Za to ne znam, ali u Turskoj u principu mozes da banes u neko mesto i tek onda nadjes smestaj,tako da nemoj mnogo da se brines... :rolleyes:

#8 misa

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • muški

Napisano: 26. Aug 2006 - 01:03

odes lapo na http://www.virtualtourist.com i pronadjes sve informacije koje ti trebaju, ranac na ledja i put pod noge - agencija ti ne treba sigurno - eventualno da bi kupio avio kartu ako neces da se cimas vozom ili busom

pozdrav

#9 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 31. Aug 2006 - 04:52

Nista novo necu da kazem: ko je u mogucnosti, neka ode u Istanbul na jedno 7 dana. Istanbul je ogroman, ima puno toga da se vidi. Posebno preporucujem Princevska ostrva.

A ljudi koji su bili kazu da je nesto sasvim posebno i drugacije ici sa agencijom Dobrocinstvo.

#10 smikica

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2011 - 23:34

Znam da si ovo napisao pre 5 godina, ali da li mozes ti Nikola S. ili neko drugi ko ima iskustvo, da mi kaze kako je isao do Prinevskih ostrva, cenu, na koje od ostrva ste isli, da li su tamo plaze dobre za kupanje, da li ste isli na celodnevni izlet... tako neke informacijice Postavljena slika
hvala Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 06. Jul 2011 - 05:36
obrisan citat, direktan odgovor na post

#11 smikica

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Jul 2011 - 12:25

Jel stvarno niko ne moze da mi kaze nista korisno vezano za Princevska ostrva?
Bicu u Istanbulu 2 -3 dana, pa ne znam da li da trosim vreme i za to, vredi li?

#12 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 09. Jul 2011 - 14:30

Ukucaj u pretraživač dole princevska ostrva , dosta toga izadje, nisam zagledala šta gde piše, ali znači da se pominju. Evo i teme Prinčevska ostrva , mala je ali će ti možda koristiti. Znači pretraživač , pa razgledaj i čituckaj :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 09. Jul 2011 - 14:34

#13 koldar

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:427
  • muški

Napisano: 09. Jul 2011 - 18:56

Pogledaj porukusmikica @ 09. Jul 2011 - 12:25

Jel stvarno niko ne moze da mi kaze nista korisno vezano za Princevska ostrva?
Bicu u Istanbulu 2 -3 dana, pa ne znam da li da trosim vreme i za to, vredi li?

Na Prinčevska ostrva polaziš sa stanice (brodske) Kabataš. Sve uvezi vremena polazaka i povratka naćičeš na http://www.ido.com.tr. Za više informacija o ovim ostrvima koristi Google.

#14 smikica

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Jul 2011 - 03:10

Jao hvala, sjajni ste sto odgovarate, pise i dosta, ali i nedovoljno po googlo, nigde nemaju neki licni utisci koji su detaljniji.
A na koje od tih ostrva da se zaputim, tj. od tog mesta Kabataš pa do Bujukade ili gde? Sta preporucujete ?
Hvala :)

#15 koldar

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:427
  • muški

Napisano: 11. Jul 2011 - 13:55

Iskreno, ako i ne odeš na ova ostrva, ništa veliko ne propuštaš. To je neko moje viđenje ovih lokacija, tj. slika sa interneta.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0