Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Apartmani u Spaniji

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 Darijus

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 29. May 2009 - 15:43

Drugari, moze li pomoc

S obzirom da do sada nisam letovao u Spaniji, a hteo bi ove godine, nisam bas upoznat sa destinacijom.
Da budem precizniji, ono sto mene interesuje je da li u Spaniji postoji nesto kao sto je iznajmljivanje privatnih apartmana ili studija, kao sto je u slucaju Grcke. Takodje me interesuje da li to rade nase agencije ili sam moras da se snadjes, kao i koliko se krecu cene za tako nesto u Spaniji.

Hvala unapred i pozdrav svima

Darko

#2 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 30. May 2009 - 15:44

Ja sam siguran da sam videla neku nasu agenciju koja radi apartmane u Lloret de maru ali sad ne mogu uopste da se setim o kojoj je agenciji rec.Potrudicu se da je pronadjem pa cu ti javiti ako nesto saznam.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 16:44
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 Darijus

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 01. Jun 2009 - 14:17

Hvala, dusa si

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 16:44
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#4 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 02. Jun 2009 - 10:24

Setila sam se!Funtast tourist ima u ponudi apartmane u Lloret de Maru....Imas tu ponude hotelskog i apartmanskog smestaja pa uporedi cene,ne znam da li se isplati ici u apartman.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 16:45
reklama

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0