Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Put do Olimpik beach-a?

• Ne možete pisati na ovoj temi
10 odgovora na temu

#1 godan

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 23. May 2009 - 14:02

Pozdrav svima!
Pocetkom jula idem u Olimpik Beach kolima, pa ako neko zna malo detaljnije gde se izlazi sa autoputa Solun-Atina, tj. koje skretanje se prati? Hvala!

Ovu poruku je izmenio godan: 23. May 2009 - 14:02

#2 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 23. May 2009 - 14:20

Pogledaj porukugodan @ 23. 05. 2009 - 14:02

Pozdrav svima!
Pocetkom jula idem u Olimpik Beach kolima, pa ako neko zna malo detaljnije gde se izlazi sa autoputa Solun-Atina, tj. koje skretanje se prati? Hvala!

kao sto verovatno zanas olimpik beach je prakticno povezan sa paralijom.tako da ili pratis izlaz za paraliju jer putokaz na auto putu na kome pise olimpik beach ne postoji,ili malo pretrazis po forumu pa nadjes svasta korisno za tvoje putovanje,ili na temi satova patrola do paralije procitas sta je pisao g-din alvirovic.

sve u svemu prosto da prostije biti ne moze.nemoguce je zalutati kad se putuje na tu destinaciju.
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#3 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • Poruka:4249
  • muški

Napisano: 23. May 2009 - 14:50

Pogledaj porukutalija @ 23. 05. 2009 - 14:20

kao sto verovatno zanas olimpik beach je prakticno povezan sa paralijom.tako da ili pratis izlaz za paraliju jer putokaz na auto putu na kome pise olimpik beach ne postoji,ili malo pretrazis po forumu pa nadjes svasta korisno za tvoje putovanje,ili na temi satova patrola do paralije procitas sta je pisao g-din alvirovic.

sve u svemu prosto da prostije biti ne moze.nemoguce je zalutati kad se putuje na tu destinaciju.
Od graničnog prelaza Evzoni, prati putokaze za Atinu.
Kad se popneš na autoput, samo pravo dok ne vidiš putokaz za Katerini.
Ne možeš promašiti jer je silazak sa autoputa prema Katerini neposredno ispred tunela a tu već psotoji signalizacija u vezi tunela i nema šanse da promašiš.
Pripazi da ne promašiš slučajnu izlaz pa odeš kroz tunel jer ćeš se debelo navozati do sledećeg nadvožnjaka gde bi mogao okrenuti.

Kad siđeš sa autoputa odvajanje za KAterini, odmah nailaziš na znak za Olimpic Beach. Prati znak i ne možeš promašiti sve i da hoćeš.
Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....

#4 godan

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 23. May 2009 - 16:46

Pogledaj porukucodemaker @ 23. 05. 2009 - 14:50

Ne možeš promašiti jer je silazak sa autoputa prema Katerini neposredno ispred tunela a tu već psotoji signalizacija u vezi tunela i nema šanse da promašiš.
Pripazi da ne promašiš slučajnu izlaz pa odeš kroz tunel jer ćeš se debelo navozati do sledećeg nadvožnjaka gde bi mogao okrenuti.

Kad siđeš sa autoputa odvajanje za KAterini, odmah nailaziš na znak za Olimpic Beach. Prati znak i ne možeš promašiti sve i da hoćeš.

ok, hvala svima, sasvim dovoljno!
pozdrav!

#5 floki07

putnik

• Član
  • Poruka:126
  • ženski

Napisano: 13. Jun 2009 - 10:18

Mi smo sad dosli iz Nei Poria i hteli smo jedan dan da se podsetimo Paralie ,Katarinija i da nismo imali gps tesko da bi usli i izasli kako treba da ga nismo koristili kad smo krenuli iz Katarinija za Paraliju ,na putu od Katarinija do Paralije cini mi se da je bilo 3 kruzna toka i u svakom ima vise izlaza ,da ne bi gps tesko da bi znali da bas na primer treba da udjemo u 3 skretanje,a ako stvarno promasis i udjes u tunel ima da ides,plus su neki radovi na samom ulazu u Paraliji i da ne bi autobusa ispred, koga smo pratili bilo bi bas gusto,a kad udjes u Paraliju onda je lako dalje.Videli smo na putu da mnogi koriste navodjenje jer su Grci bas iskomplikovali neke delove puta da Larise.

Ovu poruku je izmenio floki07: 13. Jun 2009 - 10:19

#6 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 24. Jun 2009 - 14:30

Uzmite novu reviju SAT plus patrola do Paralije izasla prosle nedelje i to je to,bez greske.

#7 floki07

putnik

• Član
  • Poruka:126
  • ženski

Napisano: 26. Jul 2009 - 22:50

Pogledaj porukuandrej26 @ 24. 06. 2009 - 14:30

Uzmite novu reviju SAT plus patrola do Paralije izasla prosle nedelje i to je to,bez greske.
Moja prica o kruznim tokovima ne bi bas vredela jer SAT daje put do Paralije ovo je upuceno ljudima koji idu u kontra smeru, hoce u Katarinu ili Paraliju,vrlo je komlikovano uradjeno skretanje

#8 dacman

backpacker

• Član
  • Poruka:49
  • muški

Napisano: 15. Dec 2009 - 15:00

Pogledaj porukucodemaker @ 23. May 2009 - 14:50

samo pitanje u vezi ovog dela puta

Od Evzonija ideš uobičajenim putem,i tada nailaziš NA 80-om kilometru je račvanje koje na LEVU STRANU vodi prema Solunu,ALI MI PRATIMO PUT KOJI VODI PREMA DESNOJ(olimpijskoj regiji) tj.Katerini ili Atini.
Na otprilike 110km od Evzonija prolazimo pored Katerinia i kroz ZANIMLJIV TUNEL(kako je jedan forumaš to opisao),i nakon 30km autoputa stižeš u Leptokariju........

Zbunilo me je ovo što si pisao "Pripazi da ne promašiš slučajnu izlaz pa odeš kroz tunel jer ćeš se debelo navozati do sledećeg nadvožnjaka gde bi mogao okrenuti."
Sada me interesuje da li pričamo o istom tunelu,i da li treba proći kroz njega ili ne? Naravno interesuje me put do Leptokarije,i niže prema Atini.Ili ako sam dobro shvatio on koji ide u Olimpic Beach isključuje se pre tog tunela,a ko ide za Leptokariju i niže mora proći kroz tunel??????:ljutko:

#9 godan

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 25. Dec 2009 - 22:00

Pogledaj porukudacman @ 15. Dec 2009 - 15:00

samo pitanje u vezi ovog dela puta

Od Evzonija ideš uobičajenim putem,i tada nailaziš NA 80-om kilometru je račvanje koje na LEVU STRANU vodi prema Solunu,ALI MI PRATIMO PUT KOJI VODI PREMA DESNOJ(olimpijskoj regiji) tj.Katerini ili Atini.
Na otprilike 110km od Evzonija prolazimo pored Katerinia i kroz ZANIMLJIV TUNEL(kako je jedan forumaš to opisao),i nakon 30km autoputa stižeš u Leptokariju........

Zbunilo me je ovo što si pisao "Pripazi da ne promašiš slučajnu izlaz pa odeš kroz tunel jer ćeš se debelo navozati do sledećeg nadvožnjaka gde bi mogao okrenuti."
Sada me interesuje da li pričamo o istom tunelu,i da li treba proći kroz njega ili ne? Naravno interesuje me put do Leptokarije,i niže prema Atini.Ili ako sam dobro shvatio on koji ide u Olimpic Beach isključuje se pre tog tunela,a ko ide za Leptokariju i niže mora proći kroz tunel??????:ljutko:

Tačno tako, provereno!

#10 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • muški

Napisano: 25. Dec 2009 - 23:19

Ako prođeš kroz tunel, a hteo si u Paraliju ili Olimpic Bitch, moraćeš da ideš sve do prve naplatne rampe pa onda do kraja autoputa, ka dpočinje običan put, par km pred skretanje za Platamonas. Tek tamo možeš okrenuti pa se vratiti na autoput (sve uz svemu oko 30km u jednom pravcu)
Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.

#11 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • muški

Napisano: 25. Dec 2009 - 23:35

Pogledaj porukufloki07 @ 13. Jun 2009 - 10:18

Mi smo sad dosli iz Nei Poria i hteli smo jedan dan da se podsetimo Paralie ,Katarinija i da nismo imali gps tesko da bi usli i izasli kako treba da ga nismo koristili kad smo krenuli iz Katarinija za Paraliju ,na putu od Katarinija do Paralije cini mi se da je bilo 3 kruzna toka i u svakom ima vise izlaza ,da ne bi gps tesko da bi znali da bas na primer treba da udjemo u 3 skretanje,a ako stvarno promasis i udjes u tunel ima da ides,plus su neki radovi na samom ulazu u Paraliji i da ne bi autobusa ispred, koga smo pratili bilo bi bas gusto,a kad udjes u Paraliju onda je lako dalje.Videli smo na putu da mnogi koriste navodjenje jer su Grci bas iskomplikovali neke delove puta da Larise.

Jeste da je prošlo 6 meseci ali za svaki slučaj...
Stići iz pravca Nei Porija (Larisa) do Paralije uopšte nije nikakav problem. Neposredno pre tunela, skrene se desno sa autoputa i preko nadvožnjaka krene prema Paraliji.
Ako promašiš iz pravca Larise i uđeš u tunel, tu ne nailaziš više ni na kakve kružne tokove nego ćeš se lepo odvesti podaleko u pravcu Soluna pre nego što nađeš šansu za vraćanje na autopput u pravcu Katerinija ponovo.

Ako si do Paralije ide iz Katerinija ili iz pravca Soluna tu je već stvarno zamršeno i može se pogrešiti ali postoje dobre oznake za Olimpic Bitch a dalje i za Katerini.

Pravac prema Larisi iz Katerinijna ili Paralije nije problem, treba pažljivo pratiti znakove. Jedino je neobično što kad se zaputiš prema Larisi, posle onih kružnih tokova par kilometara se voziš pokraj autoputa pomoćnim putem, dok ne naiđeš na nadvožnjak i skretanje gde se možeš uključiti na autoput. To može da zbuni ali se ne možeš izgubiti i nije komplikovano.

Sve u svemu, nadam se da će do sledeće sezone malo bolje postaviti signalizaciju.

Pogledaj porukufloki07 @ 13. Jun 2009 - 10:18

Videli smo na putu da mnogi koristenavodjenje jer su Grci bas iskomplikovali neke delove puta da Larise.
Misliš PREMA Larisi ali samo u delu kod kružnih tokova, kad se jednom dohvatiš autoputa, nema problema :kez:

Sledeće godine će biti mnogo više naših ljudi na tim potezima pa se nadam da neće biit problema pogotovo za one koji prvi puta tud aprolaze, jer kad su počeli radovi na tim kružnim tokovima, nikakav GPS nije bio od pomoći
Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0