Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Izbor mesta na Sitoniji

113 odgovora na temu

#106 anima73

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 09. Jan 2012 - 23:47

Hvala svima na odgovoru.

#107 masnica

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 23. Jan 2012 - 17:05

Molim poznavaoce Sitonije za savet, koje mesto preporucujete za parove? Dakle niti ludnica, niti penzionersko, niti puno male dece. Isli bismo kolima. Parga nam se bas dopala prosle godine, mesto je autenticno, a iako ne veliko, zivo je, ima i lepih znamenitosti (zanima nas autenticno mesto, ne apartmansko naselje u kom nemas nikakav utisak da si u Grckoj). Kola olaksavaju odlazak do raznih plaza, ali voleli bismo neki lepi ambijet uvece kad bismo bili u mestu gde bismo se smestili, sa lepim ambijentom za shetnjice i slicno..

#108 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 23. Jan 2012 - 18:05

To cete tesko naci na Sitoniji. Tamo se ide zbog plaza, nema autenticnih mesta, tipa Parga.

#109 damnjan

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 23. Jan 2012 - 18:11

Dragi forumasi, agencije nas polako mame sa svojim ponudama za ovo leto,te stoga molim za malu pomoc ljubitelje Sitonije,koje mesto odabrati za bebu i dete od 3 godine?Meni odgovara da je urbanije mesto,da nije samo kuca-more, a za dete mi je bitno da je mirna voda bez dosadnih talasa? Da li je mirnije more sa istocne ili zapadne strane Sitonije i koje mesto shodno tome preporucujete?Ako je neko vec pisao o tome,izvinjavam se unapred ali pored male bebe nemam vremena da iscitavam predhodne komentare. Pozdrav!

#110 krushka

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 23. Jan 2012 - 19:51

Pogledaj porukumasnica @ 23. Jan 2012 - 17:05

Molim poznavaoce Sitonije za savet, koje mesto preporucujete za parove? Dakle niti ludnica, niti penzionersko, niti puno male dece. Isli bismo kolima. Parga nam se bas dopala prosle godine, mesto je autenticno, a iako ne veliko, zivo je, ima i lepih znamenitosti (zanima nas autenticno mesto, ne apartmansko naselje u kom nemas nikakav utisak da si u Grckoj). Kola olaksavaju odlazak do raznih plaza, ali voleli bismo neki lepi ambijet uvece kad bismo bili u mestu gde bismo se smestili, sa lepim ambijentom za shetnjice i slicno..

I mene isto ovo zanima, s tim sto bi isao sa drugarima, ista priča, kolima...
'ajte ljudi malo pomoći, da se uplati dok je jeftinije sad... :zvizduk:

#111 vesnanis

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 23. Jan 2012 - 20:08

Pogledaj porukumasnica @ 23. Jan 2012 - 17:05

NEOS MARMARAS definitivno! Najvise odgovara vasim zahtevima. Autentican je. Posto ste bili u Pargi nece vam smetati sto je malo brdovit. A i to ima svojih predosti, ako se ne smrsa do tada tada ce sigurno.:)Da ne biste bas preterivali, predlazem vam hotelcice na Paradiso plazi Miramare ili Sun Set na samoj su plazi. (Rade ih nase agencije Barcino Tours, Sabra, Nitravel, Bravo Tours-vredi i uporediti cene.) Neos Marmaras je na zapadnoj obali, pa je fenomenalan zalazak Sunca. Dakle, i romantican.;)Do grada imate oko kilometra, tako da uvece moze setnja.;)Ima gde da se proseta.

#112 vesnanis

turista

• Član

Napisano: 23. Jan 2012 - 20:24

Pogledaj porukudamnjan @ 23. Jan 2012 - 18:11

Dragi forumasi, agencije nas polako mame sa svojim ponudama za ovo leto,te stoga molim za malu pomoc ljubitelje Sitonije,koje mesto odabrati za bebu i dete od 3 godine?Meni odgovara da je urbanije mesto,da nije samo kuca-more, a za dete mi je bitno da je mirna voda bez dosadnih talasa? Da li je mirnije more sa istocne ili zapadne strane Sitonije i koje mesto shodno tome preporucujete?Ako je neko vec pisao o tome,izvinjavam se unapred ali pored male bebe nemam vremena da iscitavam predhodne komentare. Pozdrav!

Ja vam preporucujem Kasandru, prvi prst Halkidikija. Polihrono je mesto kao stvoreno za bebe i manju decu. A ima i gde da se proseta u samom mestu. A ako vam to ne bude dovoljno na 5km od Polihrona je Hanioti, a na 10km Pefkohori.
Sto se Sitonije tice na nju se pre svega ide da biste obisli sto vise plaza. Plaze su fenomenalne i mogu se porediti sa dosta ostrva. Ne znam da li vredi biti samo u jednom mestu. Ali ako se odlucite za to imate Neos Marmaras na zapadnoj obali, pored njega plazu Paradiso sa smestajem na samoj plazi. I Sarti, koji je licno moja preporuka ako cete bas na Sitoniji. Manje je mestasce, ali ima gde da se proseta. I jedino je vece mesto na istocnoj obali. Ulazak u more je postepeniji na Paradiso plazi, ali je plaza u Sartiju dugacka oko 3km pa u zavisnosti od toga gde ste smesteni svakako cete naci mesto gde je ulazak u more postepen. Razlicite su plaze. Na Paradiso plazi je sitniji sljunak, a u Sartiju sitan jako lep pesak.

#113 damnjan

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 23. Jan 2012 - 21:14

Hvala na svakoj preporuci...puno ste mi pomogli! Razmisljala sam i o polihronu,videla neku lepu ponudu za hotel Al mare ili tako nesto preko Kontikija. Samo mi jos kazite da li je vetrovitija istocna ili zapadna obala Sitonije? Kolima idemo,a i vodimo baka servis pa bi mogli verovatno i neku plazu da obidjemo.

Ja vam preporucujem Kasandru, prvi prst Halkidikija. Polihrono je mesto kao stvoreno za bebe i manju decu. A ima i gde da se proseta u samom mestu. A ako vam to ne bude dovoljno na 5km od Polihrona je Hanioti, a na 10km Pefkohori.
Sto se Sitonije tice na nju se pre svega ide da biste obisli sto vise plaza. Plaze su fenomenalne i mogu se porediti sa dosta ostrva. Ne znam da li vredi biti samo u jednom mestu. Ali ako se odlucite za to imate Neos Marmaras na zapadnoj obali, pored njega plazu Paradiso sa smestajem na samoj plazi. I Sarti, koji je licno moja preporuka ako cete bas na Sitoniji. Manje je mestasce, ali ima gde da se proseta. I jedino je vece mesto na istocnoj obali. Ulazak u more je postepeniji na Paradiso plazi, ali je plaza u Sartiju dugacka oko 3km pa u zavisnosti od toga gde ste smesteni svakako cete naci mesto gde je ulazak u more postepen. Razlicite su plaze. Na Paradiso plazi je sitniji sljunak, a u Sartiju sitan jako lep pesak.
[/quote]

Hvala na svakoj preporuci...puno ste mi pomogli! Razmisljala sam i o polihronu,videla neku lepu ponudu za hotel Al mare ili tako nesto preko Kontikija. Samo mi jos kazite da li je vetrovitija istocna ili zapadna obala Sitonije? Kolima idemo,a i vodimo baka servis pa bi mogli verovatno i neku plazu da obidjemo.

#114 vesnanis

turista

• Član

Napisano: 23. Jan 2012 - 22:01

Zapadna obala je mirnija po pitanju vetra, ali su na istocnoj lepse plaze.:)Ali i na istocnoj obali ne duva uragan, to je povetarac koji vas u letnjim mesecima moze samo prijatno rashladiti. Od njega se samo treba cuvati da ne izgorite(deca pre svega), jer zbog njega nemate bas pravi osecaj koliko je toplo.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0