Izbor mesta na Sitoniji
Napisano: 09. Jan 2012 - 23:47
Napisano: 23. Jan 2012 - 17:05
Napisano: 23. Jan 2012 - 18:05
Napisano: 23. Jan 2012 - 18:11
Napisano: 23. Jan 2012 - 19:51
masnica @ 23. Jan 2012 - 17:05
I mene isto ovo zanima, s tim sto bi isao sa drugarima, ista priča, kolima...
'ajte ljudi malo pomoći, da se uplati dok je jeftinije sad...
Napisano: 23. Jan 2012 - 20:08
masnica @ 23. Jan 2012 - 17:05
NEOS MARMARAS definitivno! Najvise odgovara vasim zahtevima. Autentican je. Posto ste bili u Pargi nece vam smetati sto je malo brdovit. A i to ima svojih predosti, ako se ne smrsa do tada tada ce sigurno.:)Da ne biste bas preterivali, predlazem vam hotelcice na Paradiso plazi Miramare ili Sun Set na samoj su plazi. (Rade ih nase agencije Barcino Tours, Sabra, Nitravel, Bravo Tours-vredi i uporediti cene.) Neos Marmaras je na zapadnoj obali, pa je fenomenalan zalazak Sunca. Dakle, i romantican.;)Do grada imate oko kilometra, tako da uvece moze setnja.;)Ima gde da se proseta.
Napisano: 23. Jan 2012 - 20:24
damnjan @ 23. Jan 2012 - 18:11
Ja vam preporucujem Kasandru, prvi prst Halkidikija. Polihrono je mesto kao stvoreno za bebe i manju decu. A ima i gde da se proseta u samom mestu. A ako vam to ne bude dovoljno na 5km od Polihrona je Hanioti, a na 10km Pefkohori.
Sto se Sitonije tice na nju se pre svega ide da biste obisli sto vise plaza. Plaze su fenomenalne i mogu se porediti sa dosta ostrva. Ne znam da li vredi biti samo u jednom mestu. Ali ako se odlucite za to imate Neos Marmaras na zapadnoj obali, pored njega plazu Paradiso sa smestajem na samoj plazi. I Sarti, koji je licno moja preporuka ako cete bas na Sitoniji. Manje je mestasce, ali ima gde da se proseta. I jedino je vece mesto na istocnoj obali. Ulazak u more je postepeniji na Paradiso plazi, ali je plaza u Sartiju dugacka oko 3km pa u zavisnosti od toga gde ste smesteni svakako cete naci mesto gde je ulazak u more postepen. Razlicite su plaze. Na Paradiso plazi je sitniji sljunak, a u Sartiju sitan jako lep pesak.
Napisano: 23. Jan 2012 - 21:14
Ja vam preporucujem Kasandru, prvi prst Halkidikija. Polihrono je mesto kao stvoreno za bebe i manju decu. A ima i gde da se proseta u samom mestu. A ako vam to ne bude dovoljno na 5km od Polihrona je Hanioti, a na 10km Pefkohori.
Sto se Sitonije tice na nju se pre svega ide da biste obisli sto vise plaza. Plaze su fenomenalne i mogu se porediti sa dosta ostrva. Ne znam da li vredi biti samo u jednom mestu. Ali ako se odlucite za to imate Neos Marmaras na zapadnoj obali, pored njega plazu Paradiso sa smestajem na samoj plazi. I Sarti, koji je licno moja preporuka ako cete bas na Sitoniji. Manje je mestasce, ali ima gde da se proseta. I jedino je vece mesto na istocnoj obali. Ulazak u more je postepeniji na Paradiso plazi, ali je plaza u Sartiju dugacka oko 3km pa u zavisnosti od toga gde ste smesteni svakako cete naci mesto gde je ulazak u more postepen. Razlicite su plaze. Na Paradiso plazi je sitniji sljunak, a u Sartiju sitan jako lep pesak.
[/quote]
Hvala na svakoj preporuci...puno ste mi pomogli! Razmisljala sam i o polihronu,videla neku lepu ponudu za hotel Al mare ili tako nesto preko Kontikija. Samo mi jos kazite da li je vetrovitija istocna ili zapadna obala Sitonije? Kolima idemo,a i vodimo baka servis pa bi mogli verovatno i neku plazu da obidjemo.
Napisano: 23. Jan 2012 - 22:01
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0