Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Izbor mesta na Sitoniji

113 odgovora na temu

#1 Maria

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 23. May 2009 - 12:53

Molila bih nekoga ko je obisao Sitoniju da mi preporuci mesto za odmor u kome bi bili smesteni (moj muz i ja, bez dece). Volela bih bar da imam supermarket u blizini i apoteku. Volela bih da to bude neki pristojan privatni smestaj. Isli bismo kolima pa cemo moci da obilazimo. Citajuci forum ne mogu nikako da se odlucim, jer taman kad izaberem mesto neko ga "ispljuje" :-).

Hvala unapred

#2 Bokins

Bokins

• Član
  • Poruka:1639
  • muški

Napisano: 23. May 2009 - 20:59

@Maria

Postavljena slika

• Nikiti ima 2 supermarketa i apoteke
  • Vourvoura 1 manji supermarket
  • Sarti supermarket i apoteke
E sada sta očekuješ od supermarketa- mislim na izbor i veličinu

Ovu poruku je izmenio mikap: 21. Sep 2011 - 13:59
obrisan citat, direktan odgovor na post

#3 Bata1

backpacker

• Član
  • Poruka:21

Napisano: 24. May 2009 - 00:23

@Maria
Toroni je ok.

Ovu poruku je izmenio mikap: 21. Sep 2011 - 14:00
obrisan citat

#4 Sinisa-CZ

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:361
  • muški

Napisano: 24. May 2009 - 09:59

@Maria
Ako idete kolima onda je manje bitno gde ce te biti smesteni.Moj favorit je Sarti.Samo kad pomislim na Orange beach(6 km od Sartija)... :P

Ovu poruku je izmenio mikap: 21. Sep 2011 - 14:01
obrisan citat

#5 Maria

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 24. May 2009 - 12:48

Hvala vam na odgovorima. Prema preporukama, odoh da razmotrim Nikiti (zbog blizine prvog prsta, posto prvi put planiram da idem u taj deo Grcke) i Toroni za koji prvi put cujem :-). Sarti mi se cini udaljen od svega. Pozdrav

Ovu poruku je izmenio Maria: 24. May 2009 - 12:48

#6 PARABELUM

turista

• Član
  • Poruka:77
  • muški

Napisano: 24. Oct 2009 - 21:29

Da li moze neko od Vas dobrih poznavalaca Sitonije da mi kaze kakve su cene smestaja u junu i septembru?

#7 miilos2004

turista

• Član
  • Poruka:70

Napisano: 25. Oct 2009 - 18:54

Pogledaj porukuMaria @ 24. May 2009 - 12:48

Hvala vam na odgovorima. Prema preporukama, odoh da razmotrim Nikiti (zbog blizine prvog prsta, posto prvi put planiram da idem u taj deo Grcke) i Toroni za koji prvi put cujem :-). Sarti mi se cini udaljen od svega. Pozdrav

Predlazem Vourvourou :-)
Mirno je, ima odlicnu plazu, LIDL (u Nikiti-ju) je blizu.
Sam Nikiti je malo bezveze ...nije mu losa plaza ali nije nesto posebno. Bitno je da ima postu (ko salje razglednice), ima LIDL, Veropulos (Vero) jos jedan poveci supermarket

Inace ja sam u Vourvourou ove godine, u Septembru, placao 35e dvosobni apartman...imalo je i za vise para :-)

#8 Dora05

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • ženski

Napisano: 08. Nov 2009 - 15:16

Pogledaj porukuMaria @ 24. May 2009 - 12:48

Toroni je prelepo mesto, ima 4 manja supermarketa,taverne,dugu siroku plazu.................jedina mana mesta je sto nema apoteku ni lekara ali ako idete kolima mislim da je pravi izbor:D

#9 dadi-bg

turista

• Član
  • Poruka:91
  • muški

Napisano: 09. Nov 2009 - 11:56

Pogledaj porukuSinisa-CZ @ 24. May 2009 - 09:59

Ako idete kolima onda je manje bitno gde ce te biti smesteni.Moj favorit je Sarti.Samo kad pomislim na Orange beach(6 km od Sartija)... Postavljena slika

Ja planiram da obiđem Sitoniju kolima pa me zanima koje mesto bi bilo najbolje da se izabere kao baza.
Da li je to Sarti?

#10 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 10. Nov 2009 - 12:02

Pogledaj porukumiilos2004 @ 25. Oct 2009 - 18:54

Predlazem Vourvourou :-)
Mirno je, ima odlicnu plazu, LIDL (u Nikiti-ju) je blizu.
Sam Nikiti je malo bezveze ...nije mu losa plaza ali nije nesto posebno. Bitno je da ima postu (ko salje razglednice), ima LIDL, Veropulos (Vero) jos jedan poveci supermarket

Inace ja sam u Vourvourou ove godine, u Septembru, placao 35e dvosobni apartman...imalo je i za vise para :-)

Moze li malo vise informacija vezano za smestaj u Vourvouru gde kako itd mene takodje interesuje pocetak septembra. Pozdrav i hvalaPostavljena slika
radim,na poslu sam mk

#11 Natasa B.

turista

• Član
  • Poruka:52
  • ženski

Napisano: 23. Nov 2009 - 14:45

Kako se meni ide na more...Kako mi nedostaje Sitonija...Mirisi , boje...

#12 sitonijanadlanu

svetski putnik

• Isključen
  • Poruka:760
  • muški

Napisano: 07. Jan 2010 - 00:35

@Natasa B.

S obzirom da do direktnog kontakta sa Sitonijom realno ima jos dosta vremena preostaje nam podsecanje na mnoga lepa mesta i impresije otkrivene u nekim prethodnim akcijama. Mi smo nasih pet uspesnih pohoda na Sitoniju sistematizovali i danas pustili na sajt Sitonija na dlanu u vidu kompletnog prikaza ovog izuzetnog dela Grcke obale.
Nadam se da ce materijal biti od pomoci kako iskusnim poznavaocima, tako i svima koji tek planiraju ovu destinaciju. Mogucnosti su velike, samo je potrebno imati pravu informaciju i napraviti dobar plan.
Pozdrav i neka vreme radi za nas dok Sitonija ceka tamo dole!

Ovu poruku je izmenio mikap: 21. Sep 2011 - 14:03
obrisan citat, direktan odgovor na post

Postavljena slika                  sitonijanadlanu                Postavljena slika

#13 123

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:418
  • ženski

Napisano: 07. Jan 2010 - 17:29

Moram priznati da sam procitala sve u jednom dahu.
Hvala na divnim opisima i fotografijama :)

#14 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3610
  • muški

Napisano: 08. Jan 2010 - 09:48

Pogledaj porukusitonijanadlanu @ 07. Jan 2010 - 00:35

S obzirom da do direktnog kontakta sa Sitonijom realno ima jos dosta vremena preostaje nam podsecanje na mnoga lepa mesta i impresije otkrivene u nekim prethodnim akcijama. Mi smo nasih pet uspesnih pohoda na Sitoniju sistematizovali i danas pustili na sajt Sitonija na dlanu u vidu kompletnog prikaza ovog izuzetnog dela Grcke obale.
Nadam se da ce materijal biti od pomoci kako iskusnim poznavaocima, tako i svima koji tek planiraju ovu destinaciju. Mogucnosti su velike, samo je potrebno imati pravu informaciju i napraviti dobar plan.

sajt je super ali nešto ne radi druga strana , popravljaj to. Samo si me navukao da otvorim i sad mi je krivo što nema još Postavljena slika:tuzni:

Ovu poruku je izmenio mikap: 21. Sep 2011 - 14:04
obrisan link u citatu

putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#15 Bokins

Bokins

• Član
  • Poruka:1639
  • muški

Napisano: 08. Jan 2010 - 17:22

Pogledaj porukusitonijanadlanu @ 07. Jan 2010 - 00:35

Sada ti radi sajt ...

Mene si odusevio opisima, slikama i informacijama, Gps kordinatima......

i uopste onim sto ste prosli

Sada mi ostaje samo da odstampam ili kupim notebook i krenem...ka Sitoniji

Ovu poruku je izmenio mikap: 21. Sep 2011 - 14:05
obrisan link u citatu

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0