Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:19
Razlog promene: Nije potrebno citirati ako se post odnosi na prethodnu poruku
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Banja Luka BL u srcu...
Napisano: 06. feb 2010 - 23:37
Napisano: 07. feb 2010 - 16:35
Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:20
Napisano: 07. feb 2010 - 17:38
Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:20
Napisano: 07. feb 2010 - 20:15
Cekam tvoje fotografije, nadam se da ce biti bar malo snega kad odes!
Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:22
Razlog promene: ispravljena greska
Napisano: 08. feb 2010 - 22:59
Napisano: 09. feb 2010 - 18:32
Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:25
Napisano: 24. feb 2010 - 16:43
Ali imam nekoliko slikica B.Luke t.j Kastela,Starog mosta ,,,mozda ce ti malo nadomjestiti ambijent Krupe i probuditi nostalgiju

Uzivaj!!!!!
P.S Nemoj iskriviti vrat od ovih "naopakih"slika
Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:34
Napisano: 18. jul 2010 - 22:44
.Preokupacija gradjana je uglavnom potraga za osvjezenjem u rijekama,bazenima i odlascima na more.(minimalno radna).Znas i sama da su Vrbas i Vrbanja najpovoljniji nacin osvjezenja uz
.Naravno i Krupa koju smo vec pominjali je tu ali je malo dalje od BL.Od bazena dva su u gradskoj zoni Aquana i Fortuna a treci je u pravcu B.Gradiske tacnije u Laktasima.
Posredovanje za ljetovanje na moru radi nekoliko agencija.Uglavnom su to destinacije na Hrvatskoj i CG obali a od ovog ljeta vise se cuju povoljne ponude za odlazak u Grcku.
Od KSZ(kulturno sportska zbivanja) izdvojio bih balkansko prvenstvo u kajak kanuu.Odrzano je 17-og (nocna voznja) i koliko sam upoznat pobjednik je Mulic,,,takmicar iz Bihaca
Eto,Cvrco nadam se da sam malo priblizio Banjaluku svima koji zele cuti nesto o njoj jer iz nekog razloga ne mogu doci u nju....
Pozzz,,,,,
Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:35
Napisano: 18. jul 2010 - 22:51
Mogao bi malo cesce da nas (me) izvestavas!
Mene ovih dana bas uhvatila nostalgija... A dolazim vam za nekih mesec dana, na rostilj i pivo pored Vrbasa...
Napisano: 19. jul 2010 - 07:55
uvek s Ljerkom
Napisano: 28. jul 2010 - 23:05
Evo Cvrco, malo utisaka i od mene. Banja Luka je jedan predivan grad. Kada ja to kazem, znaci odusevljena sam sa uredjenjem, izgledom, sadrzajem i celokupnom slikom koju sam dozivela za vreme provedeno u njemu.
Uredjen je, putevi i ulice siroki, lepo osvetljeni, cisto i parkovi svi sredjeni sa fontanama ...ljudi su opusteni, nasmejani kulturni, a zene su zaista jako lepe. Svaka je posebna na svoj nacin, vedra i raspolozena.
Vrbas i mesta na njemu za uzivanje uz kaficu su sredjena, kompletna obala je uzivanje. Nije mi se dopao kafe brod, nije bas po mom ukusu...
Hrana je odlicna, narocito cevap i "Krpice", naravno i krompirusa i ostale pite. Cene pristupacne i jeftinije je sve nego u Srbiji. Izlasci fenomenalni, od vecernje setnje u centru, do klubova i basti. Desavanja koja su bila u mom vremenu boravka su: sajam knjiga, basket, koncerti raznih grupa i pevaca u centru...a spremao se i festival trubaca...
Ma, Banja Luka je sada i meni u srcu.

Citiraj
Odgovori na ovo