Putovanja.info Forum: Banja Luka - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (8 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Banja Luka BL u srcu... Oceni temu: ***** 2 Glasova

#16 Korisnik je offline   Cvrča

• MFT moderator
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3701
  • Učlanjen: 20.01.08

Napisano: 23. dec 2009 - 21:27

:bez-zuba: Ima, ima, i te kako! Ali, da odu tamo samo jednom promenili bi misljenje!:srce:

A evo kako je pre 5 dana bilo u jednom malom mestu, na sat vremena voznje od Banja Luke:

Postavljena slika Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio Cvrca: 25. dec 2009 - 12:36

Postavljena slika
0

#17 Korisnik je offline   samco

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 773
  • Učlanjen: 24.10.09

Napisano: 24. dec 2009 - 12:23

Dobre slike,,ambijent idilican :srce: ,, sta reci ,,,nadam se da je boravak bio ugodan i bez snjeznih problemcica vezanih uz putne komunikacije :D
"Ne traži od tananog jasmina da se isprsi pred gromom. Ne traži od sićušne pčele da preleti beskrajno more. Ne traži od žene koja te bezmjerno ljubi da bude robinja tvoja. Sve pod nebom svoju sudbu ima i ne diraj u to iz obijesti svoje."
0

#18 Korisnik je offline   Cvrča

• MFT moderator
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 25. dec 2009 - 00:53

Bilo je dobro, snezne padavine u putu smo izbegli, ovako je zapadalo kada smo vec stigli na odrediste! Odavno nisam videla ovakav sneg i zaista sam uzivala gledajuci ga kako pada!:srce:
Postavljena slika
0

#19 Korisnik je offline   samco

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 25. dec 2009 - 17:47

Moram priznati da ni ja nisam odavno vidio ovoliki snijeg,,ali sve ima svoje drazi pa i on,,narocito za djecu..Mozes misliti opet su "komunalci" iznenadjeni :)  
"Ne traži od tananog jasmina da se isprsi pred gromom. Ne traži od sićušne pčele da preleti beskrajno more. Ne traži od žene koja te bezmjerno ljubi da bude robinja tvoja. Sve pod nebom svoju sudbu ima i ne diraj u to iz obijesti svoje."
0

#20 Korisnik je offline   Cvrča

• MFT moderator
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 26. dec 2009 - 15:43

Mislim da su bili iznenadjeni, ali su se junacki borili protiv njega!
Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio Cvrca: 26. dec 2009 - 15:49

Postavljena slika
0

#21 Korisnik je offline   samco

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 07. jan 2010 - 13:02

Da,,jesu.Mislim da im nedostaje mehanizacije. Ali nije se dugo zadrzao. Saveznik "jugo" ga je zbrisao za pola dana  :).Ne  znam koliko cesto posjecujes ove krajeve i nadam se da znas da je vec novi "bijeli" tu,,ali nije ni priblizno velik kao onaj. :)
0

#22 Korisnik je offline   Cvrča

• MFT moderator
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 09. jan 2010 - 16:46

Cula sam da ponovo pada, ali "vam" dolazim tek na prolece, ili leto, dosta mi je hlade klime...:bez-zuba:
A i mnogo vise se moze obici i videti po lepsem vremenu!

Npr.:Postavljena slika
Postavljena slika
0

#23 Korisnik je offline   samco

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 12. jan 2010 - 21:43

I meni je sve ljepse u proljece,,,nisam bas ljubitelj  zime iako sam navikao na ostre i hladne koje su u ovim krajevima takoreci normalne :rolleyes:
0

#24 Korisnik je offline   samco

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 30. jan 2010 - 00:52

Ocekivajuci poboljsanje vremena,,docekasmo naravno dvocifreni minus 

:-P(B:luka -11)

Toliko o "postivanju"  nasih zelja,,,,, :D :D

0

#25 Korisnik je offline   Cvrča

• MFT moderator
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 02. feb 2010 - 16:46

Ukoliko se neko na prolece zadesi u okolini Banja Luke, preporucujem da poseti slapove Krupe, udaljene oko 25 km od Banja Luke, u mestu Krupa na Vrbasu. A evo kako oni izgledaju nakon duge, snezne zime:

Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika

Vise o ovom mestu mozete procitati ovde.
A nesto vise o turizmu u Banja Luci ovde.
Postavljena slika
0

#26 Korisnik je offline   samco

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. feb 2010 - 01:06

Cvrca,,koja je zima u pitanju??Ova je sudeci po visini snijega tek pocela.. :)
0

#27 Korisnik je offline   Cvrča

• MFT moderator
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. feb 2010 - 11:41

Ovako je bilo proslog proleca, krajem aprila! Leti je kolicina vode mnogo manja, pa slapovi nisu tako lepi!:srce:

Ovu poruku je izmenio Cvrca: 03. feb 2010 - 11:41

Postavljena slika
0

#28 Korisnik je offline   samco

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. feb 2010 - 20:59

Zamisli sad ovaj ambijent pod bijelim pokrivacem,,,,mislim da bi bio jos impresivniji Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:18
Razlog promene: Nije potrebno citirati ako se post odnosi na prethodnu poruku

0

#29 Korisnik je offline   Cvrča

• MFT moderator
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 06. feb 2010 - 17:06

Mudro zboris, samco!:bez-zuba:

Mogao bi neko iz tog kraja da nas obraduje takvim, zimskim, fotografijama slapova, bar dok i sami ne budemo u prilici da to i uzivo vidimo!:D

Ovu poruku je izmenio Cvrca: 06. feb 2010 - 17:07

Postavljena slika
0

#30 Korisnik je offline   samco

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 06. feb 2010 - 23:15

Cini mi se Cvrca da sam ja najblizi navedenoj destinaciji i da cu sam morati ovjekovjeciti ove ljepote kojom fotografijom,,,

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. dec 2010 - 10:19
Razlog promene: Nije potrebno citirati ako se post odnosi na prethodnu poruku

0

• (8 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com