Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

* * * * * 2 Glasova

Banja Luka

119 odgovora na temu

#106 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 24. Jan 2011 - 22:53

Pogledaj porukuAleksandar988 @ 18. Jan 2011 - 13:30

Svakako ne biilo lose da dobijem tu informaciju. Psto smo svakako zainteresovani da nadjemo sto vise opcija pa da zatim izaberemo najpovoljniju.

obecano da odgovorim ....

Smestaj u kom su bile Nislije letos je Fortuna, depadans i velnes centar, zute zgrade, naselje Zrce. Nocenje sa doruckom su placali 11 KM (7-8 e) po osobi. poslacu ti na PP br telefona a osoba za kontakt je Zoran R.

Roditelji i deca kazu da su prezadovoljni smestajem, hranom i domacinima. Cena je vise no dobra.
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#107 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3723
  • ženski

Napisano: 24. Jan 2011 - 23:02

Cena je super, nema šanse da se nađe jeftinije

Mada, pogledah ja sada njihov sajt, to je hotel sa 4 zvezdice, u naselju Petrićevac (a ne Zrće :)).
Na sajtu se neke nenormalne cene, možda daju neki popust za grupe, ali opet mi to nešto sumnjivo.

Ovu poruku je izmenio Cvrča: 25. Jan 2011 - 00:21

Postavljena slika

#108 Aleksandar988

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 27. Jan 2011 - 16:09

Hotel Fortuna se nalazi naPetrićevcu u sklopu Wellness centra Fortuna, udaljen samo 2 km od samog centraBanja Luke i garantuje udoban inezaboravan smještaj. Na raspolaganju je 8 dvokrevetnih i 2 luxuzne sobe. Svesobe su klimatizovane i savremeno opremljene mini-barom, telefonom, plazmatelevizorom (uz upotrebu kablovskih TV kanala), imaju ADSL internet pristup,sef, a osigurane su alarmnim uređajima, SOS alarmom, protivpožarnim vratima izavjesama. Kupatila u sobama su opremljena tuš kabinama sa hidromasažnim stubovima a u luksuznim sobama, jacuzzi kadama .

CJENOVNIK NOĆENJA U SOBAMA :

v NOĆENJE ZA JEDNU OSOBU ………………………....…………… 90,00 KM

v NOĆENJE ZA DVIJE OSOBE………………………...……………… 140,00 KM

CJENOVNIK NOĆENJA U LUKSUZNIM SOBAMA:

v NOĆENJE ZA JEDNU OSOBU…….. ……………………………… 120,00 KM

v NOĆENJE ZA DVIJE OSOBE ………………………………………. 200,00 KM

DNEVNI BORAVAK………………………………………………………….. 60,00 KM

POMOĆNI LEŽAJ

Zadjecu do 6 godina - besplatno

Djecaod 6-12godina......................................................................................40.00KM

Preko12 godina..............................................................................................60.00KM

NAPOMENA:

U cijenu hotelskog smještaja je uključen doručak, koji seposlužuje u restoranu Konoba na prvom spratu, zatim korištenje WELLNESS CENTRA (tri otvorenabazena, zatvoreni bazen, sauna i fitness), dok se sve ostale usluge plaćaju uskladu sa cjenovnikom.<br><br>Cena smestaja za grupe 13e po osobi.<br>

Ovu poruku je izmenio Aleksandar988: 27. Jan 2011 - 17:12

#109 Aleksandar988

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 27. Jan 2011 - 16:14

Ovo je Ponuda fortune mada nama ne odgovara jer nema dovoljno velik kapacitet da primi sve nas. Postoji i Hostel Fortuna mada ni zajedno s njim nema dovoljno mesta.

Za sada je naj povoljnija ponuda koju smo nasli hotel Dragana, ali rec je o hotelu koji se nalazi u uzem centru Banja Luke 17,5e nocenje sa doruckom po osobi. mada je rec o popustu koji imamo kao studenti, inace je cena veca.

#110 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 27. Jan 2011 - 19:55

Da, tako stoji na njihovom sajtu. Da li si zvao onaj broj koji sam ti poslala na PP ? Smestaj u hostelu su placali 12 KM po osobi. Ovo sto si ti napisao se odnosi na hotel i luksuzne apartmane i sobe.

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 27. Jan 2011 - 20:05

......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#111 Aleksandar988

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 28. Jan 2011 - 14:07

Nisam zvao jer sam vieo na sajtu da je to taj isti broj. Mada imam drugi problem, vec sam par puta pokusavao da pozovem jedan broj u Bosni konkretno Sarajevo i nisam uspeo da uspostavim vezu? ne znam u cemu je problem. Ako ikako mozes da pokusas da pozoves taj br sto si poslao cisto da vidis da li ce zvoniti bio bih zahvalan:D, pa mi posle toga mozes javiti jel uspelo. Svaki br. koji sam pokusao da pozovem na pola me prekine Operater sa porukom " birate nepostojeci broj"? ne znam gde gresim. ovo je broj koji sam ja zvao: +387 (0)33 239 510.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 29. Jan 2011 - 12:44
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#112 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jan 2011 - 14:23

Umesto plusa okrećeš dve nule, tj. ovako treba da pozoveš: 0038733239510.

Ovu poruku je izmenio Cvrča: 28. Jan 2011 - 14:24

Postavljena slika

#113 Aleksandar988

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 28. Jan 2011 - 15:11

Postavljena slika ok. pokusacu. Hvala

Ovu poruku je izmenio DraganV: 29. Jan 2011 - 12:43
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#114 samco

svetski putnik

• Član
  • Poruka:773
  • muški

Napisano: 20. Mar 2011 - 01:51

Sumrak u Banjaluci (crkva Hrista spasitelja i hotel Bosna iz dva ugla )

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika
"Ne traži od tananog jasmina da se isprsi pred gromom. Ne traži od sićušne pčele da preleti beskrajno more. Ne traži od žene koja te bezmjerno ljubi da bude robinja tvoja. Sve pod nebom svoju sudbu ima i ne diraj u to iz obijesti svoje."

#115 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 21. Mar 2011 - 01:26

Lepe fotografije Samco, hvala!
I ja za vikend prođoh Banja Lukom, na brzinu nešto... Svaka čast za fontanu na kružnom toku. :klap: Ne sećam se da sam je ranije videla.

Postavljena slika

#116 samco

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 23. Mar 2011 - 01:22

Jeste da kaskamo za komsijama ali i mi se malo modernizujemo i civilizujemo :zvizduk:
"Ne traži od tananog jasmina da se isprsi pred gromom. Ne traži od sićušne pčele da preleti beskrajno more. Ne traži od žene koja te bezmjerno ljubi da bude robinja tvoja. Sve pod nebom svoju sudbu ima i ne diraj u to iz obijesti svoje."

#117 samco

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 27. Mar 2011 - 00:38

Banjaluka danas,obasjana suncem i probudjena proljecem

jedna od kula tvrdjave "Kastel"

Postavljena slika

zidine "kastela"

Postavljena slika

Crkva,neposredno uz tvrdjavu

Postavljena slika

plocica na zidu tvrdjave ""ovaj spomenik kulture je pod zastitom drzave""

Postavljena slika

tok Vrbasa kod gradskog mosta

Postavljena slika

neobicna fontana kod zgrade narodne skupstine RS (bivsi dom JNA)

Postavljena slika

ista fontana drugacijeg oblika

Postavljena slika

Uzivajte!!!

Ovu poruku je izmenio samco: 27. Mar 2011 - 00:39

#118 samco

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 01. Apr 2011 - 23:50

"indijanci" ,zabavljaju prolaznike na trgu u Banjaluci

Postavljena slika

Postavljena slika

Adaptirana robna kuca "Boska"

Postavljena slika

#119 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 02. Apr 2011 - 00:08

Baš su lepe slike, hvala Samco! :klap:
Još uvek nisam videla "ušminkanu" Bosku, baš mi je drago da si postavio fotografiju.

Postavljena slika

#120 Todorovic

turista

• Član
  • Poruka:98
  • muški

Napisano: 24. May 2011 - 20:30

Evo par fotkica ( ) i od mene,

Prelepi Hram,
Postavljena slika

Gospodska ulica,

Postavljena slika