Hotel Le Hammamet ili sousees palace -izbor
Napisano: 08. May 2009 - 23:26
Koji je bolji od ova dva hotela i koje mesto izabrati Sus ili Hamamet???
Napisano: 11. May 2009 - 22:40
Nego odgovor je - Port ili Hamamet. Sve ostalo zaboravi.
I obavezno - put u SAHARU
Napisano: 12. May 2009 - 17:22
Izmedju Susa i Porta ima jako dobrih hotela, taksi je jeftin, a s obzirom da ta dva mesta deli svega 8 km, sami cete uvideti sta vam prija.
Dakle, ukusi su razliciti i ne treba raspravljati o tome.
Napisano: 12. May 2009 - 17:50
Nego odgovor je - Port ili Hamamet. Sve ostalo zaboravi.
I obavezno - put u SAHARU
RECI MI KOLIKI JE KURS EVRO-TD I GDE JE NAJBOLJE MENJATI. POSTO JE TAKSI PO 1km, I TAKO NEKE SITNICE KOJE SU OD KORISTI. Posto idemo sa cerkom od 19 meseci da li preposucujes SAHARU ili to da ostavimo za drugi put?
Napisano: 12. May 2009 - 22:11
Taxi je smesno jeftin kao i skorosve tamo - start je 400 milima (1 TD se sastoji od 1.000 milima) pa to kada pomnozis sa 50 RSD dobijes da je start Taxija 20 RSD!!! Nas je jedan za 7 TD (350 RSD) provozao od Porta do Susa (7 km) i to nam je jos uzeo i vise nego sto bi trebalo. Drugi nas je vratio za 2 TD - jesmo bili na 3 km od kuce ali opet... Taxista ima koliko hoces i za to se ne brini.
Ona prica da napadaju zene nije tacna i od Tunizana to sigorno neces doziveti. Oni koji to rade su Libijci ili Alzirci ili slicna druzina koja dolazi tu na letovanje. Tunizani znaju da im od turista zavisi sve pa su vrlo samosvesni. Ali ih mrzi da zive pa su po tome jako slicni crnogorcima
Ali baksis ocekuju svi!!!
Eto, ne znam da li jos nesto treba.
Napisano: 13. May 2009 - 02:04
Taxi je smesno jeftin kao i skorosve tamo - start je 400 milima (1 TD se sastoji od 1.000 milima) pa to kada pomnozis sa 50 RSD dobijes da je start Taxija 20 RSD!!! Nas je jedan za 7 TD (350 RSD) provozao od Porta do Susa (7 km) i to nam je jos uzeo i vise nego sto bi trebalo. Drugi nas je vratio za 2 TD - jesmo bili na 3 km od kuce ali opet... Taxista ima koliko hoces i za to se ne brini.
Ona prica da napadaju zene nije tacna i od Tunizana to sigorno neces doziveti. Oni koji to rade su Libijci ili Alzirci ili slicna druzina koja dolazi tu na letovanje. Tunizani znaju da im od turista zavisi sve pa su vrlo samosvesni. Ali ih mrzi da zive pa su po tome jako slicni crnogorcima
Ali baksis ocekuju svi!!!
Eto, ne znam da li jos nesto treba.
Nasli smo hotel Le Hamamet 4*. Nalazi se izmedju Hamameta i Yasmin Hamameta. Da li znas nesto o njemu i agenciji Nomad. Ako se setim a bice jos dosta pitanja, mogu li ocekivati odgovor? Koliko nam treba para za tamo bez ikakvih eskurzija, posto cene uglavnom znam, a i cuo sam da su cene Tunizana za eskurzije jeftinije od nasih agencija?
Hvala u napred
Ovu poruku je izmenio coamaki: 13. May 2009 - 02:06
Napisano: 14. May 2009 - 12:53
coamaki @ 13. 05. 2009 - 02:04
Hvala u napred
Odlican hotel !!! Odlicna hrana. U tom kompleksu postoji jos jedan hotel royal residance koji je jos bolji a nesto malo visa cena a restoran za taj hotel je u tom prvom.
Nomad je po meni najbolji za Tunis
Napisano: 14. May 2009 - 23:14
Cipsi je skup (od 150 RSD pa navise) i skroz drugaciji od naseg (sta cu kada mi je jaca polovina zavisna od istog
Nama je dorucak bio od 6 do 10 a vecera od 18.30 do 21.30 i to je skroz OK i realno ti nije potrebno da trosis dodatno na slatkise ali... reci ne ocima
Ne znam koliko su izleti preko Tunizana jer mi smo otisli samo u Saharu.
Agenciju Nomad vidim da svi hvale po ovom forumu ali ja nisam isla preko njih.
I da, mozete ocekivati odgovore
Poz
Napisano: 16. May 2009 - 17:15
Ono sto ljudi zameraju je "da se nalazi u nedodjiji, izmedju Hamameta i Jasmin Hamameta, ali po meni to nije bila nedodjija vec miran i izuezetno prijatan deo grada.
Troskovi van hotela su zanemarljivi, ukoliko se izuzmu izleti i kupovine suvenira... Nama nisu ostali u secanju kao skuplji nego u Srbiji...
Napisano: 03. Jun 2009 - 20:51
Kad sam kasnije letovala u Portu, otisla sam i do Susa, i mislim da Sus treba u svakoj organizaciji puta (par, porodicno, solo...) izbegavati.
Port je presladak. Ali Port (kao ni Sus) Nomad Travel ne radi. Ja sam isla sa Argusom, uslugom sam zadovoljna narocito Bojanom kao vodicem.
Napisano: 10. Jun 2009 - 17:44

Napisano: 10. Jun 2009 - 17:57
Port je presladak. Ali Port (kao ni Sus) Nomad Travel ne radi. Ja sam isla sa Argusom, uslugom sam zadovoljna narocito Bojanom kao vodicem.
Mislim da i nije cudo sto su te ubedjivali ako drugo ne rade. Nemam nista protiv navedene agencije ali ovako kako je napisano svaka agencija bi isto postupila.
Napisano: 07. Nov 2010 - 01:13
milenica dravic @ 10. Jun 2009 - 17:44
Da možda jolly nije bolja agencija?
Sve preporuke za Nomad,na osnovu iskustva s njima iz Tunisa i iz Egipta (pregledati moje postove, kog zanima zašto)
Napisano: 07. Nov 2010 - 11:24
Sve preporuke za Nomad,na osnovu iskustva s njima iz Tunisa i iz Egipta (pregledati moje postove, kog zanima zašto)
Jolly ,jolly,jolly nego sta:D
Ovu poruku je izmenio milenica dravic: 07. Nov 2010 - 11:25

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0