Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Argus i Vincci u Portu ili Sultan u Y.Hammametu

9 odgovora na temu

#1 jovan34

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 05. May 2009 - 12:08

Video sam ponudu argusa za vincci hotel u portu pa me zanima necije misljenje ko je bio u tom hotelu,dvoumim se izmedju all inclusiv i pp.Mada je moj favorit njihov hotel sultan u y.hammametu.Pomozite sa savetom.. hvala

#2 Srecko42

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • muški

Napisano: 15. Jun 2009 - 09:46

Lepsa polovina i ja u Avgustu idemo u Vincci u Portu. Prvi put idem u Tunis i nisam odusevljen, uvek sam voleo Grcka ostrva. Sto sam vise gledao hotele to sam bio sludjeniji jer kako mi se neki svidi, tako na stranim sajtovima procitam lose o njemu ili vidim sumnjive slike posetioca. Sveo sam pricu na Port i hotel 4 zvezdice, a odlucio se za Vincci jer je Argus imao neku specijalnu ponudu (nadam se da nije zbog toga sto je hotel losiji). I o Vincci-u sam procitao neke lose stvari, najvise se Englezi bune na hranu, ali njima nikako udovoljiti ako nema pasulja za dorucak. Ima prituzbi na osoblje ali to mi je uvek nejasno, jedni hvale drugi kude. Svi se slazu da je spoljasnji bazen premali.

Nadam se da se moj los predosecaj u vezi sa Afrikom, a posebnom Tunisom, kao i njihovim hotelima, nece obistiniti.

#3 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 15. Jun 2009 - 18:52

Ne znam zasto imas los predosecaj, nemoj imati predrasude. Ako odes negativan i sa pretpostavkom da ces naci mane, onda ces ih verovatno i naci, jer ces ih na svakom koraku traziti. Moja iskustva sa Tunisom su fantasticna.
A za Engleze su super rekao, njima je hotel los ako nema pasulja za dorucak :bez-zuba: ili im je hotel los jer ima Rusa.... i tako gomila gluposti jos, a u sustini niko od njih ne opise hotel. Treba citati i strane forume, ali ih treba uzeti sa rezervom, ili neko isfiltrirati ono sto je receno... jer mi i Englezi nismo isti. Ono sto njima zna jako da smeta, nas bas briga za to, ono cime oni znaju da se oduseve se mi zgrazavamo.... i tako.... ima svacega.
Samo pozitivno i super ces se provesti. :) Tunis je prelepa zemlja koju svakako treba videti. :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 15. Jun 2009 - 18:54

#4 Srecko42

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 16. Jun 2009 - 11:16

Hvala puno. Vec imam pozitivniji stav :)

U sustini ne znam ni sam kako sam upao u zamku kada sam se i sam 1000 puta uverio da istu stvari drugi par ociju vidi posve drugacije.

Pisem utiske cim stignem nazad, znaci za jedno 2 i po meseca :)

#5 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2009 - 19:32

Tako treba :) Bice vam super :)
Sad cu reci nesto sto je receno vec 1000000000000 puta.
Obavezno na izlet u Saharu :D

Naravno ocekujemo detaljne opise kad se vratite :)

#6 Gost karicm_*

• Gost

Napisano: 16. Jun 2009 - 19:36

ej mikoooooo znas koliko sam te davila...
samo da znas da ja mozda odem u vincci
a do krjaa letovanja ko zna gde cu ipak zavrsiti koliko se premisljam
pozzzzzzzzzzzzzzzzzz

#7 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2009 - 22:35

Ma bitno je samo da se negde ode i da se covek lepo provede :D
To se i nama stalno desavalo, uveliko se odlucimo za neku destinaciju, sve ispitam, sve nadjem....... i u zadnjem momentu se predomisimo , bukvalno 3 nedelje pred put, i uplatimo sasvim nesto drugo... i tako vec 3 godine :bez-zuba:
Ne bi me iznenadilo da nam se to desi i ove godine :bez-zuba: Valjda nece :D u ovo mesto planiram vec 3 godine..... pa objasnila sam gore sta se desavalo :bez-zuba:

Ovu poruku je izmenio mikap: 16. Jun 2009 - 22:38

#8 Srecko42

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 17. Jun 2009 - 09:01

Ja sam sutradan hteo da idem i da zamenim za Lefkadu ali kaze draga.... stoooojjjjjj ruzo stoooojjjjj kamilo :) nenenenenenenenenen neces!!!! :ljutko:

I sta cu, kao svako pravo musko, lupim rukom o sto i kazem: "Kako god ti kazes draga". :D Bolje da prezivim Tunis nego desetodnevno gundjanje ako nesto podje naopako na mom putu za Lefkadu :srce:

#9 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 17. Jun 2009 - 11:50

Pogledaj porukuSrecko42 @ 17. 06. 2009 - 09:01

Ja sam sutradan hteo da idem i da zamenim za Lefkadu ali kaze draga.... stoooojjjjjj ruzo stoooojjjjj kamilo :) nenenenenenenenenen neces!!!! :ljutko:

I sta cu, kao svako pravo musko, lupim rukom o sto i kazem: "Kako god ti kazes draga". :D Bolje da prezivim Tunis nego desetodnevno gundjanje ako nesto podje naopako na mom putu za Lefkadu :srce:

:D :) :bez-zuba:
Sto mi je to poznato hahahahahaah To je omiljena recenica mog supruga "Kako ti kazes draga "i lupi o sto. Haaahahahahahhahaha :P

#10 oknar

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 24. Jun 2009 - 18:04

procitaj moj opis mozda ce ti znaciti

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0