Putovanja.info Forum: TUNIS 2009 ARGUS NAJJEFTINIJI - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (6 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Tema je zaključana

TUNIS 2009 ARGUS NAJJEFTINIJI

#61 Korisnik je offline   Zaluzina

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 17
  • Učlanjen: 18.09.07

Napisano: 14. sep 2009 - 15:35

Pogledaj porukuboki bg @ 01. maj 2009 - 22:47

Ove godine definitivno najbolju ponudu za TUNIS ima ARGUS, sto se tice cena .....treba otvoriti oci dobro posto sve agencije rade iste hotele, tako da je usteda i do 100 eura, po smeni..

recimo sto je preko argusa 350 preko drugih ide i do 500 za isti broj dana i isti hotel.......

Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

Argus mozda ima najbolju ponudu......Ali dobro otvorite oci i usi sta vam nude.....Mogu da Vam pokvare celo letovanje.....

Ja sam isla preko Argusa u Egipat.....Sramota.......
0

#62 Korisnik je offline   boki bg

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 93
  • Učlanjen: 13.08.08

Napisano: 15. sep 2009 - 07:16

Pogledaj porukuZaluzina @ 14. septembar 2009 - 15:35

Argus mozda ima najbolju ponudu......Ali dobro otvorite oci i usi sta vam nude.....Mogu da Vam pokvare celo letovanje.....

Bili i videli .......nije bilo problema niti najmanjeg u julu kada sam ja bio...........a sto se tice kavrenja putovanja moze ti ga pokvariti bilo ko ..........sve je to stvar trenutka ......veliki pozzzzzzz
1

#63 Korisnik je offline   srcetova_srcetina

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 378
  • Učlanjen: 08.05.09

Napisano: 15. sep 2009 - 21:02

Pogledaj porukuZaluzina @ 14. septembar 2009 - 15:35

da, zato smo mi prilikom rezervacije mapomenuli da se iskreno nadamo da nece biti problema sto se tice korektnosti agencija i da necemo morati YUTU da kontaktiramo odande :uterivac-reda:
0

#64 Korisnik je offline   talamasca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1272
  • Učlanjen: 16.10.08

Napisano: 17. sep 2009 - 07:35

Pogledaj porukuЂуле @ 20. juni 2009 - 20:03

Што се тиче цена, има и нижих него код Аргуса... Контики, Санлајн.

Argus je ubedljivo najpovoljniji! A Kontiki ne bih komentarisao previše, cene su im nerealne. Možda je dobra agencija, ali su stvarno preterali.   :besan:

0

#65 Korisnik je offline   srcetova_srcetina

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 17. sep 2009 - 08:39

Ne razlikuju se toooolikoooo cene KonTikija i Argusa bar za hotel u koji treba da idem. Jer Argus jeste povoljniji, ali i Kontikijeve cene nisu nesto vece, dok u drugim agencijama za taj hotel traze i 200-300e vise za isti br. dana.

Nego, ....... sam onako najgore kad sam videla ne tako davno da je Argus izbacio novi cenovnik i to za pocetak aranzmana dan kasnije (sto mi vise odgovara) i to 70e jeftinije!!!!!!!!!!!!!!

Ovu poruku je izmenio ljerka: 16. mar 2010 - 06:45
Razlog promene: psovka

0

#66 Korisnik je offline   srcetova_srcetina

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 17. sep 2009 - 08:43

i + lose vreme u najavi... PU!
0

#67 Korisnik je offline   talamasca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1272
  • Učlanjen: 16.10.08

Napisano: 17. sep 2009 - 14:41

da, veoma loše vreme, nažalost.

ali samo dobro društvo i dobro raspoloženje.     važno da je more toplo, a po kiši je ionako najlepše kupanje. ma ja se uvek dobro provedem!

pozdrav!!!  :bez-zuba:

0

#68 Korisnik je offline   Blizanac85

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 69
  • Učlanjen: 01.06.09

Napisano: 24. sep 2009 - 15:15

Pogledaj porukuboki bg @ 15. septembar 2009 - 07:16

Bili i videli .......nije bilo problema niti najmanjeg u julu kada sam ja bio...........a sto se tice kavrenja putovanja moze ti ga pokvariti bilo ko ..........sve je to stvar trenutka ......veliki pozzzzzzz

I mi bili i videli...što se tiče Argusa sve pohvale! Čak su izlazili u suret dosadnim babama koje su zaista izmišljale...Super vodiči, sve je bilo kao što je rečeno, čak su nam organizovali i prenos utakmice Srbija:Francuska za sve Srbe...još smo i manje platili aranžman, za razliku od ljudi koji su išli preko drugih agencija(u isti hotel)...
Što se mene tiče, opet ću preko Argusa
0

#69 Korisnik je offline   bellisima

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 5
  • Učlanjen: 28.09.09

Napisano: 18. okt 2009 - 19:26

Pogledah sad cene za Tunis-novembar (par agencija!!!) i sve su preskupe (jer je to ipak van sezone) i sto je jos gore, cak su nesto skuplje nego prosle godine u novembru kada sam isla (a isla sam i pocetkom ove god).

Vec sam pisala kako Nemci i Austijanci imaju nize cene preko svojih lokalnih agencija nego mi preko nasih!
To je sramota!

Sad cu da cekam da spuste cene sto se mozda i nece dogoditi, te necu ni putovati .... a jos je kao i ekonomsla kriza kada se prvo odricemo putovanja.

Valjda bi trebalo da cene svakog turistu, da ga neguju.

KAko je tema da je navodno Argus najjeftiniji, vala nije!
Bar za sada.....
0

#70 Korisnik je offline   coamaki

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 40
  • Učlanjen: 03.03.09

Napisano: 19. okt 2009 - 15:29

Pogledaj porukubellisima @ 18. okt 2009 - 19:26

Pogledah sad cene za Tunis-novembar (par agencija!!!) i sve su preskupe (jer je to ipak van sezone) i sto je jos gore, cak su nesto skuplje nego prosle godine u novembru kada sam isla (a isla sam i pocetkom ove god).

Vec sam pisala kako Nemci i Austijanci imaju nize cene preko svojih lokalnih agencija nego mi preko nasih!
To je sramota!

Sad cu da cekam da spuste cene sto se mozda i nece dogoditi, te necu ni putovati .... a jos je kao i ekonomsla kriza kada se prvo odricemo putovanja.

Valjda bi trebalo da cene svakog turistu, da ga neguju.

KAko je tema da je navodno Argus najjeftiniji, vala nije!
Bar za sada.....

Gde i kako naci te strane agencije i da li si isla preko njih, jer bi ako su bas dosta jeftinije ja isao.
0

#71 Korisnik je offline   Lilica

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 148
  • Učlanjen: 13.05.08

Napisano: 12. mar 2010 - 00:36

Da li neko zna hoce li Argus imati Tunis u ponudi ove godine? Trenutno uopste nemaju Tunis u ponudi, sto mi je jako cudno... Inace, gledala sam malo cene, Jolly je skuplji od Kontikija za 20ak eura otprilike... Htela bih da idem u junu, nadam se da je dobro za kupanje tada, i da nije prevruce,,,,
0

#72 Korisnik je offline   mtin

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 10.05.08

Napisano: 12. mar 2010 - 01:30

Pogledaj porukuLilica @ 11. mar 2010 - 23:36

Da li neko zna hoce li Argus imati Tunis u ponudi ove godine? Trenutno uopste nemaju Tunis u ponudi, sto mi je jako cudno... Inace, gledala sam malo cene, Jolly je skuplji od Kontikija za 20ak eura otprilike... Htela bih da idem u junu, nadam se da je dobro za kupanje tada, i da nije prevruce,,,,

Ja bila u junu..extra je. Zamolila sam ove iz Nomada da mi puste e-mail kad izbace cene... najjeftiniji su..ali rade samo Hammamet.Kad saznam nešto pišem.
0

#73 Korisnik je offline   Lilica

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 13. mar 2010 - 01:16

Evo dobih email od njih da ce izbaciti ponude krajem meseca... Bzv, treba to docekati... Rezervisah za svaki slucaj preko Kontikija, ne znam ima li sanse da Argus bude jeftiniji...
0

#74 Korisnik je offline   mtin

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 10.05.08

Napisano: 14. mar 2010 - 18:09

Pogledaj porukuLilica @ 13. mar 2010 - 00:16

Evo dobih email od njih da ce izbaciti ponude krajem meseca... Bzv, treba to docekati... Rezervisah za svaki slucaj preko Kontikija, ne znam ima li sanse da Argus bude jeftiniji...

Ko će izbaciti cenovnik krajem meseca..Nomad ili Argus? Gde si upaltila, koji termin, hotel i naravno kolko para?
0

#75 Korisnik je offline   Lilica

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 14. mar 2010 - 20:48

Pogledaj porukumtin @ 14. mar 2010 - 17:09

Ko će izbaciti cenovnik krajem meseca..Nomad ili Argus? Gde si upaltila, koji termin, hotel i naravno kolko para?

Argus. Nomadov sajt sam gledala, stvarno pruza najvise informacija. Nisam jos uvek uplatila, samo sam rezervisala. Kontiki, jun, Yasmin Hammamet, hotel: EL MOURADI HAMMAMET 5* PP. 10 noci - 420 eura za uplate do 30.aprila. Ovaj hotel je mikap maksimalno ishvalila, mada je njena poseta bila u julu 2008. Nadam se da se nije promenilo od tada. Ipak razmisljam da jos uvek ne uplatim nego da sacekam da vidim sta ce Argus izbaciti. Mada, iz iskustva onih koji su bili, Kontiki je najbolji za Tunis...

Ovu poruku je izmenio Lilica: 14. mar 2010 - 20:52

0

• (6 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Tema je zaključana

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com