Putovanja.info Forum: TUNIS 2009 ARGUS NAJJEFTINIJI - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (6 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Tema je zaključana

TUNIS 2009 ARGUS NAJJEFTINIJI

#16 Korisnik je offline   boki bg

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 93
  • Učlanjen: 13.08.08

Napisano: 14. jun 2009 - 10:43

Pogledaj porukuSimo @ 7. 06. 2009 - 18:25

Danas sam gledao sajt Follow Me agencije, spustili su cene za sve hotele u Tunisu za 40-eura, nisam vrsio poredjenje sa Agrusom ili Jolly-jem ali eto ako nekoga zanima neka pogleda i ovu agenciju.

Tacno je sve agencije pocele su sa spustanjem cena aranzmana za Tunis jer su ih stvarno bile prepumpale ...sad uz argus povoljne cena imaju jolly , follow me, cak i kontiki je poceo da radi jeftinje hotele sa tri zvezdice sto ranije nije bio slucaj..........
Uglavnom bitka za turiste je pocela ...Navali narode jos malo pa nestalo...........evo povde pogledajte neke cenovnike nasih agencija pa uporedite cene posto mahom svi rade iste hotele

http://www.argus.rs/strana.php?idA=369

http://www.kontiki.rs/home.1.html

http://www.jolly.rs/...isia%20leto.pdf

http://www.followme....JatAirways.html

http://www.next-trav...novnik_leto.php

tipican primer el hana beach hotel koji svi rade po razlicitim cenama u istim terminima

recimo preko argusa je u julu 12 dana 325 evra a preko nexta 539 evra...pa se pitam da li je neko lud da daje 200 evra vise za istu uslugu........

Ovu poruku je izmenio boki bg: 14. jun 2009 - 10:57

0

#17 Korisnik je offline   Simo

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 109
  • Učlanjen: 20.06.06

Napisano: 15. jun 2009 - 09:28

Pogledaj porukuboki bg @ 14. 06. 2009 - 10:43

tipican primer el hana beach hotel koji svi rade po razlicitim cenama u istim terminima

recimo preko argusa je u julu 12 dana 325 evra a preko nexta 539 evra...pa se pitam da li je neko lud da daje 200 evra vise za istu uslugu........

Ne znam, ja sam isto tako poredio i ni meni nije bilo jasno. Gledao sam i Best Reisen kao agencija specijalizovana za Tunis a cene u odnosu na Argus 100-200 eura skuplji za isti hotel isti termin. Ajde kontam Argus radi sa drugom aviokompanijom ali nije samo cena karte u tih 200 evra razlike, mozda najvise 50... neka je i 100 a gde je ostalih 100 evra ? Radi se izgleda po principu "ko koga za*ebe" pa mi uopste nije jasno kako neki opstaju.
0

#18 Korisnik je offline   boki bg

• turista
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 15. jun 2009 - 10:32

Pogledaj porukuSimo @ 15. 06. 2009 - 09:28

Ne znam, ja sam isto tako poredio i ni meni nije bilo jasno. Gledao sam i Best Reisen kao agencija specijalizovana za Tunis a cene u odnosu na Argus 100-200 eura skuplji za isti hotel isti termin. Ajde kontam Argus radi sa drugom aviokompanijom ali nije samo cena karte u tih 200 evra razlike, mozda najvise 50... neka je i 100 a gde je ostalih 100 evra ? Radi se izgleda po principu "ko koga za*ebe" pa mi uopste nije jasno kako neki opstaju.

Simo,
ja sam bio pre tri god preko bestreisena i bile su im super cene...bas sam bio u el hani, tako da sam ove godine opet resio na isto mesto, ali preko argusa jer mi ne ide u glavu bezobrazluk pojedinih agencija naravno tu ubrajam sun line, next i bestreisen koji su kao specijalizovani za Tunis a drze te ogromne cena, oce preko hleba pogace ......
Treba ipak videti sve ...za tih 200 eura razlike taman da se plati izlet u saharu i jos da ostane 80 evra, he he he
0

#19 Korisnik je offline   Srecko42

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 22
  • Učlanjen: 10.06.09

Napisano: 15. jun 2009 - 10:47

Kod mene slicna situacija. Idem u avgutu u Port El Kantaoui - VINCCI KANTAOUI CENTAR preko Argusa, koji je izmedju 100 i 250 evra jeftiniji.

Kada smo vec kod toga, zna li neko nesto o ovom hotelu.? Vidim na stranim sajtovima podeljena iskustva, ovde par komentara ali svi od pre par godina.

Pozdrav svima i lep provod u Tunisu

0

#20 Korisnik je offline   Blizanac85

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 69
  • Učlanjen: 01.06.09

Ikonica poruke  Napisano: 15. jun 2009 - 12:48

Pogledaj porukuboki bg @ 15. 06. 2009 - 10:32

Simo,
ja sam bio pre tri god preko bestreisena i bile su im super cene...bas sam bio u el hani, tako da sam ove godine opet resio na isto mesto, ali preko argusa jer mi ne ide u glavu bezobrazluk pojedinih agencija naravno tu ubrajam sun line, next i bestreisen koji su kao specijalizovani za Tunis a drze te ogromne cena, oce preko hleba pogace ......
Treba ipak videti sve ...za tih 200 eura razlike taman da se plati izlet u saharu i jos da ostane 80 evra, he he he

Ljudi kada ste već kod para za Saharu i to, jel ima neko predstavu koliko para treba za Sousse, Hana beach, racionalno korišćenje, ne bahate ljude... :bez-zuba:
Idemo dečko i ja, imamo uplaćen PP, treba nam za osnovne potrebe u toku dana, ručak, vodu, kafu i to...i za Saharu!
Jel može neko da pomogne? Aaaaaaaa??????

Ovu poruku je izmenio Blizanac85: 15. jun 2009 - 12:55

0

#21 Korisnik je offline   boki bg

• turista
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 15. jun 2009 - 14:09

Pogledaj porukuBlizanac85 @ 15. 06. 2009 - 12:48

Ljudi kada ste već kod para za Saharu i to, jel ima neko predstavu koliko para treba za Sousse, Hana beach, racionalno korišćenje, ne bahate ljude... :bez-zuba:
Idemo dečko i ja, imamo uplaćen PP, treba nam za osnovne potrebe u toku dana, ručak, vodu, kafu i to...i za Saharu!
Jel može neko da pomogne? Aaaaaaaa??????

Treba vam po 120 evra za saharu i po 150 za trosak ne vise ......kad idete?pozzzzz
Sus nije skup grad ......
0

#22 Korisnik je offline   Blizanac85

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 69
  • Učlanjen: 01.06.09

Napisano: 15. jun 2009 - 14:20

Pogledaj porukuboki bg @ 15. 06. 2009 - 14:09

Treba vam po 120 evra za saharu i po 150 za trosak ne vise ......kad idete?pozzzzz
Sus nije skup grad ......

Uuuuu ako si bio i ako kažeš tako onda je to i manje nego što sam mislila...
A za Saharu sam i planirala otprilike tako 120e jer sam gledala po forumu cenu...E pa fino... :bez-zuba:
Sad si me obradovao :D
Idemo 4.09. jbg, od 2.9. imam pravo na godišnji odmor! Novajlija u firmi :D
Pozdrav i tebi i hvala puno na informaciji
0

#23 Korisnik je offline   pcs

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 10
  • Učlanjen: 01.03.09

Napisano: 18. jun 2009 - 18:17

ARGUS naplacuje za el hana beach za decu od 2-14 215e a kontiki od 2-14 145e KONTIKI JE JEFTINIJI ! I PLUS ZA ODRASLE 255e KONTIKI A ARGUS 265e ZA ISTI HOTEL ISTI PERIOD 7 noci ....A drugo ja sam uplatio preko ino agencije najmanje 40% jeftinije u hotelu sa 5 all inc...toliko o jeftinoci agencija.
0

#24 Korisnik je offline   coamaki

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 40
  • Učlanjen: 03.03.09

Napisano: 18. jun 2009 - 22:45

Pogledaj porukupcs @ 18. 06. 2009 - 18:17

ARGUS naplacuje za el hana beach za decu od 2-14 215e a kontiki od 2-14 145e KONTIKI JE JEFTINIJI ! I PLUS ZA ODRASLE 255e KONTIKI A ARGUS 265e ZA ISTI HOTEL ISTI PERIOD 7 noci ....A drugo ja sam uplatio preko ino agencije najmanje 40% jeftinije u hotelu sa 5 all inc...toliko o jeftinoci agencija.

Preko koje inostrane agencije si uplatio Tunis i mogu li dobiti neki njihov kontakt, meil i sl.
U pravu si za nase agencije, cak sam cuo da cene izleta u Saharu su vece po 50e nego cene inostranih agencija.
0

#25 Korisnik je offline   -Aki-

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 17.06.09

Napisano: 19. jun 2009 - 21:20

G.P.R. International
Da li neko ima iskustva sa ovom firmom?
Cene za tunis, mi deluju prilicno 'prihvatljive'.
Doći ću ti u snovima
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...
0

#26 Korisnik je offline   lav

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 947
  • Učlanjen: 24.02.08

Napisano: 19. jun 2009 - 21:39

Sa njima sam putovala u Egipat, ne bi trebalo da imas problema... Vodici im i nisu bas neki, no sta da se radi... Vecina agencija ima taj problem.
0

#27 Korisnik je offline   -Aki-

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11

Napisano: 19. jun 2009 - 21:47

Pogledaj porukulav @ 19. 06. 2009 - 21:39

Sa njima sam putovala u Egipat, ne bi trebalo da imas problema... Vodici im i nisu bas neki, no sta da se radi... Vecina agencija ima taj problem.

Hvala puno na odgovoru! :plesko:

Konkretno merkam hotel: "HILL DIAR" 3*, da nije neko slucajno boravio u istom. 
Doći ću ti u snovima
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...
0

#28 Korisnik je offline   lav

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 947
  • Učlanjen: 24.02.08

Napisano: 19. jun 2009 - 22:20

Od sveg srca ti preporucujem Kontiki zato sto ima najprofesionalnije vodice i jako povoljne cene. A od hotela El hana beach zato sto ima najbolju lokaciju.
0

#29 Korisnik je offline   entoni

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 19

Napisano: 20. jun 2009 - 10:45

Pogledaj porukuSrecko42 @ 15. 06. 2009 - 10:47

Kada smo vec kod toga, zna li neko nesto o ovom hotelu.? Vidim na stranim sajtovima podeljena iskustva, ovde par komentara ali svi od pre par godina.

Pozdrav svima i lep provod u Tunisu
[/b]

Nisam bio u hotelu,ali sam pricao sa ljudima koji jesu,i svi su bili zadovoljni. Hotel spolja i sama terasa i lobi izgledaju dosta dobro,mislim da zasluzuje 4*,onako na prvi pogled.Blizu je centra i ima solidnu plazu,mada to i nije bitno posto mozes da se uvalis na plazu kojeg kod hotela hoces,negde platis,a negde jednostavno legnes na lezaljku :bez-zuba: .
Pisao sam vec o cenama,ali jos da napomenem da smo nas dvoje uspeli da potrosimo 10 E jedan dan,jednostavno,nije nam trebalo vise od toga.
0

#30 Korisnik je offline   kojeovajcovek@gmail.com

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 20.06.09

Napisano: 20. jun 2009 - 19:59

Pogledaj porukupcs @ 18. 06. 2009 - 18:17

Можеш ли нам рећи о којој ино агенцији је реч?
0

• (6 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Poslednja »
  • Tema je zaključana

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com