Putovanja.info Forum: TUNIS 2009 ARGUS NAJJEFTINIJI - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (6 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Tema je zaključana

TUNIS 2009 ARGUS NAJJEFTINIJI

#76 Korisnik je offline   mikap

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 3684
  • Učlanjen: 07.09.07

Napisano: 14. mar 2010 - 21:14

I ja se nadam da je jos uvek tako dobar hotel :D
Mi smo stvarno bili prezadovoljni i ljudi u nasoj grupi su takodje bili zadovoljni. Da se razumemo sigurno postoje bolji hoteli, ali mi smo stvarno bili zadovoljni ovim hotelom, sto i ne bi, lep hotel, lepe sobe, lepa plaza, dobra klopa, sve je cisto, dobar vodic, dobri izleti..... stvarno jedno fantasticno letovanje :D koje bih vrlo rado ponovila :D
Nadam se da je i dalje tako :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 14. mar 2010 - 21:14

0

#77 Korisnik je offline   Lilica

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 148
  • Učlanjen: 13.05.08

Napisano: 15. mar 2010 - 15:51

Pogledaj porukumikap @ 14. mar 2010 - 20:14

I ja se nadam da je jos uvek tako dobar hotel Postavljena slika
Mi smo stvarno bili prezadovoljni i ljudi u nasoj grupi su takodje bili zadovoljni. Da se razumemo sigurno postoje bolji hoteli, ali mi smo stvarno bili zadovoljni ovim hotelom, sto i ne bi, lep hotel, lepe sobe, lepa plaza, dobra klopa, sve je cisto, dobar vodic, dobri izleti..... stvarno jedno fantasticno letovanje Postavljena slika koje bih vrlo rado ponovila Postavljena slika
Nadam se da je i dalje tako Postavljena slika

Jeste li isli preko Kontikija ili preko Argusa (nisam sigurna da sam to procitala u tvojim komentarima)? Da li se placaju lezaljke i suncobrani s obzirom da je u pitanju polupansion?
0

#78 Korisnik je offline   mikap

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 3684
  • Učlanjen: 07.09.07

Napisano: 15. mar 2010 - 16:04

Isli smo preko Kontikija. Te godine su i Argus i Kontiki imali potpuno iste cene za ovaj hotel. Ne znam kako ce biti ove godine.Tad se nisu placale lezaljke i suncobrani ni na plazi ni na bazenu, ali je bio red da se coveku sto donosi sundjere da neki baksis, ali nismo davali svaki dan, svaki drugi smo mu ostavljali ali se sad stvarno ne secam koliko, mozda pise u nekim moji starim komentarima. Jedino je preporucljivo otici na plazu malo ranije da bi se zauzela mesta bliza vodi.Da idem opet u Yasmin Hammamet isla bih opet u ovaj hotel.

Ovu poruku je izmenio mikap: 15. mar 2010 - 16:06

0

#79 Korisnik je offline   Lilica

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 148
  • Učlanjen: 13.05.08

Napisano: 16. mar 2010 - 00:40

Pogledaj porukumikap @ 15. mar 2010 - 15:04

Isli smo preko Kontikija. Te godine su i Argus i Kontiki imali potpuno iste cene za ovaj hotel. Ne znam kako ce biti ove godine.Tad se nisu placale lezaljke i suncobrani ni na plazi ni na bazenu, ali je bio red da se coveku sto donosi sundjere da neki baksis, ali nismo davali svaki dan, svaki drugi smo mu ostavljali ali se sad stvarno ne secam koliko, mozda pise u nekim moji starim komentarima. Jedino je preporucljivo otici na plazu malo ranije da bi se zauzela mesta bliza vodi.Da idem opet u Yasmin Hammamet isla bih opet u ovaj hotel.

Hvala ti, nadam se da ce vredeti hotel i oko hotela :) Po povratku utisci, da znas da li da ides opet ili ne :) Nadam se da ce biti pozitivni.
0

#80 Korisnik je offline   dusancica

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 7
  • Učlanjen: 02.05.10

Napisano: 22. maj 2010 - 16:31

juce sam se vratila sa puta u sus preko argusa.vec treci put putujemo preko njih i zaista sam zadovoljna,jer sve sto je dogovoreno to sam i dobila.jedini sok za mene je bio vodic aleksandra sehovic.malo bi bilo reci da sam se vrlo neprijatno iznenadila kada nas je docekala na aerodromu,pogotovu posle napisa o njoj na ovom forumu.na srecu ,na svom i primeru svoje grupe utvrdila sam da su pisanja o njoj potpuno neistinita.devojka je vrlo obrazovana,elokventna,raspolozena i obavestena o svemu.na putu u saharu satima je pricala,a ne citala a takodje na putu za tunis.to nisu bili samo suvoparni podaci,vec i interesantne pricice kako o obicajima,tako i o ljudima koji zive na tim prostorima.treba napomenuti i to da aleksandra ima samo 24 godine,ali da se savrseno razume u svoj posao.
0

#81 Korisnik je offline   Vladimir.Delibasic

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 25.05.10

Napisano: 25. maj 2010 - 17:06

Pozdrav svima,ja i devojka smo bili u Tunisu krajem aprila i ovo je mozda prilika da u par recenica resim nekome eventualne nedoumice vezano za ovu zemlju i narod.Severna Afrika,netreba ocekivati pakao od temperature,par stepeni vise nego u Beogradu,narod divan.uglavnom evropski orjentisan,jezici arapski i francuski,engleski retko ili nikako,ko ima dara za pantomomu nece imati problema.More delimicno cisto,lepe plazice sa belim peskom.Ono sto netreba nikako propustiti je odlazak u Saharu(po meni je to svrha odlaska u Tunis),recima je nemoguce opisati tu lepotu pa ih necu trositi,odlazak do pustinje jos lepsi i edukativniji.
Cestitam Argusu na divnoj organizaciji,ni jedan detalj nije prepusten slucaju pocevsi od transfera do hotela sa aerodroma pa sve do izleta u Saharu.
Par recenica o njihovom vodicu Aleksandri Sehovic
Tvrdim da je devojka ultra profesionalna,nacitana,dovoljno iskusna da vam izlet bude vise nego dopadljiv,nasmejana,prepuna pozitivne energije,informacija o svemu vezano za Tunis,i najbitnije dostupna 24h za bilo kakvu pomoc.
Procitao sam komentare vezane za nju i moje je misljenje da je to pisao neko ko je ili ljubomoran ili pakostan.
Zakljucak,ako ikako mozete obidjite ovu lepu zemlju,preporuka Argus,a ako idete u Saharu obavezno se raspitajte dali izlet vodi Aleksandra,imacete 12-to cacovno predavanje iz istorije i uzivacete,puno pozdrava Vladimir Delibasic
0

#82 Korisnik je offline   Čupka

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 27.06.10

Napisano: 19. avg 2010 - 22:39

Pogledaj porukuNedeljka @ 13. jul 2009 - 15:30

Da li je agencija Argus turs pravi izbor???

Naime, vratila sam se iz Tunisa u petak vece, provela nezaboravnih 10 dana u Susu preko agencije Argus tours, svakodnevno obilazila ulice tog grada, cenjkala se u Medini, vozila se dolmusem i vozicem, pila njihov tradicionalni caj i tako dalje i tako dalje.... jednom recju SJAJNO

Sve do pretposlednjeg dana dok nisam otisla na jednodnevni izlet u Tunis, Kartaginu i Sidi bu Said... tu Argus pocinje da skida svoju masku.

Naime, prvog dana u hotelu, vodic koji je zaduzen za SUS, odrzao je sastanak sa nama, objasnio nam sve pojedinosti, ko je hteo postavljao je pitanja , ko nije cutao je, ali se on svesrdno trudi da nas uputi gde sta i kako. Taj dan uplatila sam izlet za Tunis, koji se ogranizuje svakog cetvrtka, (ja sam izabrala drugi cetvrtak - moj pretposlednji dan letovanja). Tada nam je receno da izlet vodi izvesni Dalibor (momak je istoricar i vrlo prijatan).

Medjutim, 9. jul, jutro, mi ispred hotela, ulazimo u BUS, docekuje nas nas vodic DUSAN MILADINOVIC, autobus krece u Port el Kantaui, ulazi druga grupa putnika, i on nam tek tada kaze da nece ici sa nama do Hamameta i da nas tamo ocekuje izvesna Aleksandra koja ce voditi na izlet. Nikakve najave da taj prvobitno najavljeni vodic nece ici!!!

Setim se da sam na forumima pprocitala sve najgore o njoj, al 'ajd, pomislim da devojci dam sansu. Da li je rec katastrofa dovoljna. Ni jedna rec u nasem jeziku ne postoji koja bi opisala taj dan. Aleksandra Sehovic = takozvani predstavnik Argus toursa u Hamametu je sve najgore sto sam ja ikad videla i upoznala.

Pre svega devojka ne zna da govori i da dise, drugo, devojka je nepismena. Koristi strane reci a ne zna ni sta one znace, posvadjana je sa sinonimima i opisima, a i citanje joj bas i ne, ide jer je od lokaliteta do lokaliteta u autobusu citala text.

U Kartagini nam je ispricala tri pricice od po 3 do 4 minuta.

Kada je momak koji je bio sa nama u grupi pitao: "Jel to sve?", ona je odgovorila: "Sve je polovicno, pa i usluga".

Kakva reklama, kakav odnos prema poslu, kakvo ne postovanje.

Volela bih da cujem i druge da li su imali slicnih susreta sa doticnom, i dvoumim se opasno da li da napisem pismo direktoru Argusa ili ne. Pitam se samo da li oni znaju koga su zaposlili?????

Pozdrav

0

• (6 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 4
  • 5
  • 6
  • Tema je zaključana

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com