Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

TUNIS 2009 ARGUS NAJJEFTINIJI

• Zaključana tema Tema je zaključana
81 odgovora na temu

#1 boki bg

turista

• Član
  • Poruka:93

Napisano: 01. May 2009 - 22:47

Ove godine definitivno najbolju ponudu za TUNIS ima ARGUS, sto se tice cena .....treba otvoriti oci dobro posto sve agencije rade iste hotele, tako da je usteda i do 100 eura, po smeni..

recimo sto je preko argusa 350 preko drugih ide i do 500 za isti broj dana i isti hotel.......

:plesko: :kez: :lol:

Ovu poruku je izmenio boki bg: 25. May 2009 - 09:02

#2 mravac

putnik

• Član
  • Poruka:117

Napisano: 11. May 2009 - 22:57

Evo jos dve agencije za dve solucije:

1. Sunline - ako idete u neki od El Mouradi-jevih hotela (najpovoljniji su sto se njih tice, jer su njihovi)
2. JAT Airlift - ukoliko, kao ja, spajate smene da bi ostali 21 ili 28 dana (ne naplacuju duplo let kao drugi)

#3 belisima

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 15. May 2009 - 15:50

Neko naplacuje dupli let????????????????

Nama Kontiki nije napalcivao dupli let!

A ni Jolly prosle godine....
To jos je cuh...

Ovu poruku je izmenio belisima: 15. May 2009 - 15:51

#4 mravac

putnik

• Član
  • Poruka:117

Napisano: 17. May 2009 - 19:04

Kontiki vam nije naplatio duplo, jer, kako su meni rekli proslog avgusta, za Tunis ne spajaju smene (cak imam i snimljen odgovor, doduse na diktafonu, ali morala sam dva puta da proverim i drugi put, cak snimim, sto sam radila i sa drugim agencijama).Top Tours naplacuje pola leta (???), a Argus naplacuje ceo (e, to sam i licno iskusila). Jedino sto ne placas duplo jesu aerodromske takse. Dakle, jedini koji ti naplate samo jedan odlazak i jedan dolazak, sto je i logicno, jeste Jat airlift (jer imaju svoju avio-kompaniju). B92 je naceo tu temi prosle godine i obelodanio je u vestima, mozda se ove godine nesto i promeni...

#5 hanibal

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 17. May 2009 - 19:33

Vec cetvrto leto za redom letujem u Tunisu i moj vam je savet da strogo vodite racuna kad putujete s Argusom/mozda jesu najjeftiniji,ali rade rupe od hotela!!!To sam se uverio tamo na licu mesta...Bolje platiti i 20-30 eur vise,a sedeti u boljem hotelu...Sto se tice naplacivanja letova,let se naplacuje duplo ukoliko je u pitanju carter,ako su redovne linije,nema veze koliko se ostaje,placa se najnormalnija avio cena karte..

#6 belisima

backpacker

• Član

Napisano: 17. May 2009 - 20:02

Ponavljam da nama niko nije naplacivao dupli let (ni Jolly-prosle godine, ni Kontiki-ove godine), a uvek idemo na vise nedelja - doduse, mi samo te 2 agencije koristimo, sve ostalo nam je sitno.
Isli smo carter letovima.
pozdrav

PS: ako bi s desila ta nevidjena drskost, pa i za to postoji resenje tako st se ne mora ni ici preko agencija (kao sto redovno putijemoja rodjaka!).

Ovu poruku je izmenio belisima: 17. May 2009 - 21:13

#7 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 20. May 2009 - 15:14

Pogledaj porukuboki bg @ 20. 05. 2009 - 14:08

PRVO, STO SE TICE SPAJANJA SMENA NEBITNO JE
,POSTO JE 12 DANA SASVIM DOVOLJNO ZA ODMOR

BITAN JE SAMO ODLAZAK U PUSTINJU I KAKO SE TO ISPRATI STO MISLIM DA NE MOZE BITI OMASKA MA PREKO KOGA DA SE IDE....................

1. Zavisi sta ko voli da obidje. Mi smo bili 15 dana i mislim da je to neka prava mera.
2. Ispada da je u Tunisu samo odlazak u pustinju bitan. A gde su tu Duga, Bula Regia, Tabarka, Bizerta, Monastir, Kartagina...
3. Bili smo u hotelu "El Muradi Palas", bracni par koji smo tamo upoznali su preko novosadske agencije za manje para imali AL a mi "samo" svedski sto. Ipak ima razlike.
Postavljena slika

#8 belisima

backpacker

• Član

Napisano: 21. May 2009 - 20:18

A preko koje agencije ste vi isli, Dragane?

#9 natakata

turista

• Član
  • Poruka:57
  • muški

Napisano: 25. May 2009 - 08:24

Pogledaj porukuboki bg @ 1. 05. 2009 - 22:47

Ove godine definitivno najbolju ponudu za TUNIS ima ARGUS, sto se tice cena .....

Jolly ima bolju cenu

#10 Sempi

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 25. May 2009 - 19:26

Argus ima dobre t.j. male cene za krs, krseva hotele a za one bolje cene su kao kod jolya ili kontikija... tako je i za egipat... hoteli su im jeftini ali su zato krsevi...

#11 boki bg

turista

• Član
  • Poruka:93

Napisano: 25. May 2009 - 21:09

sto se tice toga jolly ima slicne cene sa argusom i kontikijem , ali ostale agencije imaju daleko vece cene ...
a jolly je prosle godine su jednu grupu turista prevario za hotel ljudi su uplatili jedan ali kako na licu mesta nije bilo mesta u istom smestili su ih u hotel nize kategorije ...no nema veze to se moze desiti bilo kojoj agenciji .....

vazno je da se putuje

Ovu poruku je izmenio boki bg: 25. May 2009 - 21:10

#12 coamaki

backpacker

• Član
  • Poruka:40

Napisano: 26. May 2009 - 12:14

Pogledaj porukuDraganV @ 20. 05. 2009 - 15:14

1. Zavisi sta ko voli da obidje. Mi smo bili 15 dana i mislim da je to neka prava mera.
2. Ispada da je u Tunisu samo odlazak u pustinju bitan. A gde su tu Duga, Bula Regia, Tabarka, Bizerta, Monastir, Kartagina...
3. Bili smo u hotelu "El Muradi Palas", bracni par koji smo tamo upoznali su preko novosadske agencije za manje para imali AL a mi "samo" svedski sto. Ipak ima razlike.

Preko koje novosadske agencije je isao taj bracni par koje ste tamo upoanali, a preko koje vi?

#13 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 31. May 2009 - 05:51

Pogledaj porukubelisima @ 21. 05. 2009 - 20:18

A preko koje agencije ste vi isli, Dragane?

Pogledaj porukucoamaki @ 26. 05. 2009 - 12:14

Preko koje novosadske agencije je isao taj bracni par koje ste tamo upoanali, a preko koje vi?

Mi smo isli preko Kontikija, a njihove agencije se na zalost ne secam.
U hotelu El Muradi Palace i nije toliko neophodan AI, toliko je raznovrstan svedski sto za dorucak i veceru.

Bili smo prezadovoljni.Za dodatne izlete smo se sami organizovali uz pomoc karte i rent a car opcije. Potpuno je bezbedno.

#14 belisima

backpacker

• Član

Napisano: 01. Jun 2009 - 20:57

Ma, ko zna dal` su ti ljudi iz N.Sada govorili istinu... nekada se izmislja tj laze bez ikakvog razloga.
Jer, to bi bila golema razlika ako bi All bio jeftiniji od PP u istom hotelu!

Tako da ko zna dal` je to istina ili su samo hteli da impresioniraju Dragana....

poz

#15 Simo

putnik

• Član
  • Poruka:112

Napisano: 07. Jun 2009 - 18:25

Pogledaj porukunatakata @ 25. 05. 2009 - 08:24

Jolly ima bolju cenu

Danas sam gledao sajt Follow Me agencije, spustili su cene za sve hotele u Tunisu za 40-eura, nisam vrsio poredjenje sa Agrusom ili Jolly-jem ali eto ako nekoga zanima neka pogleda i ovu agenciju.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0