Napisano: 07. Jun 2006 - 14:23
Polisa Medjunarodnog komercijalnog osiguranja
Napisano: 16. Jun 2006 - 18:01
Preporuka: Delta osiguranje http://www2.delos.co.yu
L.A.
Napisano: 22. Jan 2007 - 02:14
Vlasnik sam Europ Assistance kartice zdravstvenog osiguranja sa asistencijom (tako pise nanjoj). Pozadi je uputstvo u kome se kaze da pokriva sve troskove iznenadne bolesti ili povreda na putu, bilo gde u Evropi. Izdata je od Delta banke/Delta osiguranja.
Uz izdavanje mi je receno da uz tu karticu nije potreno placati turistickoj agenciji dodatne troskove osiguranja.
Moja dosadasnja iskustva iz prakse su da u nekim agencijama to odobravaju, u nekima uz svadju i ubedjivanje, dok su u nekima kategoricni da mora da se placa njima, da to nema veze sa zdravstvenim osiguranjem, da je naplata spora (sic!), i da sam ja sve u svemu naivan i jako nezgodan covek sto uopste pravim pitanje oko toga umesto da im lepo platim koliko traze.
O cemu se radi?
Unapred hvala!
Napisano: 22. Jan 2007 - 12:45
- ove kartice važe samo na teritoriji Evrope, a korisnicima ovih kartica je omogućena neograničena suma pokrića u slučaju nezgode.''
Očito da je ovo isto što i polisa osiguranja, čim se spominje kao supstitut prilikom podnošenja viza.
Verujem da mnoge agencije ignorišu ovo ne bi li vam prodale još jedno osiguranje i na tome uzele svoju prozviziju. Eto, to im je jedina svrha, da vas prevare i zarade tu provizuju.
O kojim agencijama je reč?
Napisano: 29. May 2007 - 09:05
Ima li neko nekih (dobrih/losih) iskustava sa ovakvim osiguranjima?
Napisano: 29. May 2007 - 16:35
Na zalost imali smo prilike da ga koristimo par puta, i mogu samo reci da sve super funkcionise. Kad vam zatreba samo pozovete call centar, i posle par minuta vam se javi operater na srpskom jeziku. Ako su u pitanju manje stvari tj. racuni do 100 evra to vi placate i po povratku refundirate (refundacija se ceka 15-ak dana), a ako je nesto vece oni to pokrivaju.
Prosle godine nam se dete razbolelo u Grckoj i vodili smo je kod doktorke u Nikiti, a posto je pregled bio samo 10 evra nismo se ni baktali sa osiguranjem.
Znam ljude koji su kupovali i Zepter osiguranje, ali ne znam kakvi su u praksi posto im nije zatrebalo. Cene su manje vise iste.
Napisano: 29. May 2007 - 17:34
Sve u svemu isto funkcioniše kao Delta-Generali! Call centar,poziv....
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 19. Feb 2008 - 14:23
Hvala unapred
Pozdrav
Ovu poruku je izmenio Roli: 30. Aug 2008 - 14:17
Napisano: 19. Feb 2008 - 14:31
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 19. Feb 2008 - 14:38
Napisano: 19. Feb 2008 - 22:34
Hvala unapred
Pozdrav
Ja sam prosle godine imala problema sa jakim bolovima u stomaku, kod lekara sam obavila sve preglede i dobila sam terpiju koju sam platila, ali pri povratku u Beograd refundirano mi je. Mogu ti reci da je to sasvim ok, i da je spas za ne daj boze ako se razbolis.
Napisano: 19. Feb 2008 - 22:54
Jel to znaci kod bilo kog doktora moze da se ode, i sta treba za refundiranje, racun?
Napisano: 19. Feb 2008 - 23:57
Napisano: 20. Feb 2008 - 08:20
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0