vladimir26 @ 28. Nov 2011 - 00:34
Pozzz Mi i Ma
Koja mi je garancija rezervacije preko neta?
A i vidim da ima popust 20% za rane uplate za 2012...
...mozda sam zakasnila sa odgovorom, ali evo da odgovorim.
Mi smo pre sve uplacivali agencijama aranzmane i to je ok kada se ide avionom na dalje destinacije, pa cisto zbog transfera do hotela (mada ni to nije tesko), bude ti lakse da ne razmisljas. Ali otkada idemo u Kaliteu, idemo iskljucivo preko neta. Znaci stupimo u kontakt sa hotelom koji nam se svidja, uplatimo depozit u banci, posaljemo im tu potvrdu i to je to. Evo cetvrta godina kako cemo tako letovati. Mozda je to pre bilo rizicno, ali danas po tom principu odlicno rade cak i hosteli, a hoteli su jos sigurniji.
Garancija je znaci taj papir, koji oni (hotel, apartman, vila...) tebi posalju preko neta. Ti na osnovu njega (na njemu je ispisan period koji placas i tip sobe, broj sobe koja ti se rezervise) uplatis u banci rezervaciju i to ti je sigurnost da se nece izdati. Onda im posaljes potvrdu o uplati i to je to. Ne bacas papir o potvrdi rezervacije, poneses ga obavezno sa sobom, za svaki slucaj, mada nam nikad nije trebao, jer samo kazes ime na recepciji i dobijes kljuc.
Slazem se sa enica86 da ne mora rezervacija, moze da se nadje smestaj lako. Gore u gradu ima puno apartmana i soba, tako da se za svakoga nadje nesto. Ne bih da se ponavljam, ali moram opet spomenuti ljude koji su za smesne pare letovali u Brothers Housu.
Jedini problem je taj sto su sve te vile i apartmani gore u gradu. Najbolje je rezervisati apartman na samoj plazi, a to treba ranije. Retko se nadje slobodno mesto. Ne bih se slozila sa nekima da je Brothers House 400m od plaze. To je smesno! Mi smo jedno celo posle podne potrosili da ga nadjemo. Sto je jos cudnije, niko od prolaznika nije znao za njega. Na kraju smo ga nasli. Kakvih 400m, to je reklama agencije, ima vise. Nema puno vise, mozda jos koju stotinu. Nije to najgore, nego sto se nalazi preko glavne magistrale, a na njoj je cesto guzva. Mada su ljudi zadovoljni, kazu da je to za te pare najbolje od najboljeg i onda se i ne zale sto je podalje od plaze.
....ali oni hoteli i apartmani na plazi su zakon!
nena.vasic @ 03. Mar 2012 - 21:12
Ljudi hitno mi je potrebna pomoc!
Ako iko zna neki smestaj u Kalitei za 60-ak osoba koji bi mogao direktno da se rezervise kod grka neka mi javi. Morali bi svi biti u jednoj vili.
Period je 1.7., 11 dana.
Ako neko ima neki kontakt telefon ili mejl neka mi napise ovde ili posalje poruku na mejl.
Hvala svima unapred!
Ja sam napisala par brojeva od apartmana i onih kuca sto izdaju sobe na plazi. Malo procackaj na 11 ili 12 strani ove teme. Pronacices sigurno.