Putovanja.info Forum: Lago di Garda - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (3 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Lago di Garda dali je neko bio?

#31 Korisnik je offline   brzipuz

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 5
  • Učlanjen: 04.01.11

Napisano: 05. jan 2011 - 16:09

Gardaland ? Za mene fantastično mjesto za odmor. Ako se želim opustiti i relaksirati i za to potrošiti svega koji dan onda teško da ću naći nešto bolje. Vlastiti prijevoz je svakako najbolja varijanta. Ako se nije jasno obavezno vidjeti Veronu koja je blizu isto tako vrijedi i za Veneciju. Smještaj je možda najbolje riješiti preko booking.com-a ili neke slične stranice. Ono o čemu bi trebalo voditi računa svakako je da hotel ne bude predaleko od samog parka, jer ako se ide za vikend, što bi ako je moguće svakako preporučio izbječi može se desiti da ujutro kada se krene prema parku izgubi se i poneki sad ( govorim iz osobnog iskustva). Sada postoji mogućnost da se uz doplatu koja i nije baš mala na najveće atrakcije u parku dođe preko reda. No jedan dan a ako to nije vikend bez problema sve se ležerno stigne. Ljetni mjeseci imaju jednu zgodnu prednost što je park otvoren do 22 sata ili čak i dulje što daje svemu jednu dodatnu atraktivnost, a i jasno ima se više vremena. Svi ostali parkovi o kojima se govori su u neposrednoj blizini. Ako se želi na tanane u svemu tome uživati onda bi trebalo uzeti 5 dana i guštati u svemu. Zgodno je provozati se uz jezero običi te slatke male gradiće, ponegdje se zaustaviti, popiti kakvo piče i prošetati. Takođe postoji i mogućnost da se žičarom ode na brda iznad samog jezera odakle se pružaju krasni vidici. Za sam smještaj preporučio bi prvenstveno zbog ljepote samog mjestašca Sirmione, a i blizina o kojoj sam prije govorio ide mu u prilog. No ako ste fanovi zabavnih parkova onda ne puno više od 100 km prema jadranskoj obali ima još jedan interesantan park za vidjeti itd itd itd
0

#32 Korisnik je offline   kasita

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 5
  • Učlanjen: 25.02.10

Napisano: 26. jan 2011 - 10:18

I mi planiramo u junu ici kolima Beograd-Garda, preko Slovenije. da ne vozimo u jednom cugu , planiramo prespavati u Sloveniji.Da li neko moze preporuciti jeftino nocenje u Sloveniji i povoljan smestaj na severu Italiji iz svog iskustva.
0

#33 Korisnik je offline   andrej26

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 986
  • Učlanjen: 04.08.08

Napisano: 01. feb 2011 - 11:33

Ja kada sam tražio neki smeštaj u tom delu to je bio Portorož, ali nema pravila, mada u Italiji ( Trst, Udine ) itd nisam nikada našao neki povoljan smeštaj, tek tamo posle kod Venecije.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 01. feb 2011 - 11:43
Razlog promene: Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

0

#34 Korisnik je offline   angelinaa

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 59
  • Učlanjen: 29.05.08

Napisano: 14. apr 2011 - 12:27

Mi smo prosle godine na putu do Nice prespavali 1 noc u Sirmione. Hotel se zove Vila Pagoda, bio je 80eur trokrevetna i ubedljivo najjeftiniji na bookingu. Sobe manje-vise, basta i dorucak fenomenalni.
Jako mi se svideo gradic i bas mi je zao sto nismo imali vise vremena..
0

#35 Korisnik je offline   DjordjeJ

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 52
  • Učlanjen: 16.03.10

Napisano: 17. jun 2011 - 15:42

Prošle nedelje sam bio na poslovnom putu u ovom delu Italije, pa smo dve noći prespavali u mestu Salo, na zapadnoj obali jezera. Vreme nije bilo bajno, ali je moglo da se šeta. Mesto je malo i slatko za šetnju. Nema gde da se kupa (koliko sam uspeo da vidim). Sezona još nije počela, tako da nema gužbi na putevima. Evo nešto slikaiz mesta. Mesto je interesantno po tome što iz njega potiče izumitelj violine.

http://www.pbase.com/jevtovic/salo

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika
0

#36 Korisnik je offline   Soleil

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 10.07.11

Napisano: 10. jul 2011 - 17:03

Tražih po netu, ali nisam pronašla nigde podatak: da li naša neka agencija ima u ponudi apartmanski smeštaj za Gardu? Interesuje me prevashodno Sirmione.

Ako neko ima neki predlog van agencijskog aramnžamana, pišite ;)
0

#37 Korisnik je offline   selena65

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 18.07.11

Napisano: 27. avg 2011 - 21:21

Koliko je meni poznato nase agencije ne organizuju putovanje za lago di gardo. Kada sam planirala nase putovanje videla sam da recimo hrvatske agencije cesto vode ture na jezero di gardo ali prvenstveno u Gardalend.Ukoliko zelis da ides svojim kolima onda smestaj mozes naci preko sajta booking.com i bices zadovoljna.MI smo ovog leta presli 3500 km obisli Madarsku, Austriju, Italiju i Hrvatsku i uz putovanje sam rezervisala hotele preko sajta. Nikada nismo imali problem .Cak kad se registrujes dobijas od njih i specijalne popuste za hotele u visini od 5o% od ukupne cene.Recimo mi smo rezervisali hotel u okolini Venecije za 9 eura/po noci /po osobi sa ukljucenim doruckom a hotel je bio fenomenalan, a najskuplji hotel smo patili 2o eura i to u veroni.Kada sam trazila hotele u okolini jezera naisla sam na zanimljive ponude takozvanog njihovih kampova.To nije klasican kamp sa kamp kucicama nego zidani objekti .....i u okviru tog kompleksa imas i 5 bazena kao i izlazak na plazu jezera.Cena po osobi je bila 10 eura....sto je vise nego povoljno za sve to..

Ovu poruku je izmenio DraganV: 30. avg 2011 - 23:36
Razlog promene: ne citirati ako se odgovara na prethodni post

0

#38 Korisnik je offline   pengula

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 03.09.11

Napisano: 03. sep 2011 - 14:19

Postovana Selena, mozes li molim te da mi kazes koji je to hotel u okolini venecije koji pominjes. Ja krajem septembra planiram put ka venciji pa me zanima da na vreme rezervisem sto jeftiniji ali opet pristojan smestaj na dva dana.
Hvala unapred...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 03. sep 2011 - 18:32

0

• (3 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com