Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel Elysees i Lotus Air

• Ne možete pisati na ovoj temi
1460 odgovora na temu

#31 tina11

putnik

• Član
  • Poruka:161

Napisano: 13. May 2009 - 16:47

Pogledaj porukutina11 @ 12. 05. 2009 - 13:33

dakle....jedna cinjenica ostaje da bude jasno svima....pre svega....to ce se sigurno resiti...i JAT ce sigurno dobiti dozvolu(to je tacno), da bi je dobio nashi ce morati da odobre bar jednoj ili dve-tri njihove kompanije da slecu ovde....to je sigurno!!!!! verujte mi proverena informacija....nashe jedino pitanje je da li ce konkretno lotus-air da udje u tu grupu.....iz tog razloga sam i pitala juce u spiritu koji im je plan B(ukoliko se ne odobri lotusu jel ce preci na jat ili neke egipatske koje dobiju dozvolu)...oni nista nisu hteli da mi kazu.......II stvar....sigurna sam da to mora biti reseno pre 1 juna, bar desetak dana....jatu istice dozvola 1 juna....ali oni moraju unapred da se pobrinu za dozvolu...ne smeju cekati poslednji dan......
toliko od mene......
ostaje dakle....da se pomolimo i da se sakupimo tamo.....15-ak ljudi mmmmmm ma ima da nam bude VRHUNSKI.....vi od 6 jula imacete dobar docek :) :) :) :) :) :) :)
KONACNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RESILO SE SVE....LJUDI IDEMO PREKO HRVATSKE.......ima sve na sajtu spirita....dakle IDEMOOOOOOO!!!!!!!!!! cena ce josh biti manja za 15 evra po osobi :):):):) oni su neverovatni.....ajde vidimo se da uplatimo zajedno :):):):) pozz svima

#32 ja5

turista

• Član
  • Poruka:76

Napisano: 13. May 2009 - 18:36

Jupiiiiiii!!!!!!!!!! :D

#33 tina11

putnik

• Član

Napisano: 13. May 2009 - 18:59

Pogledaj porukuja5 @ 13. 05. 2009 - 18:36

Jupiiiiiii!!!!!!!!!! :D

jesu li vas zvali? i naravno iako mislim da znam odgovor....JEL SVI OSTAJEMO PRI ARANZMANU XIXIXIXIX!:) to su mene pitali....dakle....NARAVNOOOOOOOO

#34 tina11

putnik

• Član

Napisano: 13. May 2009 - 19:15

Pogledaj porukubokibeograd @ 26. 04. 2009 - 12:03

bravo za izbor .
hotel je fenomenalan kao i plaza za koju kazu da je najlepsa u celoj Hurgadi, napravili ste pravi izbor ,nema omaske apsolutno, jos ako ideta preko Spirit travela zagarantovan vam je provod dobar,hotel je ekstra kao i hrana koja je veoma raznovrsna i ukusna, sobe su super namestene , za cenu koju drzi hotel je fenomenalan.PLAZA se ne placa ako ste gost hotela ,stim sto treba poraniti da se zauzme dobro mesto jer je opste poznato u HURGADI da je to jedna od boljih plaza pa ljudi placaju ulaz da bi bili u tom raju.Na plazi je takodje najpoznatiji health club i spa centar u hurgadi....... svi koji zele da vide slike hotela kao i plaze najbolje da udju na sajt spirit travela
www.spitittravel.rs
nego boki....jesi li ti bio negde preko spirita, ili si bio u elysees-u?
vidim da znas o cemu se radi...a svaki savet je dobrodosao :)

#35 anafpn894

putnik

• Član
  • Poruka:131
  • ženski

Napisano: 13. May 2009 - 19:28

Pogledaj porukutina11 @ 13. 05. 2009 - 18:59

jesu li vas zvali? i naravno iako mislim da znam odgovor....JEL SVI OSTAJEMO PRI ARANZMANU XIXIXIXIX!:) to su mene pitali....dakle....NARAVNOOOOOOOO

Nisu me jos zvali ali valjda ce sad :D

Ja sam presrecna :D ali moj decko bas i nije...smor mu je sto treba da putuje autobusom do Hrvatske jos 2.5-3h...ALI SVAKAKO IDEMOOOOOOOOOOOOO

#36 tina11

putnik

• Član

Napisano: 13. May 2009 - 20:09

jao znam....mene sad moji cimaju....jesi li luda ...znas koliko do tamo ima da se putuje....ma bwe i iz nemacke bih isla....SAMO DA IDEM.....ljudi ja mislim da je ovo najbolja ponuda....a za spirit cujem same pohvale...jer zna josh neko nesto Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 01. May 2011 - 08:33
obrisan citat, direktan odgovor na post

#37 ja5

turista

• Član
  • Poruka:76

Napisano: 13. May 2009 - 20:45

Mene nisu zvali,mozda zato sto sam preko subagenta uplatila,pa im treba vremena.....Ali nije ni bitno,idemo u svakom slucaju!Ja sam mislila da ce mozda dozvoliti da se leti iz Nisa,sto je jos dalje pa je ovo ipak ispalo super...

#38 ninja

turista

• Član
  • Poruka:65

Napisano: 14. May 2009 - 01:02

Putujemoooo, ma isao bih i do Frankfurta autobusom samo da ne idem sa prokletim JAT-om...
Svaka cast ljudima iz Spirita, mislim da su napravili odlican posao!

#39 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 14. May 2009 - 09:13

Ja htela da vas obradujem, a vi vec znate :D
Ima o tome i u danasnjim novinama (blic). Znaci leti se preko Osijeka. Tako da i nije tako daleko. Nama iz Novog Sada je svejedno da li cemo leteti preko Beograda ili preko Osijeka, jako je mala razlika u kilometrazi.
Mada ne znam sto ja ovo pricam, kad ja ni neidem u Egipat ove godine :bez-zuba: :bez-zuba: :bez-zuba:
Al, eto srecna sam zbog vas. A i zbog toga sto su doskocili JAT-u. :bez-zuba:

#40 Aleksandar Đuričić

ex Verhogetornik

• Član
  • Poruka:1301
  • muški

Napisano: 14. May 2009 - 10:52

Evo zvaničnog saopštenja spirit travel-a:

Saopštenje
13.05.2009. godine, u Beogradu,
Ovlašćeni smo od strane Lotus Aira
da saopštimo, da je ova avio kompanija iz Egipta
12.05.2009. godine dobila zvaničan odgovor od Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike
Srbije, da zahtev za izvođenje čarter letova na relaciji HurgadaBeogradHurgada
u periodu od
15.0629.10.2009.
godine, nije odobren.
Dana 17.02.2009. godine, Lotus Air je zvanično uručio zahtev i prateću dokumentaciju za
izvođenje čarter letova na relaciji HurgadaBeogradHurgada
u periodu od 15.0629.10.2009.
godine.
Poštovani putnici i poslovni partneri,
Želimo da Vas informišemo da smo zahvaljujući razumevanju i predusretljivosti avio kompanije
Lotus Air i naših poslovnih partnera iz Hrvatske, u prilici da Vam ponudimo turističke paket
aranžmane za Hurgadu bazirane na čarter letovima OsijekHurgadaOsijek,
sa povratnim
autobuskim transferima iz Beograda i Novog Sada do aerodroma Osijek i nazad. Aerodrom Osijek
je udaljen od Beograda oko 160 km i od Novog Sada oko 100 km.
Planirano vreme polazaka autobuskih transfera je u 07:00 h sa parkinga ispred Sava centra iz
Beograda, i u 7:30 h ispred hotela Sajam iz
Novog Sada.
Planirano vreme polazaka čarter letova na relaciji OsijekHurgada
je oko 11:30 h, sa dolaskom u
Hurgadu oko 16:00 h. Planirano vreme polazaka čarter letova na relaciji HurgadaOsijek
je oko
8:30 h, sa dolaskom u Osijek oko 10:45 h. Planirano vreme dolazaka autobuskih transfera u
Beograd parking
ispred Sava centra je oko 14:00 h i u Novi Sad ispred
hotela Sajam je oko
13:30 h.
Naš cilj je da postignemo najbolji mogući odnos cene i kvaliteta pruženih usluga putnicima.
"Pomažući putniku da sačuva novac, pomažemo sebi da sačuvamo putnika" citat
je koji slikovito
pokazuje da su cene turističkih aranžmana jedan od presudnih elemenata odlučivanja o postojanju
stavke u ličnom budžetu namenjene za putovanja, u vremenu teške finansijske krize.
Želimo da istaknemo da uprkos činjenici da ponudjeni turistički paket aranžmani za Hurgadu
sadrže i dodatnu uslugu autobuskih transfera iz Beograda i Novog Sada do aerodroma Osijek i
nazad, cene aranžmana će ostati nepromenjene. Ukupan iznos aerodromskih i drugih taksi u čarter
saobraćaju biće po osobi niži u iznosu od 15 €.
S poštovanjem,
Aleksandar Popović, predsednik Upravnog odbora Spirit Travela
d.o.o.

#41 tina11

putnik

• Član

Napisano: 14. May 2009 - 13:49

dakle ovako cemo Postavljena slika....ti lepo dodji tamo....smesti se i obidji malo...a onda svrati do nekog internet kafea da nam preneses bar neke utiske pleaseee:)....posebno za put i ostalo.....a mi cemo te prebaciti u nash avion da ides nazad sa nama.... Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 01. May 2011 - 08:34

#42 ninja

turista

• Član
  • Poruka:65

Napisano: 14. May 2009 - 14:19

Pa ako ne lazu na plazi imamo wireless a ako ne nosim laptop sigurno cu nositi malog Asusa eee. Znaci izvestaj sa lica mesta vam je zagarantovan. ;)

Nego imam par pitanja.
Da li upaltiti AI ? ( Mladi smo , volimo da skitamo, lokacija hotela je bila presudna za njegov izbor, bas zbog skitanja, pa mi taj AI dodje kao nepotrebno bacanje para )
Da li nositi evrice ili dolarcice?

#43 anafpn894

putnik

• Član
  • Poruka:131
  • ženski

Napisano: 14. May 2009 - 14:27

Jedva cekam izvestaj Postavljena slika pazi obecao si Postavljena slika

A sad sto se ALL tice...nemoj ga uplacivati!!! Nema potrebe, bar ja tako mislim...ja sam htela da probam i druge restorane i svasta nesto...a i ako ides prvi put na svim izletima imas rucak tako da ni neces biti u hotelu da koristis svoj ALL.

Tako da ti je moj savet da ti je sasvim dovoljan PP.

A sto se tice parica...ne znam sta da ti kazem...ja sam prvi put nosila samo Eure i nisam se petljla sa dolarima, mislim da cu i sad tako da uradim...mislim da nije neka razlika a dolara ima falsifikata koliko hoces.

Eto nadam se da sam pomogla. Ako ima jos nesto slobodno pitaj Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 01. May 2011 - 08:35

#44 tina11

putnik

• Član

Napisano: 14. May 2009 - 22:22

Pogledaj porukuninja @ 14. 05. 2009 - 14:19

Pa ako ne lazu na plazi imamo wireless a ako ne nosim laptop sigurno cu nositi malog Asusa eee. Znaci izvestaj sa lica mesta vam je zagarantovan. ;)

Nego imam par pitanja.
Da li upaltiti AI ? ( Mladi smo , volimo da skitamo, lokacija hotela je bila presudna za njegov izbor, bas zbog skitanja, pa mi taj AI dodje kao nepotrebno bacanje para )
Da li nositi evrice ili dolarcice?

UPLATILA :D :D :D jaoooo samo da krenem :)
sto se tvog pitanja tice....al je totalna glupost (moje skromno misljenje) u egiptu posebno kad ides prvi put....ili mozda i drugi i ako imas godina kao i mi....ne verujem da ce ti biti nesto neophodan.....sto se elysees-a konkretno tice njihov all inclusive je jako slab....obuhvata josh rucak i pice ali ima tacno ograniceno vreme ...ne kazem da je loshe....cak je jako jeftin....ali....ja imam i vishe nego dovoljno para i ipak se nisam odlucila za to
drugo pitanje....(opet moje misljenje) evrici su evrici :D
eh da......vec te zamisljam kako se izlezavas u lezaljci i saljes nama u zagusljivom beogradu porukice :):):):)

#45 tina11

putnik

• Član

Napisano: 14. May 2009 - 22:48

Pogledaj porukumillabubi @ 14. 05. 2009 - 12:25

Caossss!!! Bice jos Banjalucana osim nas dvije,pa kako kontam nema frke da ce nam biti dosadno.Srbija i Republika Srpska su zauzeli hotel izgleda

hey mila u koju se vi grupu prijavljujete od 29 juna ili 6 jula...dajte da sumiramo....jao sad mi je zao sto ne uplatih za 6 jul ....vas ce biti vishe a i mi se ranije vracamo :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0