Hotel Elysees i Lotus Air
Napisano: 11. Aug 2011 - 12:14
Napisano: 12. Aug 2011 - 12:19
m.natasa @ 11. Aug 2011 - 12:14
Napisano: 13. Aug 2011 - 16:06
Ja nisam letovao u njemu ali sam razgovarao sa ljudima koji su tu bili u terminu samnom...
Kazu da je hotel cist , lep , uredan , sobe vrlo lepe , gledao sam slike zaista prelepe sobe...
Hrana losa , i to sam cuo od 5,6 osoba tako da verovatno je istina tu negde...
Plaza je preko puta hotela i zaista je vrlo lepa , bio sam video uzivo
E sad moje misljenje je da se kod nas naduvava mnogo taj hotel , kao prvo po meni lokacijski je bezveze , bez taksija nista...a sadrzaj nema toliki u svojim okvirima da bi mogao da sedis celi dan unutra (reci drugih) , i po meni nije to to ako se u toku letovanja svaki dan vozis taksijem po par puta ... oko hotela vam je bukvalno krs i lom , pesak rusevine neke , nesto u izgradnji ....a na ulici ispred hotela i blizini skoro nista........ tako da moje misljenje je ponavljam da je prenapucan ovaj hotel od strane nasih agencija i nasih ljudi... jedino mu cena kao ok ...
ja sam pravio paralelu izmedju Elyseesa ( na osnovu onoga sto sam sam vide , slika i price ljudi) i Sea Gull , hotela gde sam letovao ja , i mogu vam reci da se pararela nemoze praviti.... Elysees ima samo mnogo lepse sobe i to je to... sve ostalo je daleko na strani Sea Gull -a , jedino sto bas ne shvatam je to zasto mnogo mnogo malo nasih ljudi ide u taj hotel...
Zakljucak : Ako imate samo 350 da izdvojite za letovanje idite onda u Elysees za te pare je extra...ali ako imate jos malo vise da dodate nemojte tamo ici vec moja preporuka Sea Gull ako hocete da budete u gradu a ako vam ne smeta 10ak km od Hurgade onda IBEROTEL AQUA MARINE ...
Napisano: 14. Aug 2011 - 13:29
Napisano: 14. Aug 2011 - 15:56
klopa je takođe ok, ne znam samo šta jedu kod kuće ti ljudi što kukaju...
Napisano: 14. Aug 2011 - 20:31
A Nisam mislio na pare kada govorim o taksiju ...jeste to sica ali ja nevolim da se vozikam taksijem na letovanju....
Napisano: 15. Aug 2011 - 21:27
Napisano: 16. Aug 2011 - 21:23
Elysses je hotel namenjen mlađoj populaciji i starijima koji se tako osećaju...
A poređenje Mrine,Memše i Sakale je po meni besmisleno jer između tih delova Hurgade je bukvalno GETO...jad i beda...meni lično se nije svidela Marina pogotovo što je malo izolovana...
Da rezimiram...po meni lokacija je idealna,ulica čista i pristojna,plaža sjajna(i ako sam sumnjao u plažu).Ja sam imao i više od SAMO 350 pa nisam izabrao Sea Gull hotel a i verujem da njega i njemu slične u centru neću nikad ni izabrati
Ovu poruku je izmenio mick: 16. Aug 2011 - 21:27
Napisano: 17. Aug 2011 - 00:56
A ako je ulica oko Elysees cista onda ne ulazim dalje u raspravu... ja sam tamo video krs i lom... ali ok bio si tamo ti si u pravu...
A tu pricu oko mrdanja dupeta da se "prosetas" od Elysees do Sheratona i Marine nocu to pricaj ljudima koji nisu bili u Hurgadi....
I jos nesto da se razumemo ja sam gore navedene postove ogradio sa svojim misljenjem... Jednostavno ja tako mislim i to je to.... sto vise misljenja bolje po turiste koji ce ici u Hurgadu...
I nemas potrebe da poredis Elysees i gull jer je 1 zvezdica razlike a realno i vise... A sem toga kad prodjem kroz predvorje Gull-a vise nemas predstavu da si u samom centru Sakale....
No necu da se nastavljam ja sam samo rekao najdobronamernije ono sto sam video da bih pomogao drugima, uostalom ko voli izvolte peske od Elysees do marine prosetajte ...
Napisano: 18. Aug 2011 - 10:44
Jaoooooj, jedva cekam...
Napisano: 18. Aug 2011 - 13:39
Ja tek 20.9.
Srecan put,pa da cujemo opet utiske!
Napisano: 18. Aug 2011 - 20:35
dosla sam 10/08 oko 9 sam vec bila u hotelu i sobu sam dobila posle npr.15 min...bojan iz spirita nam je rekao da cemo ubrzo dobiti sobe samo da budemo tihi...
soba nam je na 3 spratu,1306 i gleda na manji bazen,znaci u centralnoj smo zgradi...i imamo internet na prozoru (sto sam provalila tek 3,4 dana kad sam videla komsije preko puta kako bleje na prozoru sa lap topovima...
sto se samog hotela tice,hotel je cist,svaki dan nam menjaju peskire,ciste sobu...ostavljamo baksis ne bas svaki dan al ono svaki 2 mozda...po meni je lokacija super...do memse kao sto je neko rekao 5 min laganog hoda..a do sakale 3 min taksijem...ja iskreno i ne bih volela da sam u sakali u onoj gonguli koja vrvi od ljudi...svaka soba ima sef i mi skoro sve stvari drzimo u sefu sem lap topa jer ne moze da stane...i svakog dana molimo boga da cemo ga zateci u sobi jer smo culi da je nekoj devojci ukraden telefon dok je bila na veceri...tako da razmislite da li cete da ga nosite ili ne... inace,internet imate u holu,kod bazena gornjeg kao i na prozorima soba koje gledaju na bazen
e sad ovako,hrana je po meni losija...cini mi se prvih dana kada sam dosla da mi je bila katastrofa,al u poslednja 3,4 dana je ok da kazem...jedem ono sto je vec provereno...dorucak je uvek isti i on je ok,moze da se probere,jaja,virsle,slatki dorucak,palacinke i td...al vecera uvek nesto krompir,meso,neke corbe,testenina-crveni sos,beli sos i td...
plaza je super i nalazi se odmah preko puta hotela..uglavnom se kupamo na levoj strani i dolazimo ranije da bih zauzeli mesto jer vec u 9 nemas lezaljku bas tu gde se mi kupamo...
AL je ok uzeti samo zbog pica na plazi ,nista ne propustate ruckom koji imate jer vidim da se ta hrana svodi na isto...konkrento ja i sestra imamo PP al imamo veliko drustvo koje ima AL pa nam oni donose pice...animacija postoji na plazi,uglavnom akvabik,joga,bocanje i joga..i ok je skroz...peskiri vas cekaju na plazi uredno,nema potrebe vuci od kuce...
na izlet u Kairo smo isli preko spirita i 70 e je...vredi. ostale safari i rajsko smo isli preko lokalaca i 15 e je...vredi...neki iz grupe su isli na ronjenje isto preko lokalnih i super im je bilo,25 e,luxor i kairo preko lokalnih je mislim 40 e
sto se tice skupoce i jeftinoce,nije bas sad da je dzabe al znatno je jeftinije od crnogorskog...
sve u svemu,meni je jako lepo...imamo super drustvo,nas 10 se druzi svaki dan...tako da ne moze da bude dosadno...
ako vam jos nesto treba,javite se...sad mi stao mozak...
pozz iz hurgade!
Napisano: 19. Aug 2011 - 16:08
Hotel je na lepom mestu i sobe su solidne, plaza je lepa i to je to!!!! Koliko para, toliko muzike!!!!
Mi smo tu sa malim detetom i pesacenje do Memse uvece prija, a do Sakale i Marine se vozimo taksijem, koji je 5 funti.
Soba je mala, mada je namestaj nov i stalno nam sredjuju sobu i menjaju peskire i posteljinu.
Plaza je lepa, ali je ulaz u vodu uzak. Cisto je sve, ali postoje smaraci, koji rade na plazi, pa se svadjam svaki dan sa njima zato sto skupljaju peskire u pola pet i onda nam ne preostaje nista drugo nego da se pokupimo i idemo u hotel ili na bazen, gde nema sunca vec u pola pet, zato sto ga zakloni jedan vislji deo hotela.
Animacija je smesna u poredjenju sa drugim hotelima u kojima sam bila u Hurgadi. A uvece u hotelu nema nista, pravo smaranje!!! Moras negde da odes ili u krevet.../../public/style_emoticons/default/dry.gif
Hrana je katastrofa!!!! Oseca se safran u svakom jelu. Dorucak je jos i najbolji. Za rucak bude neki gulas i neka riba, svaki dan isto. Bude tu i 20 vrsta salata i desetak poslastica, ali nigde mesa. A vecera je ostatak od rucka, plus pecena jagnjetina ili piletina. Smesno!!!!!
Svakako bih pre savetovala Triton empire zbog dobre klope, plaza je lepa, sobe velike i ciste i odlicna animacija preko dana i uvece. Jedini problem je sto je u Daharu :(
Sve u svemu, ako kojim slucajem ponovo dodjem u Hurgadu, nikako necu dolaziti u Elysees.
Napisano: 20. Aug 2011 - 16:23
Napisano: 20. Aug 2011 - 18:08
E sad ako ti mimis ili bilo ko smatra da je to extra vau hotel i hotel vredan ponovnog letovanja u njemu postujem to naravno....
jednostavno ja sam cuo nekoliko prica koje su prilicno slicne onome sto je ispricala Valentina Andric , video sta sam video i doneo opet neki svoj zakljucak... Sto vise razlicitih misljenja i zakljucaka to bolje za temu...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0